Home » Blog » Healing en de Natuur » Maancyclus Activatie

Maancyclus Activatie

door | 5 apr, 2024 | Healing en de Natuur, Womb Awakening

Het is alweer een tijdje geleden. In april start er weer een Nieuwe Maan Cyclus activatie.

 

Een uitnodiging aan alle vrouwen om naar binnen te keren en het heilige Vrouwelijke geboren te laten worden

Je krijgt toegang tot alle Modules en hoeft niet online te zijn om de ceremonies bij te wonen: Je kunt van tevoren de audio bestanden downloaden en hebt altijd toegang tot alle uitgebreide informatie zodat je daarna bij elke nieuwe maan verder kunt verdiepen in jouw eigen tijd en ruimte. Zo blijf je anoniem in alle veiligheid van  jouw eigen priveruimte.

Er is niets dat moet en jij kunt zelf besluiten hoe diep je wilt gaan.

Heb je al eens eerder deelgenomen in een eerdere ronde dan heb je nog steeds toegang tot de Modules en kun je altijd nogmaals kostenloos deelnemen.

Wanneer je weer wilt meereizen ,dan hoef je mij alleen een berichtje te sturen en dan zet ik je op de lijst voor de live transmissies.

Hieronder lees je er meer over.

Warme groet, Gwen

 

Hervind jouw Vrouwelijke Essentie, Intuïtie, Sensualiteit en Creativiteit

8 april: Aarde Womb Menstruatie Ceremonie + Transmissie ( start 20.30 uur) Nieuwe Maan

15 april: Womb Tuin van Eden Ceremonie + Transmissie ( start 20.30 uur)

24 april: Zwarte Madonna Ceremonie + Transmissie ( start 20.30 uur) Volle Maan

1 mei: Ketel van de Wijze Vrouw Ceremonie + Transmissie ( start 20.30 uur)

8 mei: Yoni Puja Blessing ( start 20.30 uur) Nieuwe Maan

Wat is een transmissie op afstand?

Gedurende deze 30-daagse zijn er 5 live transmissies. Eerst is er een audio die je hebt gedownload en die je dan beluisterd. Deze helpt ons helemaal af te stemmen op het thema van die avond. Data en tijden zijn hierboven aangegeven. Je bent dan als deelneemster niet via Zoom of iets dergelijks in verbinding, maar off line…via het innernet. In jouw eigen ruimte om 20.30 uur verbind je je met het Womb energieveld.

Het womb energieveld

Dit Womb energieveld is buiten tijd en ruimte. En buiten enige bekende natuurwetten. De Kosmische Womb bestaat op het kwantum niveau, in het Eeuwige Nu, in een veld van Eenheid dat doordrongen is van Pure liefde, voorbij enige afscheiding.

De energie transmissies komen direct vanuit de kosmische Womb. De gewijde ruimte wordt gedragen in resonantie met de Grote Womb. Dit helpt je om je weer te verbinden met deze liefdevolle energie van schoonheid en wonderen. Deze energie is altijd beschikbaar voor je, want je bent dit veld, maar het kan zijn dat je dit even bent vergeten of het contact ermee bent kwijtgeraakt in je dagelijkse bewustzijn.

Buiten tijd en ruimte

Energetische transmissies helpen je te herinneren en om weer helemaal een te zijn met de Grote Womb. Door deze energie transmissies gezamenlijk te laten plaatsvinden worden de energieën versterkt. Hiermee worden de helende krachten en mogelijkheden ook versterkt. Zelfs als je ‘te laat’ bent ( een, twee of drie dagen later), dan nóg ontvang je de frequenties van de Tijdloze Cirkel, want deze energieën werken in het kwantumveld die zich buiten alle beperkende lineaire concepten bevinden.

Module 1 – Introductie

Deze Module beschrijft de opzet van deze 30-daagse, over Womb Sjamanisme, Sjamanistische ceremonie en transmissie, Gewijde ruimte, het treffen van voorbereidingen, de 4 kwartieren van de maan, een nieuwe wijze van menstrueren, etc

Module 2 – Twee dagelijkse rituelen

Hier ontvang je de beschrijvingen van twee rituelen die je in je dagelijkse leven kunt implementeren als je je daartoe geroepen voelt. De eerste is een ritueel waarmee je middels het maanwaterritueel contact maakt met de maan en de zon. De Tweede is een uitgebreide meditatie waarin je energetisch de lunaire en solaire energie in verbinding brengt. Dat volg je via een audiobestand, die je kunt downloaden.

Module 3 – Nieuwe Maan

Uitgebreide voorbereiding voor de eerste gezamenlijke Ceremonie en ‘live’ Transmissie voor de Nieuwe Maan.

Tijdens de “Aarde Womb Menstruatie Ceremonie” daal je af naar de Womb van de Aarde, de Khandro’s, ( Tibetaanse medicijnvoorouderlijn) zullen ons bijstaan in de ceremonie en de ‘live’ transmissie.

