Testimonials

Voor het eerst heb ik een sessie op afstand gekregen. Ik vroeg mij af of ik daar wel iets van zou merken. In het begin was ik wat onrustig en veel naar buiten gericht. Maar langzaamaan kwam ik steeds meer tot rust en kwam ik bij de thema’s die we via de Zoom hadden besproken. Ik werd steeds meer in mezelf getrokken en er begon van alles in mijn lichaam te trillen en te bewegen. Ik voelde allemaal golven van sensaties voorbijgaan. Je had mij al duidelijk instructies gegeven via de Zoom dat het belangrijk was om zonder oordeel alles te verwelkomen wat er naar de oppervlakte zou komen en daar kon ik mij aan overgeven. Nu 6 weken later, voel ik mij zo anders. Ik ben veel beter geaard, heb meer zelfvertrouwen en zak niet meer weg in een depressie. Dat is bijzonder en ook nog wat onwennig. Maar ik ben je heel erg dankbaar voor de ingezette activaties!

Erik

thank you Gwen,

The mornings receiving was very clarifying and I am not so in the mix of my own doubts. Already seeing spaces I allow others voice in and all feels well. I look forward to continuing connecting with the goddess.

I really enjoy connecting and receiving with you.

You have really helped me to overcome much.

I am also able to support others in different ways and I always feel more empowered after your feedback and listening x x

 

Big hugs

K

Ik dank je van harte voor de enorm mooie en bijzondere ervaring bij jou. 

Susan

Dank je wel voor de initiatie die ik van jou mocht ontvangen. Mijn eerste “sjamanistische ervaring” was met jou: liefdevol, sprankelend, zacht en krachtig geef je me vertrouwen in deze voor mij nieuwe wereld die mij open maakt voor mijn ware bestemming. Dank je wel!

Patricia

Ik voel een grote creatieve kracht in mij ontwaken sinds onze laatste sessie. Ik voel mij krachtig, sterker en vrijer. Comfortabel met mijzelf en het leven. Veel meer verbonden nu voel ik mij speels en vreugdevol…dank dank dank…

Peter

…this was one of the most powerful healingsessions that I ever had before. You are a great healer. I am so grateful for having met you. Thank you from my heart…

munay

….Ik ben nu al vaker bij je geweest, en elke sessie was weer anders voor mij. Het was soms hard werken als ik voelde dat ik veel weerstand had om los te laten. Toch ging ik elke keer zowat fluitend naar huis. De manier waarop je mij begeleidt geeft me zoveel vertrouwen en rust en uiteindelijk na veel tranen ook BLIJHEID!

Anne

….Gwen, heel erg bedankt voor je mooie werk. Het is zo fijn dat ik zo af en toe bij je langs kon komen om alles weer te laten doorstromen als het vastliep. Het leven ziet er nu heel anders uit. Ik voel verbinding en vreugde…

Sylvia

Dank je wel voor je hulp en begeleiding bij mijn proces. Je hebt een hardnekkige zwaarte uit mij verwijderd en daar ben ik enorm dankbaar voor. Ik ben echt heel blij dat ik je gevonden heb!

E

Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor de mooie Munay-Ki overdrachten en voor de zeer waardevolle coaching/ healing sessies. Ik voel nu de oneindige mogelijkheden van al datgene wat je hebt gedaan en overgebracht. Wat een prachtig werk heb je verricht! Dankjewel; het is zo mooi en onbeschrijfbaar met woorden.

Elke dag weer heb ik het gevoel dat ik dichter bij de essentie kom. Ik voel alles veel intenser dan voorheen en besef inderdaad dat we de wereld creëren zoals we hem willen. De dagelijkse meditaties helpen daar overigens heel goed bij; ik kan niet meer zonder! Het lijkt alsof de meditaties een antenne activeren voor betere ontvangst 😉

Ik heb wel een aanpassingsperiode nodig gehad na de laatste inwijding en soul retrieval….mijn maag had het er zwaar mee; ik kon bijna 2 maanden lang niks binnenhouden. Maar ach, het is het allemaal waard geweest…

Zonnige groetjes

Marjolijn

…..Ik was erg ontspannen en leeg in mijn hoofd door de behandeling. Ik merk wel verschil bij mijn moeder en mij maar kan mijn vinger er niet echt opleggen wat precies.
Wel zijn mijn puzzelstukjes op zijn plek gevallen waarom ik mijzelf altijd wegcijfer bij anderen! Ben erg blij dat de pact die ik op mijn 1.5 heb afgesloten nu verbroken is. Bij elke nieuwe relatie (op wat voor gebied dan ook) die ik nu aan ga zal ik mijzelf niet wegcijferen om aardig gevonden te worden.
Je hebt me dus iets kostbaars gegeven. Ik wil je erg bedanken voor je hulp….

femke

..Wow! Ik wist niet dat er nog zoveel vrij kon komen bij mij. Wat een ruimte heb ik nu. Ik ben er al dagen stil van. Bedankt. Bedankt.

Jan

Toen ik in tegen een blokkade aanliep waar ik zelf geen grip op kreeg, besloot ik mezelf een sessie bij Gwen cadeau te doen. De sessie zelf kan ik met geen pen beschrijven. Ik voelde me volkomen op de goede plek in de juiste handen. Dat hielp me om me helemaal over te geven aan het proces waar Gwen me ervaren doorheen leidde.
Ook het mailcontact ná de sessie was erg fijn: handig, prettig en zeer to the point. Gwen legt de vinger liefdevol en onnavolgbaar precies daar waar het zit en helpt de weg vrij te maken om meer volledig in je eigen leven te staan en te stromen. Dank je wel Gwen!

Rosanne

I had no idea what to expect but that was really effective.

I was very centered at the start and sat right through the hour.

I felt very connected to you and what you were doing. It felt that you did a lot.  I breathed things through and burped stuff out and experienced all kinds of waves of energy.

Too much to say and I decided not to journal about it. But let it all go.I found much more lightness. Love in the heart. Freedom to go towards what is highest in me and leave all this behind.

Words are not enough. I felt you undid things from further back in my life too.Powerful talents and skills you have. Really remarkable. I have never experienced something like this before.

Peter

k voel me nog steeds blij. En ervaar nog steeds meer ruimte in mijn borst. Erg fijn!

S

Thank you so much for this space…. space to clear and breath and release. The shame exercise  is really working for me 🙂

Feeling lighter and clearer. Will allow this all to settle in and process. I really feel a big shift…. thank you for hearing me and understanding. If I need to I will be in touch and I look forward to reclaiming

Kim

Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten van een sjamanistische healing sessie . Ik was door een goede vriend naar Gwen doorverwezen. In een woord: Fantastisch! Door jouw liefdevolle aanwezigheid was ik in staat om echt te ontladen en voelde ik mij na de behandeling voor het eerst ècht op de aarde staan. Dat ik zo ontzettend moest huilen tijdens de sessie overviel mij wel een beetje, maar wat een opluchting! Verwelkom het verdriet, zei je zachtjes tegen mij. Ik voelde mij voortdurend gedragen door jou, door de aarde. Ik wandel nu met nieuwe benen en voel mij zoveel rustiger . Vannacht eindelijk weer goed doorgeslapen….

Lysanne