EMF Defenders- informatie uitleg en werking

 

EMF Defenders, wat doen ze?

 

Ze beschermen je tegen alle elektromagnetische straling van 5G Masten en antennes, slimme meters en enige andere bron van EMF ( Electro Magnetic Frequency) .

Ze beschermen ook tegen DOS ( dodelijke orgone straling) van verstorende landmarkeringen zoals verkeerd geplaatste kerktorens en gebouwen.

Deze antennes genereren een heel hoog tachyonen veld. Het genererende tachyonenveld beschermt tevens tegen mind control.

Het kristal is zodanig geprogrammeerd dat het geen  enkel onderhoud vereist. Het zal de informatievelden onophoudelijk in stand houden.

 

Over kwarts kristallen/ Bergkristallen:

 

Kristallen zijn levende wezens. Zij hebben een spirit. Zij zijn, net als wij mensen, co-creators.

 

Ze bevatten specifieke eigenschappen en kwaliteiten:

 

 • Kristallen verzamelen, houden vast en geven energieën door van de ene formatie naar de andere.
 • Kristallen balanceren en harmoniseren resonantie.
 • Kristallen versterken, richten en projecteren energieën als kracht.
 • Kristallen genereren ,onderhouden en transmuteren transcendente energie en kracht.
 • Kristallen kunnen energieën geconcentreerd samen brengen tot krachten.
 • Kristallen worden niet geraakt of beïnvloed  door tijd en ruimte.
 • Kristallen faciliteren veranderingen , zowel mentaal, emotioneel als esoterisch.

 

Aqua Aura Kwarts als EMF Defender

 

Aqua Aura heeft een extra intense energie. Het weerspiegelt  het alchemistische proces waarbij zuiver goud door verhitting op kwarts wordt gehecht. De bergkristal transformeert in een prachtig blauwe verschijning met regenboogkleuren. Dit proces is blijvend. Door de verandering van trilling is het in staat om hele grote hoeveelheden tachyonen( * )  en vajronen ( **) aan te trekken en vast te houden.

Dat is de reden waarom we gekozen hebben voor Aqua Aura Kwarts als instrument en beschermer tegen elektromagnetische stralingen ( EMF).

 

De bijzonder eigenschappen van Aqua Aura Kwarts zelf

 

 • Versterkt de zielskracht
 • Faciliteert in de verbinding met jouw spirituele helpers
 • Helpt bij astraal reizen
 • Versterkt communicatie en spirituele gaven
 • Helpt je jouw waarheid te spreken zonder angst
 • Ondersteunt jouw groei en ontwikkeling
 • Geeft innerlijke vrede
 • Versterkt de energieën van andere stenen
 • Versterkt de kracht van het hart
 • Elimineert de risico’s van negatieve aanvallen
 • Helpt bij jouw successen en overvloed
 • Versterkt de gezondheid, heelheid  van de aura.
 • Repareert gaten in de aura veroorzaakt door nog niet geheelde trauma’s
 • Kalmeert en verzacht jouw emoties

De meest uitgebreide beschrijving voor Aqua Aura Kwarts vind je hier op deze sites (Engelstalig) : Crystals and Jewelry  en Gemstonist

 

 

( * ) Tachyon energie als EMF Defender

 

Een tachyon antenne is een specifiek voorwerp, in dit geval een bergkristal, dat permanent is veranderd op sub moleculair niveau ( kleiner dan moleculen) zodat het werkt als een ontvanger en doorgever van Tachyon energie, die zich dan omzet in levenskracht ( ook wel Prana, de liefde van God, Chi genoemd)
Het effect ervan is dat het onophoudelijk  een krachtige zuivere energie binnenhaalt.
Levenskracht is de basis van alles.
Het is intelligent en zal zich automatisch richten op specifieke delen van het lichaam dat een aanvulling van energie nodig heeft. Het brengt ordening aan op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel.
Deze Tachyon antennes bieden een krachtige bescherming tegen elektromagnetische straling en zuiveren en verhogen de spirituele energie.

Voor meer achtergrond over Tachyon zou ik je het boek willen aanraden: "Tachyon energie" van David Wagner en Dr. Gabriel Cousens. ) 

 

Mind Control

 

Door een toenemende hoeveelheid 5G masten om ons heen, door toenemend gebruik van media als televisie, radio , mobiele telefoons , computers , Sociale Media kanalen worden we gebombardeerd met grote hoeveelheden informatie. Er is een groot conflict gaande tussen feiten en fabels, zoals we hebben gemerkt. Sinds de opkomst van het Coronavirus is goed zichtbaar geworden hoe wij mensen geprogrammeerd worden over we moeten denken en handelen. Daarnaast  is het overduidelijk dat hierbij wetenschappers, deskundigen, (holistische)  artsen, alternatieve kanalen ,etc een slopende censuur ervaren. Kritische stemmen worden met man en macht gesmoord , aangevallen en belachelijk gemaakt.

Er wordt dus een enorme controle uitgeoefend op onze geest. Dit is een ontwikkeling die beslist niet van het afgelopen jaar is, maar dit mechanisme is nu wel voor veel meer mensen helder zichtbaar geworden. Het vergt een scherp onderscheidingsvermogen en een helder gewaar  zijn om het kaf van het koren te scheiden. Om de corrupte energieën van alle vormen van mind control af te breken heb ik de Vajron ( ** )  energie aan deze EMF Defenders toegevoegd. Tachyon en Vajron ( **)  werken goed samen en vullen elkaar uitstekend  aan.

 

 

( **) Vajron energie als extra toevoeging aan de EMF Defender

 

De naam Vajron  is door Peter Aziz in het leven geroepen. Het woord Vajron stamt af van de Vajra, een ritueel wapen uit het Tibetaans Boeddhisme. Het is een spiritueel wapen in de vorm van bliksemschichten. Na intense sadhana ( spirituele beoefening) is deze kracht hem gegeven door de Godin Chinnamasti.

Vajron is de naam die hij deze kracht gegeven heeft en daarmee in deze realiteit verankert heeft.

Vajron is een machtig wapen tegen kwaadaardige krachten en corruptie en is extreem effectief in het vernietigen hiervan.

Deze antennes geven je daarmee een krachtige bescherming tegen  negatieve energieën en eventuele aanvallen.

 

Bronnen:

 Vajron : websitepagina van Azizshamanism

Tachyon: websitepagina van Azizshamanism

Presentatie over 5G door Marja De Vries  

Peter Aziz over oa 5G: https://www.azizshamanism.com/5g-protection-superbugs/

Landmark Study Highlights Health Threats of 5G on People + Planet