Over mij 

Gwen

Als moderne beoefenaar van het sjamanisme werk ik in mijn praktijk 4 WindsEnergy in gewijde ruimte door het openen van de 4 windrichtingen, het aanroepen van Moeder aarde Vader Hemel en de Grote Geest.

Tijdens de healingsessies maak ik gebruik van verschillende gereedschappen om je op weg te helpen tijdens je heelwordingsproces. Mijn rol is een zuiver kanaal te zijn en er in eerste instantie voor te zorgen dat jij je veilig voelt, door de gewijde ruimte te openen en in stand te houden wanneer je door het proces van ' loslaten' en transformatie gaat.

Het is tevens mijn rol om de originele blokkades op te sporen en aan het licht te brengen of om inzichten aan te reiken en een nieuwe bestemming op te sporen wanneer het juiste moment daarvoor is aangebroken. 

Hierbij kan ik gebruik maken van geluid middels klanken van de trommel, ratel , klankschalen of mijn stem ( soundhealing)

Maar het kan ook zijn dat we juist in een diepe stilte werken in het proces...het ligt helemaal aan het moment en aan het thema waar we mee werken.

 

Ik kan je met één of meerdere healingsessies helpen als je:


 • het gevoel hebt dat jouw leven niet helemaal loopt zoals je zou willen,
 • een gebrek aan energie of enthousiasme ervaart
 • angsten ervaart die jou blokkeren
 • jouw gezonde levensenergie wilt terugwinnen
 • meer overvloed wilt ervaren
 • de lading van het verleden wilt loslaten en een nieuwe route wilt vinden die beter voor je werkt
 • Beperkende banden wilt loslaten
 • net dat ene steuntje in de rug nodig hebt

Maar ook als :

 • je energetische begeleiding bij het sterven nodig hebt, om de overgang te vergemakkelijken en je hierop goed voor te bereiden
 • je hulp nodig hebt bij het ongedaan maken van "vloeken"
 • jouw woon - of werkruimte zuivering nodig heeft
 • je specifieke inwijdingen wilt ontvangen die jou in je proces kunnen ondersteunen

 

 

Gwen heeft haar yoga docentenopleiding afgerond bij Yogacentrum Velp. Vanaf 1996 verzorgde zij yogalessen en meditatie avonden in Arnhem.

Sinds 2001 is zij werkzaam als sjamanistisch healer en in 2004 voltooide zij de beroepsopleiding " Healing the Lightbody" bij " The Four Winds Society " o.l.v. Alberto Villoldo en Linda Fitch. Hier assisteerde zij van 2007 tot en met 2011 bij The Four Winds Society trainingen in Engeland, Duitsland en Nederland en bij Spirit Of The Inka-trainingen in Engeland en Roemenie.

Naast de dagelijkse aangeboden healing sessies in haar praktijk verzorgt zij ook individuele Munay Ki inwijdingen, Het Medicijnwielprogramma, Sjamanistische Healing in de Energy Healing Circle, Schaduwwerk en Het Bewust Sterven-Bewust Leven programma.

Tevens is zij als mentor actief bij The Fountain of Life ( o.l.v. Azra en Seren Bertrand ) . FOL verzorgt prachtige programma's die je kunt volgen met als centraal thema: "Womb/ Hara Awakening". Het ontwaken en activeren van de energie van je cusco ( = energetische baarmoeder) Dit zijn programma's die je veelal in het comfort van je eigen huis online kunt volgen.

 

Klik hieronder op de knoppen voor informatie over

de verschillende trainingprogramma's: