De schaduw bevrijden 

Workshop "De schaduw bevrijden"

Ons Schaduw-Zelf wacht erop om bevrijd te worden zodat we in onze ware levensbestemming kunnen stappen, in onze kracht.

De Schaduw is dat deel van ons dat we hebben verbannen en dat zich meestal in het donker bevindt. Het is dat deel van ons dat we het liefst verstoppen. Het laat zich weinig zien, behalve op momenten dat we dit het minst verwachten en meestal zijn dat momenten waarin we weinig weerstand kunnen bieden aan zijn grillige uitlatingen!


De Schaduw kan ons leven behoorlijk in de war schoppen met betrekking tot onze gezondheid, onze relaties ,onze werkomstandigheden, ed. Het zorgt ervoor dat we vast komen te zitten in oude patronen en gedragingen die we “ onjuist ” vinden, maar moeilijk zijn te veranderen.


De Schaduw dat voortdurend wordt onderdrukt, zodat niemand het kan zien, wacht op erkenning, op bevrijding, door deze aan het licht te brengen. Het kost enorm veel energie om onze schaduw verborgen te houden. Wat we gewoonlijk doen is deze naar buiten toe op anderen projecteren….en dit zijn dan meestal de mensen die ons op de kast jagen of waar we met heftige emoties op reageren.


Dit weekend zullen we met onze schaduwen gaan spelen. We gaan de schaduw  een plek geven in ons leven met als doel de kwaliteiten te ontdekken die hierin besloten liggen. Op deze manier kan het ons helpen onszelf te ontwikkelen, te groeien en ons ondersteunen op ons levenspad.


“Join us for an experiential, fun, deeply moving, powerful weekend, where we will dive together into the shadows and return with nuggets of gold, our gold.  We will bring home our light so that we may shine brightly in the world.  Releasing our creativity, our imagination and our courage onto the waiting world”

-Chris Waters

 

Chris Waters en Gwen Floch zijn beiden beoefenaars van het sjamanisme. De voertaal zal dit weekend engels zijn. Gwen zal vertalingen geven mocht daar behoefte aan zijn. Samen brengen ze humor, speelsheid, diepgang en wijsheid in de ervaringsprocessen. Ze bieden een veilige en ondersteunende ruimte waarin je een krachtige en bevrijdende ervaring kunt hebben die je leven zal verrijken!

Aan het einde van het weekend ben je je meer bewust van jouw zijn en van de mogelijkheden en de kwaliteiten die je hebt om in jouw leven te gaan inzetten.


 

( www.kasteeldeberckt.nl)

De training start vrijdagavond om 19:00 uur
en eindigt op zondagmiddag om 16:00 uur.

Kosten Programma € 335,- inclusief overnachtingen , maaltijden, koffie/thee.

Aanmelden bij Gwen via het aanmeldingsformulier (zie de contact knop in het boven menu)l of telefoon: info@4windsenergy.com / 0575-467073