<
Home


 


 

 

"Als ik aan de Munay Ki zondagen bij Gwen terugdenk, krijg ik daar een heel warm, blij gevoel van. Wat een geschenk om deze transmissies te mogen ontvangen! Het was ook heel wonderlijk en ontroerend om de ervaringen van de groep te horen. Het liet niemand onaangeroerd. In tegendeel, er gebeurden wondertjes! Echt een prachtig pad, waarmee ik graag vol vertrouwen en kracht wil verder gaan.
Het voelt voor mij dat ik nu gevonden heb waarnaar ik al zo lang naar op zoek was.
De Munay Ki is zo puur, zo prachtig, echt een Gods geschenk.
Ik denk eerlijk gezegd, dat de Aarde een mooiere plek zal worden, hoe meer mensen hier mee in aanraking komen.

Gwen is een grote schat, die haar hart en haar ziel legt in het doorgeven van de Munay Ki en het begeleiden van de mensen die bij haar komen. Op een heel mooie, integere manier, waarbij ook gelachen mag worden.
Door de manier waarop Gwen dit doet, heb ik nog meer de overtuiging gekregen dat dit het Pad is dat ik wil volgen".

In Munay,
Kristine


"De Munay ki is een reis naar je innerlijke kern die je weer thuis brengt. Een prachtig kado wat je aan jezelf kunt geven.
Zo heb ik de zondagen ervaren. Als iedere keer een stapje dichterbij jezelf te komen. Thuiskomen en het gevoel hebben dat je nooit meer alleen bent.
De warmte en openheid waarin Gwen de Munay ki aanbiedt is geweldig. Iedere zondag was dan ook weer een feestje.
De Munay ki heeft mij rust gegeven en verbondenheid met mezelf en alles om mij heen.
 
Heel erg bedankt, Gwen" In Munay, Margo

"Mijn hart is vol dankbaarheid als ik aan het weekend denk. Ik heb veel warmte in en om me heen ervaren, veel licht gezien en me 1 gevoeld bij het doorgeven en ontvangen van de rites.Het is vooral de humor, het voluit lachen, het dansen en het delen wat bij mij deed gronden. Ik voel me zo gelukkig dat ik deel heb mogen nemen aan dit weekend in deze groep.Gwen het ontroert me nog als ik voor me zie hoe je ons jouw kennis overbracht en vooral hoe jij de rites doorgaf aan ons, met zo’n toewijding, tederheid en liefde.Genieten was het toen de zon scheen, het droog was en wij een prachtige vuurceremonie konden ervaren.Ook ik wens dat we elkaar in de toekomst zullen ontmoeten om ervaringen uit te wisselen. Ik dank jullie allen voor de veiligheid, liefde en gesprekken!Thuis ervaar ik de werking van de krachtbanden, het is zoveel rustiger in mij.

Voordat ik bij jou kwam voor de starrite voelde ik al een heel beverig gevoel in mijn lichaam, alsof er een te hoge trilling door me heen ging. Ook in mijn hoofd voelde het bizar raar. Na de starrite en jouw behandeling voelde ik me heel warm en rustig. Volgens mij had het iets met de dood te maken, omdat vanaf dat moment de dood uit mijn gedachten is. Ik wil volop in het leven staan"


Veel liefs,

Mieke

"bedankt voor deze bijzondere dagen, waarin ik in ´t begin in mezelf veel zwaarte tegenkwam en wat gaandeweg, mede door de rebirthing sessie, oploste. Hierna voelde ik me inderdaad herboren en vind ik iedere rite opnieuw heerlijk. Door het ontvangen en weer doorgeven komt er een prachtige stroom op gang, waar we met z´n allen aan deel nemen. Ik wil het aan iedereen die daar voor openstaat gaan doorgeven! En wil nu veel gaan oefenen.
Ik heb erg van jou genoten, vind je een prachtig mens. Op een natuurlijke manier geef je leiding met concentratie,wijsheid, humor en licht. En mooi hoe je naast je leiderschap ook deelnemer bent, dat maakt je zo prettig". Warme groet, Mariet

"de afgelopen dagen hebben een diepe weldadige indruk op mij achtergelaten. Ik heb duidelijk ervaren dat we in een heel fijne en hoge energie verkeerd hebben. De combinatie van praktisch en toegewijd bezig zijn met de ceremonies en daarnaast de lichtheid en humor zijn voor mij echt een vorm van spiritueel bezigzijn.Ik heb zeker een dag nodig gehad om weer te "landen".
Intussen heb ik een rite op afstand doorgegeven aan een van mijn dochters. Gwen, je zei dat we mochten experimenteren......
Ik heb veel geleerd op zo'n manier dat ik het ook kan toepassen.
Iedereen, maar vooral Gwen: heel erg bedankt; dit gaat doorwerken".
veel liefs,
Maria


 

"Het was werkelijk een fantastisch weekend! Ik ben ontzettend blij dat ik dit heb mogen meemaken. Wat mooi dat je binnen 4 dagen je zo ontzettend verbonden kunt voelen met mensen die in het begin nog vreemden voor je waren en wat mooi dat je dan ook gewoon jezelf kunt en durft te zijn. Het voelde heel harmonieus als groep, heerlijk fijn en ongedwongen en gezellig! Er hing echt een bijzondere sfeer wat de beleving van Munay-Ki helemaal compleet maakte voor mij. En wat was het eten toch lekker en de locatie fantastisch!! Het voelde echt “home”; heerlijk 4 dagen op sokken en blote voeten... Ow en wat hadden we toch ook een geluk met het weer zaterdag hè! Volgens mij heeft het in het hele land gestormd wat ik ervan terug heb gekregen; Onna kent blijkbaar een weldadig microklimaat ;)

Dankjewel allemaal voor jullie bijzijn die weekend! En dankjewel Gwen voor je aandacht, begeleiding, geduld, wijsheid en enthousiasme. Je was gewoon weer ontzettend leuk en veelzijdig!!! Ik heb trouwens ook ontdekt hoe “down to earth” je eigenlijk bent, wat misschien heel tweestrijdig klinkt als je het over spiritueel werk hebt; maar daarom voelde het volgens mij ook ontzettend veilig dit weekend. Nogmaals bedankt.

Ik denk dat ik dankzij dit weekend nu ook eindelijk de diepe toegevoegde waarde, de wezenlijke betekenis van Munay-Ki begrijp. Munay-Ki helpt je je in liefde te verbinden; met jezelf, met elkaar en met het universum! En na zo’n weekend besef je, en voel je, dat inderdaad…. alles 1 is…"

Heel veel liefs (en euforie),

Marjolijn

"nog steeds voel ik iedere dag ontroering en dankbaarheid voor de mooie en intense dagen, die we met elkaar gehad hebben tijdens de Munay Ki intensive en de zaadjes die ik van jou heb mogen ontvangen. Het geeft me de herinnering en het vertrouwen,  dat ik niet alleen ben en vooral ook, dat ik het niet alleen hoef te doen. Dat er heel veel zachte en liefde volle energien zijn waarmee we  (en ook alle andere levende wezens) verbonden zijn.
Het waren prachtige dagen en ik bedank je uit het diepst van mijn hart. Wat een heelheid en verbondenheid met de natuur. Voor mij voelt het alomvattend, verbindend op alle lagen en diep vervullend. Gewoon helemaal rond..alles..ineen en gelijkwaardig. Alles op de juiste plek en in zijn eigen waarde....Ik voel me dankbaar dat ik deze dagen heb mogen ervaren, de Munay Ki heb mogen ontvangen en me deel kan voelen van het geheel.Zo fijn, de juiste handelingen te weten om de kwaliteiten te blijven activeren en te intensiveren, ook om het ervaarbaar te laten worden voor anderen en het te mogen delen".
Lieve groet - Christa 

"Een diepgaande ervaring heb ik gehad afgelopen weekend.
Ik laat alles nog even zakken en kan er nog niet de goede woorden aan geven.
Soms is het ook goed om er niet over te praten maar te voelen hoe het was en is.
Gwen heel erg bedankt voor je warmte, lichtheid en veiligheid die je meebracht. je hebt me ook laten zien hoe natuurlijk leiderschap werkt en dat spiritualiteit en humor heel goed samen gaan.
En ach, eigenlijk wist ik dat ook al.
En alle lieve mensen die ik om me heen gezien en gevoeld heb, dank je wel voor je 'zijn' deze geweldige dagen. Op dit trillingsniveau samen zijn werkt verslavend bij mij.
Voor mezelf, ik doe trouw de vuurmeditatie en laat alles eerst even zakken. Hoop snel te kunnen oefenen met de Zutphenaren.
Her en der al een lijntje uitgegooid om het door te kunnen geven. Dat dient zich vanzelf wel aan.
Ondertussen bemerk ik bij mezelf een enthousiasme die lang weg geweest is".- Annemarie

"Nog steeds groeit elke dag in mij de dankbaarheid voor de munay ki.
Wat een delicate bewustzijnsverandringen, wat een wijsheid, wat een zegeningen!
Ik voel nu ook dat ik daadwerkelijk kan inpluggen in het toekomstige nieuwe menszijn en vanuit daaruit lichtinformatie kan downloaden.
Het ECHTE Leven is zo SUPERGAAF! Zo veel grootser en inspirerender dan hetgeen we lange lange tijd voor waarheid hebben gehouden.
Zo DANKBAAR ben ik, dat in de meest duistere tijden toch altijd de waarheid veilig bewaart is gebleven en dat de herinnering aan het oorspronkelijke leven in een ieder van ons weer aan het wakker worden is!
Het wordt weer Licht!
Eindelijk!"

RegenboogLiefs Anna

"Wat betekenen de Munai-ki inwijdingen in mijn leven ??

Het contact maken met de "lineage" van de Laika's in de inwijdingen was ongelovelijk ontroerend. Een gevoel van meer "thuis komen", een dierbare omarming, heel bemoedigend en verwarmend.
Heerlijk om in contact te staan met "vrouwelijke kracht", vrouwelijke medicijnmensen van de lineage. Tot noch toe kwam ik vaak weer mannelijke sjamanen
en lichtmeesters tegen !! Wonderlijk in een wereld waar het vooral de vrouwen zijn die zich "geroepen voelen" het spirituele werk te doen.....
De inwijdingen openden ook veel "herinneringen"/kennis aan healerswerk. Ik voelde na verloop van tijd tevens een veel grotere zachtheid in mezelf en voor mezelf.

Daarbij was iedere inwijding een feest in een prachtige, veilige sfeer met elkaar.
Een feest ook om bewust contact te maken met ieder zaadje dat geplant werd, met de "onzichtbare wereld" en de
aspecten die daarbij in de inwijdingen aan bod kwamen.
Het was ook een feest alle gezichten door de tijd heen te zien veranderen, veel zachter, meer ontspannen, echt mensen te zien groeien  !
"Verschillen" vervaagden, ze zijn er waren er wel, maar stonden niet meer "in de weg" van een diep contact met wie dan ook, geen strijd meer.

Het was goed om met de groep iedere keer voorafgaand aan de inwijding uit te wisselen wat we hadden ervaren, waar we stonden.
Veel punten van erkenning en daarbij de gelegenheid elkaar te ondersteunen. Dat naast de ondersteuning die Gwen kan bieden en biedt vanuit het "healing-werk" dat ze doet.

