Munay Ki Oefendagen


  

 

 

Munay ki oefendagen

 

Deze drie dagen zijn bedoeld voor degenen die alle inwijdingen hebben ontvangen en die alsnog graag willen leren hoe je ze kunt doorgeven aan anderen.

Dag 1; De eerste zondag zullen we aandacht besteden aan de Inwijding van de Healer, de 5 krachtbanden , de 7 archetypen, en de Inwijding van de Ziener. We oefenen met elkaar het doorgeven. We besteden ook extra aandacht aan de krachtbanden en de archetypen: Hoe zijn ze gegroeid? Hoe kunnen wij dit toetsen? En wat doe je als een archetype is 'uitgewerkt"?

Dag 2; De tweede zondag besteden we aandacht aan de Daykeepers en de Wisdomkeepers Rites, de Earthkeepers en de vuurceremonie.

Dag 3; De derde zondag verbinden we ons met de Starrites en de Creator Rites.Ook bespreken we de aanwijzingen voor het doorgeven van de rites aan anderen, waar je op moet letten, etc.

 

 

 

Drie zondagen die duren van 10:00 uur tot uiterlijk 17:00 uur. De tweede en de derde zondag duren wat korter.

We komen samen in het Middenhuis , Fie Carelsenstraat 32 in Zutphen

Kosten voor de drie dagen € 180,- ( € 60,- per dag) Inclusief thee, koffie, uitgebreid schriftelijk cursusmateriaal . (€ 50,- per dag bij herhaling als je de Intensive of de oefendagen al eens hebt gedaan)

Meenemen; lunch en je Pi steen. Je mag voor het openen van de windrichtingen een ratel, trommel, fluit of andere muziekinstrumenten meenemen. Op de eerste en op de derde zondag is het handig om een matje mee te nemen voor het liggen op de vloer.

Voor inschrijving vul je het aanmeldformulier in via het Contact menu