Tarieven

Info Praktijk/ tarieven sessies per augustus 2021:

  

9

Oriëntatie-en kennismakingsgesprek ( Kan ook via Zoom):       € 50,- ( max. 1 uur) en mbt trainingen of workshops : Gratis en vrijblijvend  

9

eerste sessie ( met intake/ oriëntatie) duurt anderhalf tot twee uur : € 100,-

9

vervolgsessie € 80,- ( tot 1,5 uur)€ 100,- ( tot 2 uur)

9

voor Medicijnwielstudenten € 70,- per sessie

9

Energetisch reinigen van woon- en werkruimte: € 120,- per 2 uur plus reiskosten

9

Groepsdespacho ( 2,5 tot 3 uur ): € 35,- p.p.

9

Individuele Despacho ceremonie ( 2,5 tot 3 uur): € 120,-

9

Munay Ki Inwijdingen : 5 individuele sessies van 3 uur    € 150,- per sessie

Alle tarieven zijn inclusief BTW.

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de aard van de klachten en de reactie van de cliënt. 

Soms zal een enkele behandeling volstaan en soms zijn meer sessies gedurende langere tijd nodig.

Voor een eerste sessie plus kennismaking en introductie neem ik altijd 2 uur de tijd. Zo is er voldoende tijd. Maar  je kunt ook eerst alleen een kennismaking/intake aanvragen waarvoor ik altijd een uur reserveer. Dat geldt ook voor de sessies op afstand. Kennismaking en oriëntatie gaan dan via Zoom, de sessies zelf op een afgesproken tijdstip offline.

 

 

Augustus en september 2021 praktijk gesloten

Vanaf 1 oktober zijn de tijden dagelijkse sessies op lokatie:

  

Maandag vanaf 12.30 uur  
Dinsdag vanaf 12.300 uur 
Woensdag vanaf 12.30 uur
Donderdag vanaf 12.30 uur
Vrijdag vanaf 12.30 uur

Sessie op afstand :

 

Het is ook mogelijk om een sessie op afstand te boeken, als bv. de reis naar Warnsveld te ver is of reizen niet mogelijk. De kennismaking kan gaan via Zoom . Hiervoor spreken we via de mail een vast tijdstip af , dan stuur ik je op dat tijdstip een link waarmee je kunt inloggen. Tijdens deze Zoomsessie leg ik je mijn werkwijze uit, en zullen we samen tijdens dit gesprek vaststellen wat het thema is waar je aan gaat werken, wat de rode draad is, wat het is dat je blokkeert en wat er losgelaten mag worden, etc.  Na de Zoomsessie plannen we de daadwerkelijke healing-sessie in. Meestal volgt deze meteen op de Zoomsessie. Maar dat kan ook op een later tijdstip. Dat betekent dat je ruimte en tijd voor jezelf vrijhoudt…wifi, computer, telefoon uit, dat je lekker gaat liggen op een plek waar je niet gestoord kunt worden. Naderhand zal ik over de mail contact maken voor de follow-up/Integratie.

Voor sessies op afstand met nieuwe cliënten heb ik van te voren een foto nodig. Via de mail opsturen met je naam en adresgegevens en dan plannen we een datum en een tijd.

 

Energetisch zuiveren van werk- en woonruimte :

 

Kan op locatie of op afstand. Wanneer dit gebeurd op afstand, stuur je me foto’s en plattegrond van desbetreffende ruimtes en vermeld je het adres erbij. We bespreken via de mail, Zoom of telefonisch wat de klachten zijn en komen dan samen een tijdstip overeen waarop interventie zal plaatsvinden en zullen naderhand telefonisch of per email een uitwisseling hebben en bespreken wat er verder nodig is voor de ruimte en haar bewoners/ gebruikers. Bij grote projecten, zoals residuen van oorlogsgebieden kan het noodzakelijk zijn dat ik naderhand nog langs kom om af te sluiten en te verzegelen.

 

 

4windsenergy praktijk

Praktijk is gesloten 

in augustus en september 20121

Alleen de sessies die al gepland zijn, zullen doorgaan.