"De mensen zijn aan het wakker worden en realiseren zich dat ze niet slechts beperkt zijn tot het fysieke lichaam.Ze worden zich bewust van het feit dat ze niet beperkt zijn door hun ideeen over de tijd. Mensen zijn niet beperkt. De mensheid ontwaakt in een multidimensionele expressie van de Grote Geest.

Er is een lange tijd geweest waarin de ervaring van het fysieke niveau de focus was, waarbij alle andere aspecten op de achtergrond traden. Nu worden jouw DNA-codes geactiveerd ; je stapt in jouw rol bij de goddelijke ontvouwing van de komende bewustzijnsevolutie.

 

De wereld ervaart een globale verschuiving.......Steeds meer mensen verwijderen zich van het gevoel afgescheiden te zijn, van angst en manipulatie en bewegen zich naar een bewust aanwezig zijn , waarbij zij daadwerkelijk hun persoonlijke macht terugnemen en hun persoonlijke handelingen zien als een deel van het grotere Geheel. Mensen zijn op grote schaal aan het wakker worden.......en begrijpen dat zij multidimensionele wezens zijn en accepteren hun rol in de globale en galactische transformatie. Dit voltrekt zich met het bewustzijn van de eigen persoonlijke macht en het bewustzijn dat alle gedachten , woorden en handelingen een effect hebben op het Geheel".