" Wanneer jij vreugde, dankbaarheid, liefde en compassie uitstraalt, dan kun je gemakkelijker contact met ons maken. Het is jouw geboorterecht om wakker te worden. Dit is het leven waarin je jouw totale multidimensionele Zelf ontplooit en eert.

  

Wij staan altijd open voor je. Zo is het altijd geweest en zo zal het altijd zijn . Jij bepaald wanneer de verbinding tot stand wordt gebracht . Jij bepaald het tempo, het volume, het bewustzijn. Wij zijn er altijd geweest als zachte achtergrondmuziek. Er zijn tijden waarin het jouw aandacht heeft en dan is het contact er gewoon.

  

Wanneer jij vreugde, dankbaarheid, liefde en compassie uitstraalt, dan stroomt onze aanwezigheid zonder moeite door in al jouw projecten en activiteiten .

Angst, zorgen en oordelen stoppen juist deze stroom.

Wij nodigen je uit om er een gewoonte van te maken elke dag even een paar minuten alle activiteiten stil te zetten en stil te zijn. Het is dan gemakkelijker om in evenwicht te blijven en op een lijn te blijven met de Aarde en de Hemel. Een open kanaal te zijn.

We moedigen je aan om te luisteren naar de leiding die van binnenuit komt........om tijd te reserveren voor stilte en aanwezig-zijn en ontvankelijk te zijn voor wat je gegeven wordt. Het is jouw geboorterecht om wakker te worden.

Dit is het leven waarin je jouw totale multidimensionele Zelf ontplooit en eert ."