"Onderweg" kwam ik een tekst tegen die me erg hielp:

niet meer zwenken tussen slachtoffer zijn (" ik kan niets doen, ik ben onderdrukt ")
en tiran zijn ( " ik moet sterker zijn, vechten, anders ben ik het slachtoffer " ),
maar handelen vanuit mijn eigen kalme kracht en zelf de verantwoordelijkheid nemen over m'n leven
Ik doe wat ik te doen heb vanuit mij eigen midden, zonder het gevoel te hebben
me te moeten rechtvaardigen of verdedigen

Ik ben zeer dankbaar aan Gwen die haar werk heeft gemaakt van (onder meer) het overdragen van deze prachtige inwijdingen, ze doet het met
een enorme toewijding, respect, lichtheid en integriteit !"- Nicoline

"Ik heb de training als heel fijn ervaren. Dat kwam mede door de hele fijne groep en begeleiding. De inwijdingen waren ook heel bijzonder en zacht. Bij een inwijding kwam bij mij een blokkade aan het licht en die is uiteindelijk opgeruimd. Dat heeft heel veel ruimte en vreugde gebracht en daarmee ook energie.

Nu een week verder ervaar ik meer vreugde, energie en rust en minder angst.De krachtbanden werken goed. Ik ben blij dat ik de cursus heb gevolgd!"

Hartgroeten,

Patrick

" Vandaag voor het eerst een gewijde ruimte gemaakt; een altaar, ingericht naar mijn leven zoals ik die ervaar. De mooie stok die Dawn had gemaakt, met de slang van de transformatie en de adelaar voor het inzicht, er natuurlijk opgelegd. De vier windrichtingen aangeroepen (was wel een beetje zenuwachtig, dus met een trillend stemmetje). Vuurceremonie gedaan om mijn zaadjes te voeden in mijn energiebanden.
En ja hoor; wat een inzichten! De ene na de andere. Wat een mooie manier om je leven van een afstand te kunnen bekijken en te kunnen vormgeven. 
Ben erg benieuwd hoe het jullie vergaan is. Het is natuurlijk weer even "back to the here and now". Terug naar ons eigen leventje. Maar wel met een warm gevoel over het vorige weekend en de energiebanden die we met elkaar hebben gedeeld. Tenminste; ik ervaar dat wel zo. 
Ik dank jullie allen voor de warmte en energie die ik met jullie heb mogen delen " .
Liefs,Geny

"Ik ervaar veel de energieën blijven stromen.
Ik heb het gevoel en dat beschreef ik net met iemand van de training, Ik voel me als of ik zo uit de aarde opsta alle modder van me afschud mij eerst ga baden in de zon om deze warmte te mogen ontvangen en dan ga groeien steeds groter en groter.Het is zo mooi.
dank lieve Gwen"
Pieter

"De onvergetelijke dagen,die ik meemaakte/meemaak zingen nog na tussen het lawaai van alledag.
Alles wat ik heb meegemaakt ervaren kan ik nog wel noemen,maar het is een totale ervaring geweest.

Sinds ik heb deelgenomen aan de intensive,is er een en ander veranderd.
Aan de ene kant vaak heel subtiel,je merkt,hoort,ziet even veel meer ,aan de andere kant soms plotseling een heel ander idee,gezichtspunt,mening,gevoel-maar voortdurend minder beperkt en kompleter als voor mijn deelname.
Het totaalgevoel is: er is een "verschuiving,balancering" gaande als een analoog proces.
Je "doet het dus niet bewust zelf" maar "het dient zich aan,en " kijk maar hoe je reageert'".,de toekomst wordt geopend.
Ook was het een indrukwekkende ervaring hoe iedereen steeds meer op elkaar afgestemd raakte en hoe liefdevol de sfeer werd.
Hoewel ik erg weinig wist over alle achtergronden kreeg ik steeds meer een natuurlijk en vertrouwd gevoel.
ik dank je van harte voor alles"

Warme groet, Anton

"Het gaat goed met me, voel me blij, dankbaar en één, helemaal in m'n element.

Ben nog wel mijn weg aan het vinden met dagelijkse toepassing van Munay Ki in mijn leven, maar het lijkt allemaal wel vanzelf te gaan. Ik laat het maar gaan en investeer in mijn relatie met de archetypen en mijn krachtdier.