Module 4 -Eerste kwartier van de wassende Maan

In deze fase van de Maan kijk je naar wat jouw hart en ziel ten diepste verlangen om geboorte aan te geven. Dit is een moment van jouw ziel verbinden met jouw hart en deze volledig te verwelkomen door te luisteren naar haar dromen. In de gezamenlijke ceremonie reis je naar jouw Womb Tuin in de Onderwereld gevolgd door een ‘live’ transmissie.

Module 5 – Volle Maan

De invloed van de maan op het leven op aarde, maan alchemie, een lied voor de Maan, de Ceremonie van de Zwarte Madonna en ‘live’ transmissie

Module 6 – De Afnemende Maan- Het laatste kwartier

Hier inde fase van het laatste kwartier van de maan , naderen we de Wijze Crone, die haar wijsheid distilleert, en los laat wat haar niet langer meer dient, om ruimte te kunnen maken voor nieuwe creaties en een nieuwe cyclus.

In de Ceremonie met ‘live’ transmissie daal je weer af naar de Onderwereld en naar jouw Womb Tuin . Hier ontmoet je de drie wijze Graalvrouwen met hun Donkere Ketel.

Module 7- De Cirkel rond met een Nieuwe Maan

Met een intensieve Ceremonie die in 3 spiralen beweegt, sluiten we de 30-daagse af.

De reis begint met het openen van het Hart-Womb centrum om het mannelijke Hartcentrum te activeren en het te verbinden met het vrouwelijke Womb Centrum ( de Magdalena Womb). Daarna baden we ons Vrouwelijke Kruincentrum in een vibratie van klanken om de slapende vrouwelijke energie te doen ontwaken, waarbij de vrouwelijke stralenkrans zich begint te ontvouwen. Vervolgens erkennen we het hologram van de Womb van de Schepping in onszelf, waarbij we een zegening ontvangen van de Goddelijke Moeder en daarbij onze Womb naam ontvangen.

Na deze ceremonie voelt het als een warme omhulling. Net alsof ik een soulretrieval heb ontvangen. Het voelt alsof ik mijn vrouwelijkheid heb teruggevonden….Het voelt als een verre verre reis naar een plaats en tijd waar de vrouw haar plek innam om te zorgen voor moeder aarde, het universum. Niet alleen dichtbij haar maar met een diep besef dat wat ze kiest om te doen de hele schepping vult met Liefde. Ziener zijn in wat de wereld heel maakt en die paden bewandelen om dat met moed, aandacht en geduld te doen. Het is een bijzondere ervaring….de energie is heerlijk om in te zijn….

Ik geniet enorm van de reis tot nu toe.

Het voelt echt als een initiatie want toen ik de womb- meditatie voor de 2de keer deed hoorde ik  de woorden en begreep op een diepe laag wat er gezegd werd.

‘JA!’ klonk het in mij “dat is precies wat ik ervaren heb”

De tijdloosheid, een subtiele maar intense energie die diep van binnen voelbaar is.

Ik heb er verder nog niet zoveel woorden voor maar voelt als een nieuwe start in een ontmoeten met mezelf op een laag die ik nog niet zo goed ken maar waarvan  ik wel weet dat ik daar al heel lang naartoe gewerkt heb en er naar verlangd heb om daar bij te kunnen.

En nu is het dan zover ????

(Eindelijk! wil ik bijna zeggen. Lange tijd bezig geweest met een gewond innerlijk kind en bijkomen van een pittige jeugd. Dit even in het kort want ik kan nu door)

En wat ik zo fijn vind eraan is dat het zo zacht is en dat het zo eigen voelt.

De 1ste keer  zag ik de Rode Tara aan mijn voeten zitten en voelde haar aanwezigheid alsof ze mijn voeten vast hield.

Ik had de volgende dag erg veel energie en heb 12 km. Gewandeld in de duinen en gezwommen in de zee.

Ik doe dat wel vaker want ik ben graag in de duinen maar zo lang en zonder moeite ik voelde mij zeer krachtig en genoot enorm en was zonder twijfel.

Ik ging!

Het voelt kwetsbaar en ik ben blij dat ik dit alleen en gesteund door de spirits, de vrouwelijke spirits, mag ontdekken en verkennen.’ ‘Ik heb het gevoel dat ik in een heel zacht en geduldig veld van weten ben terecht gekomen…

Ik heb de reis als een warme omarming ervaren. Alsof je me erbij hield, me even vasthield op dit punt in mijn ontwikkeling dat mijn lichaam en dan met name mijn baarmoeder schreeuwt om aandacht, om verbinding. De meditaties zijn fijn, en ik geloof dat ik in het bijzonder de transmissies als heel ondersteunend heb ervaren. Alles bij elkaar heeft de reis me gevoed en voor verheldering gezorgd. Ik vind het zeker een aanrader voor andere vrouwen.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin