Voorbereiding op sessie

Voor en na een sessie:

Je kunt verwachten dat je je na een sessie lichter, helderder en meer op je gemak voelt. Echter, het kan ook voorkomen dat je je juist helemaal nog niet zo lekker voelt. Zeker is dat het geval wanneer uit het onderbewustzijn diepere lagen naar de oppervlakte komen die geheeld gaan worden.

Het komt dan ook wel voor dat klachten na een sessie ineens lijken toe te nemen om uiteindelijk geheel te verdwijnen.

 Zorg ervoor dat je na een sessie voldoende tijd hebt voor jezelf. Er zijn 1 tot drie dagen erna nodig om de ontvangen healing helemaal te laten integreren. De effecten kunnen geleidelijk of drastisch zijn. Ieder ervaart dit op zijn eigen manier.

 

Het ontwikkelen van een heldere intentie en een verlangen te helen ( als ook de bereidheid tot het loslaten van oude patronen die je niet langer meer helpen) versterkt het effect van de healing.

Stel jezelf bijvoorbeeld de volgende vragen;

u

Waar loop ik tegenaan in mijn leven?

u

Wat voelt uit balans?

u

Wat mist er, of welke kwaliteiten ben ik kwijt die ik graag zou terugvinden?

u

Zijn er bepaalde ongezonde patronen in mijn leven die zich telkens weer herhalen?

u

Zijn er mensen in mijn leven met wie ik een ongezonde binding heb?

u

Zijn er bepaalde plaatsen in mijn fysieke lichaam waar ik regelmatig pijn voel?

u

Zijn er thema’s in mijn familielijn die zich aan het herhalen zijn in mijn leven?

Het is belangrijk om alcohol en ( soft) drugs te vermijden voor en na de behandeling. 

Aangeraden wordt om veel gezuiverd water en kruidenthee te drinken en om zoutbaden te nemen om afvalstoffen goed te kunnen afvoeren. Na de nodige sessies zul je er niet helemaal alleen voor staan om nieuwe hervonden aspecten in je dagelijkse leven te gaan integreren. Er zullen je handreikingen en gereedschappen meegegeven worden die je helpen een hernieuwd evenwicht te vinden in lichaam, geest en ziel.

Een sessie bestaat meestal uit een combinatie van verschillende interventies

Tarieven

9

Kennismakingsgesprek via Zoom , max.40 minuten, gratis

9

eerste sessie ( met intake/ oriëntatie) duurt anderhalf tot twee uur : € 100,-

9

vervolgsessie € 80,- ( tot 1,5 uur)€ 100,- ( tot 2 uur)

9

voor ( ex) Medicijnwielstudenten € 70,- per sessie

9

Energetisch reinigen van woon- en werkruimte: € 120,- per 2 uur 

In de maand november en december 2022: 

  

Alleen sessies, activaties op afstand. Kennismaking, oriëntatie en intake via Zoom en email.

Tijden zijn flexibel

Tegenwoordig combineer ik de sessies op afstand met een nieuwe vorm van magie: Psionica. Het blijkt een krachtig en zeer effectieve manier van werken te zijn. Met deze methode  kunnen de in werking gestelde interventies geleidelijk en blijvend in jouw energieveld verankerd worden. Er is hiermee veel mogelijk: reparatie van meridianen, chakra’s, DNA healing, extracties van binnengedrongen energieën( negatieve geesten, djinns of demonen) , verwijderen van mind control en of kunstmatige intelligentie programma’s, implantaten, ontstoren van bepaalde medicaties, bescherming tegen elektromagnetische straling en gerichte pulsen, het neutraliseren van negatieve energieën of aanvallen, het stopzetten van herhaaldelijke negatieve gebeurtenissen en patronen, het verbreken van beperkende invloeden (en  contracten)  ontstaan in de kindertijd, het verbreken van beperkende karmische banden, het opheffen van ( voorouder) vloeken of vloeken veroorzaakt door magiërs, vernietigen van demonische activiteiten, soul retrieval, het verwijderen van blokkades op liefde, seks of overvloed, herstel van de eigen Bronverbinding, etc.

 

 

Voor elke nieuwe client geld dat we eerst even kort contact hebben over de telefoon. In dit telefonische gesprek kunnen we vaststellen of we een intake inplannen( 1 uur)  of zowel een intake als een behandeling ( 2 uur) en of we dat op lokatie of op afstand zullen laten plaatsvinden.In de maanden november en december zijn alleen sessies op afstand mogelijk. Intake/oriëntatie gaan meestal via Zoom. 

Voor sessies op afstand heb ik van te voren een foto nodig. Via de mail opsturen met je naam en adresgegevens en dan plannen we een datum en een tijd.

Alle tarieven zijn inclusief BTW.

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de aard van de klachten en de reactie van de cliënt. 

Soms zal een enkele behandeling volstaan en soms zijn meer sessies gedurende langere tijd nodig. ( gemiddeld heeft men voldoende aan max. 5 sessies per jaar)

Voor een eerste sessie plus kennismaking en introductie neem ik altijd 2 uur de tijd. Zo is er voldoende tijd. Maar  je kunt ook eerst alleen een kennismaking/intake aanvragen waarvoor ik altijd een uur reserveer.

 

 

Tijden sessies op lokatie:

  

Dagelijks vanaf 11.00 uur

Zorg dat je op de hoogte bent van mijn protocol.

 

Energetisch zuiveren van werk- en woonruimte/ EMF -neutrale en gezonde ruimte creëren :

 

Dit kan op locatie , maar ook heel goed op afstand. Wanneer dit gebeurd op afstand, stuur je me foto’s en plattegronden van desbetreffende ruimtes en vermeld je het adres erbij. We bespreken via de mail, Zoom of telefonisch wat de klachten zijn en komen dan samen een tijdstip overeen waarop interventie zal plaatsvinden en zullen naderhand telefonisch of per email een uitwisseling hebben en bespreken wat er verder nodig is voor de ruimte en haar bewoners/ gebruikers. Bij grote projecten, zoals residuen van oorlogsgebieden kan het noodzakelijk zijn dat ik naderhand nog langs kom om af te sluiten en te verzegelen.

Tegenwoordig, sinds de uitrol van 5G, verricht ik ook veel werk omtrent het creëren van harmonische  en gezonde leefruimtes. Behalve  het tachyoniseren van de ruimtes, behandel ik ook de 4G en 5G antennes die in de buurt staan. Het is de moeite waard om met een meter je woning en vooral je slaapruimtes te meten om te kijken hoe het ervoor staat en geef ik praktische aanreikingen en tips om de stralingswaarden omlaag te krijgen.  ( Binnenkort vind je hier een document)

Een geprogrammeerde tachyon- antenne zorgt ervoor dat tachyonen velden constant actief blijven en dat onder andere de zuurstofmoleculen intact blijven.

Heb je zelf een mooie chembuster of cloudbuster buiten in je tuin of op je dak staan, dan is het de moeite waard deze te laten tachyoniseren ook. De kracht en werking daarvan wordt dan vergroot, omdat de kristallen dan geprogrammeerd worden met tachyon. Deze velden kunnen dan niet uit gezapt worden en houden zichzelf in stand.

Sommige locaties worden tegenwoordig gericht geraakt met gepulseerde elektromagnetische straling. Dit raakt altijd als eerste de kwetsbare plekken die een mens heeft en versterkt bestaande klachten. Ook hierin zijn nu oplossingen gevonden om deze pulsen te neutraliseren.

 

 

4windsenergy praktijk