Munay Ki is overal om me heen, ik doe er vrijwel geen moeite voor om
het te zien, ..het valt me gewoon op. Op de radio hoor ik nummer als;
sowing the seeds of love en It's a kind of magic voorbijkomen.

Denk veel terug aan de afgelopen dagen, ..... dat ik dat heb ervaren.....soooooooo hé"

Warme groet,

Ron, sowing the seeds of love

Vanden verdwenen steen oftewel                                                 Volle maan- 16-09-2008
Hoe de blauwe aap me bij de neus nam…

“Welaan Jeaan,”wat breng je me voor schoons?” sprak Moeder Aarde toen ik Pi-stone
aan haar toevertrouwde. Voordat Grootmoeder Maan haar volle gelaat over de tuin zou laten stralen, repareerde ik nog wat gaten in de oude haag; me onderwijl verheugend over hoe alles in het zilveren schijnen helder zou oplichten…

Het nachtleven kon beginnen.
Zacht geritsel, stil gesluip, wie passeert wie…wie gaat op en/of onderlangs, het werd een komen en gaan van grut en  ander gastengespuis. Uiteindelijk was het in den óchtend
Koos de kater die mij verslag deed:
…Slang, die over de grond reist, was de Allereerste bij deze nieuwigheid, het ging haar gladjes af; geen blaadje op het paadje werd onnodig verlegd tijdens de kennismaking…
Nou, dat was wel anders bij het Duo Egel...  Koos deed het kabaal na, hoe ze getweeën bliezen en snoven alvorens ze zagen dat het nieuwe voorwerp een en al goed was…

Rasch aangevlogen kwamen toen gedrieën   Kraai, Vlaamsche Gaai en Specht…
Gaai zette er vaart achter en zong:”: Ze is, ze is van mij, oelahahlah …”Toemaar “ vulde Koos voor mij  aan. Gaai  vond dat wanneer het over glitter en glamour ging, zij de toon mocht zetten, dus…
Maar Specht tikte met zijn strengensnavel Gaai op den vingers, en Kraai kraste onmiddellijk dat echte schoonheid van binnen zit en niet aan de buitenkant…haar verenpak lichtte glanzend op in de zilveren maneschijn, zo ook haar gitzwarte snavel en den nieuwe steen…
Waarheen zou dit leiden: Mol had het nakijken…en hoewel verplaatsen grotendeels zijn zaak
te noemen is, had hij deze vollemaansnacht meer grond onder de voeten nodig naar het scheen. Collega woelmuis had in menig tunnel een  onverwacht scherpe herinnering nagelaten, hetgeen mol  deed verzuchtten dat de dingen niet zijn wat ze lijken…

Nadat Grootmoeder Maan naar bed was gegaan, en Jeaan opgestaan, ontdekte ze dat…
de Pi-stone verdwenen was.
Kater Koos vergezelde haar naar place delict, om vervolgens te laten blijken dat hij niet als  speurhond kon worden ingezet en na zijn verslag zijn brokjesbak als reisdoel koos.

geen paniek, ik had het kunnen weten, dit zijn emoties… kijk er naar, vorm is leegte en
leegte is vorm… word ik gestraft?Eigenaar…eigenaardig… dit is de les, dit is het ultieme….” Ja, het ratelde in Jeaan.

Tweevoeter meldt zich, gekleed in koningsblauwe overall, logo : twee stromen/twee druppels, op den brave borst…Of mevrouw het kelderluik even kan openen, opdat hij een nieuwe watermeter installeert…
Jazeker, de oude stand vervalt: U begint gewoon weer op …0 … nul, ZERO, NADA..niente… Verbazing  vult Jeaan terwijl de klus wordt geklaard....
Het is niet te weten, het is niet te meten…Het is …
Jeaan spoelt in nulstand haar glas om, volgt haar voeten de tuin in, danst langs de planten…
Wind waait, Zon aait,  alles is…Munay-Ki…
Een vriendelijke Deva tilt een blad op, en daaronder glanst, als herboren, de Pi-stone haar tegemoet. Koos de kater knipoogt vanaf een afstandje.

- Jeaan