Testimonials

Dank je wel voor je hulp en begeleiding bij mijn proces. Je hebt een hardnekkige zwaarte uit mij verwijderd en daar ben ik enorm dankbaar voor. Ik ben echt heel blij dat ik je gevonden heb!

E

Ik heb een totaal ander kind! En ben positief verast! Ze staat op met een glimlach en gaat slapen met een glimlach. We hebben geen strijd meer en het kattige is er af. Ze voelt zich ook niet meer zo aangevallen als ik haar iets vraag. En vanochtend vertelde ze hoe leuk ze gisteren had gespeeld met een meisje die ze eerder nog het liefst  van school had geschopt. Ze is echt een stuk zachter geworden en veel liever. Het harde meisje is weg. Ik ben je enorm dankbaar voor wat je voor elkaar hebt gekregen bij haar!!

C

…..Ik was erg ontspannen en leeg in mijn hoofd door de behandeling. Ik merk wel verschil bij mijn moeder en mij maar kan mijn vinger er niet echt opleggen wat precies.
Wel zijn mijn puzzelstukjes op zijn plek gevallen waarom ik mijzelf altijd wegcijfer bij anderen! Ben erg blij dat de pact die ik op mijn 1.5 heb afgesloten nu verbroken is. Bij elke nieuwe relatie (op wat voor gebied dan ook) die ik nu aan ga zal ik mijzelf niet wegcijferen om aardig gevonden te worden.
Je hebt me dus iets kostbaars gegeven. Ik wil je erg bedanken voor je hulp….

F

….Gwen, heel erg bedankt voor je mooie werk. Het is zo fijn dat ik zo af en toe bij je langs kon komen om alles weer te laten doorstromen als het vastliep. Het leven ziet er nu heel anders uit. Ik voel verbinding en vreugde…

S

thank you Gwen,

The mornings receiving was very clarifying and I am not so in the mix of my own doubts. Already seeing spaces I allow others voice in and all feels well. I look forward to continuing connecting with the goddess.

I really enjoy connecting and receiving with you.

You have really helped me to overcome much.

I am also able to support others in different ways and I always feel more empowered after your feedback and listening x x

 

Big hugs

K

Merk al verandering in reageren kom in bepaalde situaties juist bij mijn kracht en val niet stil of in ongeloof en bij oude pijn.
Fysiek merk ik ook dat ik sneller bv uit een griepje kom die op komst is.
En mijn lijf voelt sterker .
Z.

Ik voel een grote creatieve kracht in mij ontwaken sinds onze laatste sessie. Ik voel mij krachtig, sterker en vrijer. Comfortabel met mijzelf en het leven. Veel meer verbonden nu voel ik mij speels en vreugdevol…dank dank dank…

P

..this was one of the most powerful healingsessions that I ever had before. You are a great healer. I am so grateful for having met you. Thank you from my heart…

M

….Ik ben nu al vaker bij je geweest, en elke sessie was weer anders voor mij. Het was soms hard werken als ik voelde dat ik veel weerstand had om los te laten. Toch ging ik elke keer zowat fluitend naar huis. De manier waarop je mij begeleidt geeft me zoveel vertrouwen en rust en uiteindelijk na veel tranen ook BLIJHEID!

A

..Wow! Ik wist niet dat er nog zoveel vrij kon komen bij mij. Wat een ruimte heb ik nu. Ik ben er al dagen stil van. Bedankt. Bedankt.

J

Ik voel me zo een stuk lichter. Heel bijzonder. Ik zat zaterdag halve dag bij de kapper en kon ineens op een ander bewustzijnsniveau naar de interactie van mensen kijken en naar mijzelf. 
Nog steeds spannend om gezien te worden, maar nu zonder angst. Ik denk dat het een stuk makkelijker zal zijn om voor liefde te kiezen en daar minder krampachtig mee om te gaan. En meer in balans te vinden tussen geven en nemen. 
Veel oud verdriet kunnen loslaten en nieuwe inzichten gekregen.
G

Het gaat al een stuk beter, ik draai weer volle weken op werk en dit gaat best goed. Ook merk ik dat ik weer een stuk lekkerder in mijn vel zit.
Daarnaast ben ik doordeweeks volledig gestopt met het drinken van koffie, ik heb het idee dat ik hier door  een stuk minder hard crash savonds.
Ik ben inmiddels denk ik wel weer terug op mijn oude energielevel.
Ik vind het lastig om precies in te schatten hoeveel de sessie hier aan heeft bijgedragen, maar al met al wil ik je wel bedanken daarvoor!
N

Ik dank je van harte voor de enorm mooie en bijzondere ervaring bij jou.

S

Dank je wel voor de initiatie die ik van jou mocht ontvangen. Mijn eerste “sjamanistische ervaring” was met jou: liefdevol, sprankelend, zacht en krachtig geef je me vertrouwen in deze voor mij nieuwe wereld die mij open maakt voor mijn ware bestemming. Dank je wel!

P

Voor het eerst heb ik een sessie op afstand gekregen. Ik vroeg mij af of ik daar wel iets van zou merken. In het begin was ik wat onrustig en veel naar buiten gericht. Maar langzaamaan kwam ik steeds meer tot rust en kwam ik bij de thema’s die we via de Zoom hadden besproken. Ik werd steeds meer in mezelf getrokken en er begon van alles in mijn lichaam te trillen en te bewegen. Ik voelde allemaal golven van sensaties voorbijgaan. Je had mij al duidelijk instructies gegeven via de Zoom dat het belangrijk was om zonder oordeel alles te verwelkomen wat er naar de oppervlakte zou komen en daar kon ik mij aan overgeven. Nu 6 weken later, voel ik mij zo anders. Ik ben veel beter geaard, heb meer zelfvertrouwen en zak niet meer weg in een depressie. Dat is bijzonder en ook nog wat onwennig. Maar ik ben je heel erg dankbaar voor de ingezette activaties!

E.

Graag wil ik je nog bedanken voor de fijne healing die ik eind vorige maand kreeg van je!
Ik kan echt veel beter grenzen stellen nu, dat is super en maakt veel dingen minder zwaar gelukkig.

Ook heb ik al veel schaamte terug gegeven aan verschillende mensen. Dat heeft ook veel gebracht, ik voel me al met al veel sterker!

De band met mn moeder is ook anders, nog wel goed, maar minder intens. Het is wat meer los gekomen.

Echt fijn om te ervaren allemaal! Het lijkt of ik beter met allerlei situaties om kan gaan en wat lichter leef!

J

Toen ik in tegen een blokkade aanliep waar ik zelf geen grip op kreeg, besloot ik mezelf een sessie bij Gwen cadeau te doen. De sessie zelf kan ik met geen pen beschrijven. Ik voelde me volkomen op de goede plek in de juiste handen. Dat hielp me om me helemaal over te geven aan het proces waar Gwen me ervaren doorheen leidde.
Ook het mailcontact ná de sessie was erg fijn: handig, prettig en zeer to the point. Gwen legt de vinger liefdevol en onnavolgbaar precies daar waar het zit en helpt de weg vrij te maken om meer volledig in je eigen leven te staan en te stromen. Dank je wel Gwen!

R

I had no idea what to expect but that was really effective.

I was very centered at the start and sat right through the hour.

I felt very connected to you and what you were doing. It felt that you did a lot.  I breathed things through and burped stuff out and experienced all kinds of waves of energy.

Too much to say and I decided not to journal about it. But let it all go.I found much more lightness. Love in the heart. Freedom to go towards what is highest in me and leave all this behind.

Words are not enough. I felt you undid things from further back in my life too.Powerful talents and skills you have. Really remarkable. I have never experienced something like this before.

P

k voel me nog steeds blij. En ervaar nog steeds meer ruimte in mijn borst. Erg fijn!

S

Thank you so much for this space…. space to clear and breath and release. The shame exercise  is really working for me 🙂

Feeling lighter and clearer. Will allow this all to settle in and process. I really feel a big shift…. thank you for hearing me and understanding. If I need to I will be in touch and I look forward to reclaiming

K

Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten van een sjamanistische healing sessie . Ik was door een goede vriend naar Gwen doorverwezen. In een woord: Fantastisch! Door jouw liefdevolle aanwezigheid was ik in staat om echt te ontladen en voelde ik mij na de behandeling voor het eerst ècht op de aarde staan. Dat ik zo ontzettend moest huilen tijdens de sessie overviel mij wel een beetje, maar wat een opluchting! Verwelkom het verdriet, zei je zachtjes tegen mij. Ik voelde mij voortdurend gedragen door jou, door de aarde. Ik wandel nu met nieuwe benen en voel mij zoveel rustiger . Vannacht eindelijk weer goed doorgeslapen….

L