Praktijk

Over Gwen

 

 

 

 

 

 

 

Als moderne beoefenaar van het sjamanisme maak ik gebruik van verschillende gereedschappen om je op weg te helpen tijdens je heelwordingsproces. Mijn rol is een zuiver kanaal te zijn en er in eerste instantie voor te zorgen dat jij je veilig voelt, door de gewijde ruimte te openen en in stand te houden wanneer je door het proces van ‘ loslaten’ en transformatie gaat.

Het is tevens mijn rol om de originele blokkades op te sporen en aan het licht te brengen of om inzichten aan te reiken en een nieuwe bestemming op te sporen wanneer het juiste moment daarvoor is aangebroken.

Hierbij kan ik gebruik maken van geluid middels klanken van de trommel, ratel , klankschalen of mijn stem ( soundhealing). Maar het kan ook zijn dat we juist in een diepe stilte werken in het proces…het ligt helemaal aan het moment en aan het thema waar we mee werken.

Vanwege de grote veranderingen in de wereld en in het begin met tegenzin, werkte ik het afgelopen jaar veel op afstand. Ik heb gemerkt dat dat helemaal geen problemen oplevert en vaak beter werkt. In relatief korte tijd kunnen er grote en blijvende veranderingen optreden. Je leest er hier meer over: Voorbereiden op een sessie

 

 

 

 

Ik kan je met één of meerdere healingsessies helpen als je:

N

het gevoel hebt dat jouw leven niet helemaal loopt zoals je zou willen,

N

een gebrek aan energie of enthousiasme ervaart

N

angsten ervaart die jou blokkeren

N

jouw gezonde levensenergie wilt terugwinnen

N

meer overvloed wilt ervaren

N

de lading van het verleden wilt loslaten en een nieuwe route wilt vinden die beter voor je werkt

N

Beperkende banden wilt loslaten

N

net dat ene steuntje in de rug nodig hebt

Maar ook als:

N

je energetische begeleiding bij het sterven nodig hebt, om de overgang te vergemakkelijken en je hierop goed voor te bereiden

N

je hulp nodig hebt bij het ongedaan maken van “vloeken”

N

jouw woon – of werkruimte zuivering nodig heeft

N

je specifieke inwijdingen wilt ontvangen die jou in je proces kunnen ondersteunen

Vanaf 1996 verzorgde ik yogalessen en meditatie avonden in Arnhem. Mijn yogadocentenopleiding heb ik in zes jaar tijd afgerond bij Yogacentrum Velp. 

In 2004 voltooide ik de beroepsopleiding ” Healing the Lightbody” bij ” The Four Winds Society ” o.l.v. Alberto Villoldo en Linda Fitch. Hier assisteerde ik van 2007 tot en met 2011 bij The Four Winds Society trainingen in Engeland, Duitsland en Nederland en bij Spirit Of The Inka-trainingen in Engeland en Roemenie.  

Sinds 2007 heb ik intensives en trainingen gevolgd  bij Peter Aziz van Azizshamanism in Engeland. Tevens ben ik enkele jaren als mentor actief bij The Fountain of Life ( geinitieerd als “spiritkeeper of the womb” door  Azra en Seren Bertrand ) 

In 2008 opende ik officieel de deuren van mijn praktijk 4Windsenergy.  

Naast de dagelijkse aangeboden healing sessies in mijn praktijk verzorg ik  ook individuele Munay Ki inwijdingen, Het Medicijnwielprogramma, Sjamanistische Healing in de Energy Healing Circle en Het Bewust Sterven-Bewust Leven programma.

 

Klik hieronder op de knoppen voor informatie over de verschillende 4Windsenergy trainingprogramma’s: