Dank je wel

 

voor jouw aanmelding

                                                                                                                                                                                                                                                                               Warnsveld, 4 januari 2022

De afgelopen twee jaar is er voor ieder van ons veel veranderd.
Uit nood geboren bied ik naast mijn gewone diensten nu ook extra diensten en produkten aan, zoals het tachyoniseren van jouw woonruimte en maak ik antennes die de 5G straling in jouw persoonlijke veld kunnen neutraliseren. Voor meer informatie hierover klik hier: EMF Defenders

Mijn praktijk bevind zich in Warnsveld. Hier kun je terecht voor individuele healing sessies. Sessies kunnen ook op afstand gegeven en ondergaan worden. Meestal is er dan eerst via Zoom een orientatie en kennismakingsgesprek. Ben je niet zo technisch aangelegd, waar het computers betreft, dan kan dat ook prima via de telefoon.
 
Tegenwoordig is er veel vraag naar ontstoring van de schadelijke effecten van moderne medicaliseringen. Schroom niet om hiernaar te vragen. Dit programma duurt 4 weken en dan is het voltooid. Hiervoor vraag ik een vrijwillige donatie. Je hoeft hier zelf niet veel voor te doen. Aan te raden is wel om te ontgiften. Ik heb hiervoor een lijstje opgesteld met supplementen, etc. Die zal ik dan in de bijlage meesturen.
 
De basis van elke healing sessie bestaat uit het verlichtingsproces. Lees daarover hier: Het Verlichtingsproces

Heb je interesse voor één van de jaartrainingen die in het voorjaar van 2022 gaan starten, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Voorts bied ik tegenwoordig ook online programma’s aan, die je kunt volgen in jouw eigen tijd. Ik ben naar behoefte en wensen van clienten deze programma’s aan het uitbreiden. Een nieuw programma van 30 dagen is nu nog in de maak, maar ik zal je middels de nieuwsbrief op de hoogte houden van de geboorte van deze 30-daagse.

Heb je nog vragen,
of wil je graag een kennismakingsgesprek aanvragen, neem contact op.
Via de mail ben ik het gemakkelijkste te bereiken.

Met warme groet, Gwen

Ik wens voor jou dat je thuis bent in jezelf , in je lichaam en op deze mooie Aarde!

Warme groet, Gwen

Anjerlaan 4
7231 HL Warnsveld
0575-467073

Over Gwen

Als moderne beoefenaar van het sjamanisme maak ik gebruik van verschillende gereedschappen om je op weg te helpen tijdens je heelwordingsproces. Mijn rol is een zuiver kanaal te zijn en er in eerste instantie voor te zorgen dat jij je veilig voelt, door de gewijde ruimte te openen en in stand te houden wanneer je door het proces van ‘ loslaten’ en transformatie gaat.

Het is tevens mijn rol om de originele blokkades op te sporen en aan het licht te brengen of om inzichten aan te reiken en een nieuwe bestemming op te sporen wanneer het juiste moment daarvoor is aangebroken.

Hierbij kan ik gebruik maken van geluid middels klanken van de trommel, ratel , klankschalen of mijn stem ( soundhealing). Maar het kan ook zijn dat we juist in een diepe stilte werken in het proces…het ligt helemaal aan het moment en aan het thema waar we mee werken.

Ik kan je met één of meerdere healingsessies helpen als je:

N

het gevoel hebt dat jouw leven niet helemaal loopt zoals je zou willen,

N

een gebrek aan energie of enthousiasme ervaart

N

angsten ervaart die jou blokkeren

N

jouw gezonde levensenergie wilt terugwinnen

N

meer overvloed wilt ervaren

N

de lading van het verleden wilt loslaten en een nieuwe route wilt vinden die beter voor je werkt

N

Beperkende banden wilt loslaten

N

net dat ene steuntje in de rug nodig hebt

Maar ook als:

N

je energetische begeleiding bij het sterven nodig hebt, om de overgang te vergemakkelijken en je hierop goed voor te bereiden

N

je hulp nodig hebt bij het ongedaan maken van “vloeken”

N

jouw woon – of werkruimte zuivering nodig heeft

N

je specifieke inwijdingen wilt ontvangen die jou in je proces kunnen ondersteunen

Vanaf 1996 verzorgde ik yogalessen en meditatie avonden in Arnhem. Mijn yogadocentenopleiding heb ik in zes jaar tijd afgerond bij Yogacentrum Velp. 

In 2004 voltooide ik de beroepsopleiding ” Healing the Lightbody” bij ” The Four Winds Society ” o.l.v. Alberto Villoldo en Linda Fitch. Hier assisteerde ik van 2007 tot en met 2011 bij The Four Winds Society trainingen in Engeland, Duitsland en Nederland en bij Spirit Of The Inka-trainingen in Engeland en Roemenie.  

Sinds 2007 heb ik intensives en trainingen gevolgd  bij Peter Aziz van Azizshamanism in Engeland. Tevens ben ik enkele jaren als mentor actief bij The Fountain of Life ( geinitieerd als “spiritkeeper of the womb” door  Azra en Seren Bertrand )   

Ik noem nu de belangrijkste bronnen die mij tot nu toe hebben geïnspireerd. Ik heb nog meer trainingen en opleidingen gevolgd, maar dan wordt het zo een droge opsomming en saai om te lezen, lijkt me.  

Naast de dagelijkse aangeboden healing sessies in mijn praktijk verzorg ik  ook individuele Munay Ki inwijdingen, Het Medicijnwielprogramma, Sjamanistische Healing in de Energy Healing Circle en Het Bewust Sterven-Bewust Leven programma.

 

                                                      Klik hieronder op de knoppen voor informatie over de verschillende 4Windsenergy trainingprogramma’s: