EMF Defenders- informatie uitleg en werking

 

Ze beschermen je tegen alle elektromagnetische straling van 5G Masten en antennes, slimme meters en enige andere bron van EMF ( Electro Magnetic Frequency) .

Ze beschermen ook tegen DOS ( dodelijke orgone straling) van verstorende landmarkeringen zoals verkeerd geplaatste kerktorens en gebouwen.

Deze antennes genereren een heel hoog tachyonen veld. Het genererende tachyonenveld beschermt tevens tegen mind control.

Het kristal is zodanig geprogrammeerd dat het geen  enkel onderhoud vereist. Het zal de informatievelden onophoudelijk in stand houden.

 

Over kwarts kristallen/ Bergkristallen:

 

Kristallen zijn levende wezens. Zij hebben een spirit. Zij zijn, net als wij mensen, co-creators.

 

Ze bevatten specifieke eigenschappen en kwaliteiten:

 

 • Kristallen verzamelen, houden vast en geven energieën door van de ene formatie naar de andere.
 • Kristallen balanceren en harmoniseren resonantie.
 • Kristallen versterken, richten en projecteren energieën als kracht.
 • Kristallen genereren ,onderhouden en transmuteren transcendente energie en kracht.
 • Kristallen kunnen energieën geconcentreerd samen brengen tot krachten.
 • Kristallen worden niet geraakt of beïnvloed  door tijd en ruimte.
 • Kristallen faciliteren veranderingen , zowel mentaal, emotioneel als esoterisch.

 

Aqua Aura Kwarts als EMF Defender

 

Aqua Aura heeft een extra intense energie. Het weerspiegelt  het alchemistische proces waarbij zuiver goud door verhitting op kwarts wordt gehecht. De bergkristal transformeert in een prachtig blauwe verschijning met regenboogkleuren. Dit proces is blijvend. Door de verandering van trilling is het in staat om hele grote hoeveelheden tachyonen( * )  en vajronen ( **) aan te trekken en vast te houden.

Dat is de reden waarom we gekozen hebben voor Aqua Aura Kwarts als instrument en beschermer tegen elektromagnetische stralingen ( EMF).

 

De bijzonder eigenschappen van Aqua Aura Kwarts zelf

 

 • Versterkt de zielskracht
 • Faciliteert in de verbinding met jouw spirituele helpers
 • Helpt bij astraal reizen
 • Versterkt communicatie en spirituele gaven
 • Helpt je jouw waarheid te spreken zonder angst
 • Ondersteunt jouw groei en ontwikkeling
 • Geeft innerlijke vrede
 • Versterkt de energieën van andere stenen
 • Versterkt de kracht van het hart
 • Elimineert de risico’s van negatieve aanvallen
 • Helpt bij jouw successen en overvloed
 • Versterkt de gezondheid, heelheid  van de aura.
 • Repareert gaten in de aura veroorzaakt door nog niet geheelde trauma’s
 • Kalmeert en verzacht jouw emoties

De meest uitgebreide beschrijving voor Aqua Aura Kwarts vind je hier op deze sites (Engelstalig) : Crystals and Jewelry  en Gemstonist

 

 

( * ) Tachyon energie als EMF Defender

Tachyon is een frequentieloze intelligente Oer- energie welke automatisch wordt omgezet naar levenskracht in de frequentie dat een lichaam, orgaan etc. op dat moment nodig heeft om optimale gezondheid te bereiken.

Tachyonen doen hun werk op de plaats waar een in onbalans geraakt systeem deze het meest nodig heeft.

Tachyon energie zuivert, beschermt, heelt en verhoogt spirituele energie onophoudelijk en helpt gestagneerde energieën en blokkades oplossen en het is uitermate geschikt voor de heling van de effecten van elektromagnetische vervuiling

 

Een tachyon antenne is een specifiek voorwerp, in dit geval een bergkristal, dat permanent is veranderd op sub moleculair niveau ( kleiner dan moleculen) zodat het werkt als een ontvanger en doorgever van Tachyon energie, die zich dan omzet in levenskracht ( ook wel Prana, de liefde van God, Chi genoemd)
Het effect ervan is dat het onophoudelijk  een krachtige zuivere energie binnenhaalt.
Levenskracht is de basis van alles.
Het is intelligent en zal zich automatisch richten op specifieke delen van het lichaam dat een aanvulling van energie nodig heeft. Het brengt ordening aan op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel.
Deze Tachyon antennes bieden een krachtige bescherming tegen elektromagnetische straling en zuiveren en verhogen de spirituele energie.

Voor meer achtergrond over Tachyon zou ik je het boek willen aanraden: “Tachyon energie” van David Wagner en Dr. Gabriel Cousens. ) 

 

Mind Control

 

Door een toenemende hoeveelheid 5G masten om ons heen, door toenemend gebruik van media als televisie, radio , mobiele telefoons , computers , Sociale Media kanalen worden we gebombardeerd met grote hoeveelheden informatie. Er is een groot conflict gaande tussen feiten en fabels, zoals we hebben gemerkt. Sinds de opkomst van het Coronavirus is goed zichtbaar geworden hoe wij mensen geprogrammeerd worden over we moeten denken en handelen. Daarnaast  is het overduidelijk dat hierbij wetenschappers, deskundigen, (holistische)  artsen, alternatieve kanalen ,etc een slopende censuur ervaren. Kritische stemmen worden met man en macht gesmoord , aangevallen en belachelijk gemaakt.

Er wordt dus een enorme controle uitgeoefend op onze geest. Dit is een ontwikkeling die beslist niet van het afgelopen jaar is, maar dit mechanisme is nu wel voor veel meer mensen helder zichtbaar geworden. Het vergt een scherp onderscheidingsvermogen en een helder gewaar  zijn om het kaf van het koren te scheiden. Om de corrupte energieën van alle vormen van mind control af te breken heb ik de Vajron ( ** )  energie aan deze EMF Defenders toegevoegd. Tachyon en Vajron ( **)  werken goed samen en vullen elkaar uitstekend  aan.

 

 

( **) Vajron energie als extra toevoeging aan de EMF Defender

 

De naam Vajron  is door Peter Aziz in het leven geroepen. Het woord Vajron stamt af van de Vajra, een ritueel wapen uit het Tibetaans Boeddhisme. Het is een spiritueel wapen in de vorm van bliksemschichten. Na intense sadhana ( spirituele beoefening) is deze kracht hem gegeven door de Godin Chinnamasti.

Vajron is de naam die hij deze kracht gegeven heeft en daarmee in deze realiteit verankert heeft.

Vajron is een machtig wapen tegen kwaadaardige krachten en corruptie en is extreem effectief in het vernietigen hiervan.

Deze antennes geven je daarmee een krachtige bescherming tegen  negatieve energieën en eventuele aanvallen.

WETENSCHAPPELIJKE METASTUDIE ONTHULT EEN VERBAND TUSSEN COVID-19 EN BLOOTSTELLING AAN DRAADLOZE COMMUNICATIESTRALING, WAARONDER 5G

door  | 27 jan 2024 | COVID-19 ziekte, Wetenschap

Tachyon Goud olie

Tachyon Goud olie                              ( 10ml )              

Een getachyoniseerde olie met Goud, Wierook en Mirre.

Deze olie helpt het vertrouwen in jezelf en in je lichaam te bevorderen. Het geeft een extra beschermende laag ( ook tegen Elektro Magnetische straling) en heeft een sterk ontspannende werking . Houdt negatieve stemmingen buiten.

Zet deze olie als uitwendige toepassing in bij :

vermoeidheid, onrust, nerveuze spanning, onzekerheid, angst, stress en sombere gevoelens of vervreemding

Ingrediënten:

koudgeperste olijfolie*, zoete amandelolie*, zonnebloemolie*, lijnzaadolie* (* = gecontroleerde biologische teelt); én 24 karaats natuurlijk goud als bladgoud, etherische olie van Wierook (Frankincense)  en Mirre

Goud , Mirre en Wierook zijn bekend als de kostbare geschenken van de drie Koningen aan het Jezuskind.
Mirre en wierook reinigen en versterken het hart en de bloedsomloopfuncties.

Gebruik: 

Goed schudden voor gebruik.

Uitgebreide uitwendige toepassing:

Een uitgebreide inwrijving is eenmalig. De uitwerking daarvan werkt enkele weken lang door. Neem hiervoor alle tijd, zorg en aandacht. Laat het een fijn ritueel zijn voor jezelf.

Eenmalig op een avond na een warme douche of bad, het hele lichaam volledig inwrijven. Zorg dat  het hele lichaam bedekt is met een dun laagje olie. Neem ook gezicht, oksels en zelfs tenen en voetzolen mee.

Draag ( nacht) kleding waarvan je het niet erg vind als daar vetvlekken op komen. Laat de olie goed diep inwerken door de huid niet te wassen de volgende dag.

Wanneer je dit niet voor het slapen gaan uitvoert, maar bijvoorbeeld in de ochtend, neem dan een uur de tijd om warm ingepakt te rusten voor je je activiteiten van de dag weer oppakt.

Gedeeltelijk inwrijven met de olie die je over houdt na uitgebreide inwrijving:

bijvoorbeeld

 • Vóór het slapen gaan bv. op de slapen en voorhoofd insmeren.
 • Op het hart en de zonnevlecht
 • Op de voetzolen inwrijven.

Goud ( 24kt bladgoud)

Goud als metaal heeft een directe verbinding met de Zon.

Deze zonnekrachten zijn in het goud geabsorbeerd en komen vrij in de olie. Vooral in de winter als de dagen korter zijn is het fijn jezelf te ondersteunen met extra zonnekrachten. Goud versterkt de ik- kracht en het zelfvertrouwen.

Goud schenkt harmonie en balans aan het hart en aan de bloedsomloop.

Het bladgoud is tevens een hulpmiddel om de olie te kunnen opladen met tachyonen. Dankzij het goud kan er een hoog tachyonenveld ontstaan die het lichaam beschermd tegen Elektro magnetische stralingen van de omgeving. Dat maakt ook dat het lichaam goed in staat is om zuurstof op te nemen.

 

Wierook/ Frankincense

De essentiële olie Frankincense heeft een aromatische harsgeur. Deze olie helpt je te focussen, afleiding te verminderen en je concentratie te verbeteren. Het werkt kalmerend en vertraagt hierdoor de ademhaling. Wierook / Frankincense kan goed ondersteunen bij ergernis, ongeduld, prikkelbaarheid en rusteloosheid. Het verbreekt banden met het verleden, zuivert de ruimte van negatieve invloeden en brengt rust en harmonie.

De belangrijkste eigenschappen van wierook zijn:

 • Bevordert een vredig, ontspannen en tevreden
  gevoel.
 • Verzacht de huid en vermindert tegelijkertijd de
  verschijning van oneffenheden.
 • Helpt om de huid te hydrateren.

 

 

Mirre

Mirre was vanaf het begin van onze jaartelling zo waardevol dat het soms zijn gewicht in goud waard was. Mirre komt van de hars van de Mirreboom dat al eeuwenlang wordt gebruikt voor interne en externe toepassingen ter ondersteuning van de gezondheid.

De belangrijkste eigenschappen zijn:

 • sterk reinigend
 • Ondersteunt het natuurlijke immuunsysteem
 • stimuleert de huid
 • bevordert emotioneel evenwicht, opbeurend

Mirre ondersteunt bij infecties, ontstekingen en heeft versterkende en samentrekkende eigenschappen.

Mirre is een sterk aardende olie en stimuleert je innerlijke kracht, het gevoel van tevredenheid en stabiliteit. Het bevordert een opgeruimde geest en omgeving.

Mirre ondersteunt bij gevoelens van onveiligheid, angst en rusteloosheid.

Ook kan Mirre verlichting geven bij pijn van gemis.