Womb Awakening

Ik nodig je van harte uit voor een 40-daagse Intensive “Womb Awakening”

Een reis waarin je jouw Wilde Ongetemde Natuur opnieuw bekrachtigt ,waarin je de innerlijke stroom van levenskracht opwekt, en de kloof tussen het heilige Mannelijke en het heilige Vrouwelijke in je heelt. Een reis die jou opent voor de pure dimensie van Liefde in jezelf en om je heen.

Wat is “Womb Awakening”?

Dit is de verbinding herstellen met onze essentiele levenskracht, een energetisch krachtcentrum in de onderbuik. Het is het ontwaken van de creatieve levenskracht , die in essentie in iedere man en vrouw aanwezig is en die bij de man zetelt in zijn Hara als potente Mannelijke kracht. Verbinding met deze levenskracht zonder blokkering van schaamte, schuld of apathie , maakt ons wakker, geeft ons het gevoel midden in het leven te staan, opent ons voor liefde en geeft ons de moed en de kracht om in onze ware bestemming te stappen en deze met passie vorm te geven.

Op 3 juni 2018 , starten we deze reis met een ceremonie waarop 39 dagen van transformatie volgen. Deze bestaan uit 3 spiralen van 13 dagen en een afsluitende ceremonie van wedergeboorte op de 40ste dag.

“Womb Awakening” is een indrukwekkende 40-daagse helende reis online, georganiseerd door Azra en Seren Bertrand van de Fountain of Life en ik neem je als mentor bij de hand.

Wat zou deze 40-daagse kunnen bewerkstelligen?

N

Het onderzoeken en helen van kindertijd trauma’s en patronen die jou al je hele leven achtervolgen en die jouw leven, relaties en vitaliteit saboteren.

N

Uiteindelijk het “slachtoffer verhaal” achter je kunnen laten en verantwoordelijkheid nemen voor jouw leven, wat je de kracht geeft om te veranderen en medeschepper te zijn van een betere toekomst.

N

Je zult een veilige en ondersteunende bedding hebben om alle verdriet en frustratie te kunnen uiten en loslaten, wat tot enorme doorbraken kan leiden.

N

Er zullen openingen ontstaan voor vergeving van pijn en hartezeer dat je vele jaren bij je hebt gedragen, wat je hart weer opent voor liefde.

N

Je zult jouw Shakti ( levenskracht) energie onderzoeken en activeren waardoor sensueel plezier, passie en enthousiasme voor leven toenemen.

N

Je zult de energiebanen in jouw lichaam onderzoeken en die energieplekken helen die zich hebben afgesloten van de Oer-levenskracht die in de baarmoeder of Hara aanwezig is.

N

Je zult de Stem van jouw Baarmoeder ontdekken – dit geeft je de moed om jouw waarheid te spreken, jouw grenzen aan te geven en uitdrukking te geven aan wat jouw hart voelt.

N

Je opent de weg voor het aantrekken van een nieuwe relatie, als je nog niet in relatie met iemand bent op dit moment.

N

Je zult verdieping vinden in jouw heilige relaties, je blaast bestaande relaties nieuw leven in met meer harmonie, intimiteit, eerlijkheid en liefde.

N

Je zult jouw seksuele blokkades onderzoeken en opent je voor de schoonheid en onschuld van jouw natuurlijke seksualiteit, die zich vrij kan uitdrukken zonder schaamte.

N

Je zult jouw verbinding met het Goddelijke Vrouwelijke en het Goddelijke Mannelijke verdiepen wiens pure liefde elke pijn en afscheiding kan helen door magie wonderen en shoonheid.

NU IS DE TIJD voor radicale, passionele en blije transformatie!

Deze reis begint op 3 juni 2018

Praktisch:

Deze 40-daagse vind dus plaats in jouw eigen ruimte thuis.

Na inschrijving ontvang je een toegangscode zodat je via de Fountain Of Life website alle materialen en audio files kunt downloaden

Alle info is in het engels , het is dus wenselijk als je de engelse taal enigszins beheerst.

De tijd die je nodig hebt is ongeveer een half uur tot 1 uur per dag voor meditatie/oefening en ceremonie.

 

Wat je o.a. zult ontvangen:

9

3 Healing Womb Energie transmissies met audio begeleiding

9

3 audio- begeleide sjamanistische Ceremonies

9

Video- uitleg over Womb Awakening dans

9

Aanwijzingen en uitleg over Zon/Maan Yoga van Eenwording

9

Beoefening en uitleg vanuit de Graal lineage, het chakra baarmoeder systeem & Pelgrimage door de 8 Graal poorten

9

De geluidsfrequentie van de Baarmoeder dmv een unieke lier, een instrument dat resoneert met de creatieve levenskracht

9

Informatie overdracht van de Kern Trauma imprint, en begeleiding in het onderzoeken en helen van jouw persoonlijke imprint

9

Sjamanistisch handwerk- suggesties om je helende reis te ondersteunen

9

Video Instructies over het omzetten van woede in pure levenskracht, etc

9

Online support en het delen van ervaringen in een privé forum via Facebook

Energie Uitwisseling ( in dollars te betalen aan FOL via Paypal of Creditcard)333 , –

( Niemand zal geweigerd worden: Bij financiële moeilijkheden, mag er naar kunnen betaald worden)

Als je door mij begeleid wilt worden middels extra skype sessies gedurende deze 40 dagen, betaal je € 70,- per sessie.

Registreer je hier op de website van Fountain of Life

en geef daarbij op dat je mij als jouw mentor zou willen.

Het is mij een eer om je hierbij te mogen begeleiden!

Pin It on Pinterest

Share This