Voorbereiding op sessie

Voor en na een sessie:

Je kunt verwachten dat je je na een sessie lichter, helderder en meer op je gemak voelt. Echter, het kan ook voorkomen dat je je juist helemaal nog niet zo lekker voelt. Zeker is dat het geval wanneer uit het onderbewustzijn diepere lagen naar de oppervlakte komen die geheeld gaan worden. Dan heb ik het over bijvoorbeeld het ontstoren , uitschakelen en neutraliseren  van schadelijke invloeden, extracties, vooroudervloeken, etc.

Het komt dan ook wel voor dat klachten na een sessie ineens lijken toe te nemen om uiteindelijk geheel te verdwijnen.

 Zorg ervoor dat je voor, tijdens en na een sessie voldoende tijd neemt voor jezelf. Neem de tijd om de ontvangen healing en helende frequenties helemaal te absorberen en te laten integreren. De effecten kunnen geleidelijk of drastisch zijn. Ieder ervaart dit op zijn eigen manier. De huidige sessies op afstand werken nog weken door. Soms kan er een healing crisis optreden.

Het ontwikkelen van een heldere intentie en een verlangen te helen ( als ook de bereidheid tot het loslaten van oude patronen die je niet langer meer helpen) versterken natuurlijk het effect van de healing.

Stel jezelf bijvoorbeeld de volgende vragen;

u

Waar loop ik tegenaan in mijn leven?

u

Wat voelt uit balans?

u

Wat mist er, of welke kwaliteiten ben ik kwijt die ik graag zou terugvinden?

u

Zijn er bepaalde ongezonde patronen in mijn leven die zich telkens weer herhalen?

u

Zijn er mensen in mijn leven met wie ik een ongezonde binding heb?

u

Zijn er bepaalde plaatsen in mijn fysieke lichaam waar ik regelmatig pijn voel?

u

Zijn er thema’s in mijn familielijn die zich aan het herhalen zijn in mijn leven en daarmee blokkades opwerpen fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel?

Het is belangrijk om alcohol en ( soft) drugs te vermijden voor en na de behandeling. 

Aangeraden wordt om veel gezuiverd water en kruidenthee te drinken en om zoutbaden te nemen om afvalstoffen goed te kunnen afvoeren. Na de nodige sessies zul je er niet helemaal alleen voor staan om nieuwe hervonden aspecten in je dagelijkse leven te gaan integreren.

Er zullen je praktische handreikingen en gereedschappen meegegeven worden die je helpen om de healing goed te kunnen integreren om zo een hernieuwd evenwicht te vinden in lichaam, geest en ziel. Vaak is dat in de vorm van een audio meditatie, een oefening, een ritueel waar je zelf verder mee aan de slag kunt in je eigen tempo. Tegenwoordig kunnen dat ook suggesties/ adviezen zijn om het fysieke lichaam te ondersteunen en/of  suggesties om de leefruimte te verbeteren nu er zoveel stralingfrequenties zijn die ons lichaam en onze geest beinvloeden en de harmonie verstoren.

Healing vind plaats in fasen. Elke keer zet je weer nieuwe stappen op jouw helende reis en kom je diepere lagen tegen die opgeschoond mogen worden. Ik doe het niet voor je, maar faciliteer. En er bestaat geen quick fix voor al je problemen. Een sessie bestaat altijd uit een combinatie van verschillende interventies die ik scan voor je: 

Verlaagde Tarieven voor 2023 

9

Kennismakingsgesprek via Zoom , max.40 minuten, gratis

9

eerste sessie ( incl intake/ oriëntatie via Zoom) duurt anderhalf tot twee uur : € 80,- 

9

elke vervolgsessie  € 80,- ( incl. Zoom oriëntatie vooraf) 

9

( ex) Medicijnwielstudenten € 70,- per sessie ( incl. Zoom oriëntatie vooraf) 

9

Energetisch reinigen van woon- en werkruimte: € 120,- ( scroll naar beneden voor info) 

9

EMF Behandeling van woon- en werkruimte , + omgeving antennes + ontvangst EMF Defender ( t.w.v € 80,-) : € 150,- ( scroll naar beneden voor info) 

9

Op donatiebasis:

  • DNA Guard activatie ( gecreëerd om het DNA te repareren, om de invasieve nanotechnologie te neutraliseren en om buitenaardse aanhakingen los te maken) ,
  • Virus Afrem Veld ( deze activatie versterkt de immuniteit) ,
  • Bio Wapen Schild Activatie ( versterkt de weerstand tegen nieuwe schadelijke virussen )

In 2023:

Voor nieuwe aanmeldingen geldt: sessies, activaties op afstand. Kennismaking, oriëntatie en intake gaan via Zoom en email.

Tijden zijn flexibel

Verlaagde tarieven in 2023, want ik hoef de ruimte niet warm te houden en geen thee te schenken voor de sessies op afstand. Maar schroom niet en trek aan de bel als er financiële uitdagingen op je pad zijn gekomen. Voor ieder moet een sessie haalbaar zijn als het echt nodig is. 

De tarieven voor de trainingen en workshops zullen niet verhoogd worden in 2023

 

Tegenwoordig combineer ik de sessies op afstand met een nieuwe vorm van magie: Psionica. Het blijkt een krachtig en zeer effectieve manier van werken te zijn. Met deze methode  kunnen de in werking gestelde interventies geleidelijk en blijvend in jouw energieveld verankerd worden. Er is hiermee veel mogelijk: reparatie van meridianen, chakra’s, DNA healing, extracties van binnengedrongen energieën( negatieve geesten, djinns of demonen) , verwijderen van mind control en of kunstmatige intelligentie programma’s, implantaten, ontstoren van bepaalde medicaties, bescherming tegen elektromagnetische straling en gerichte pulsen, het neutraliseren van negatieve energieën of aanvallen, het stopzetten van herhaaldelijke negatieve gebeurtenissen en patronen, het verbreken van beperkende invloeden (en  contracten)  ontstaan in de kindertijd, het verbreken van beperkende karmische banden, het opheffen van ( voorouder) vloeken of vloeken veroorzaakt door magiërs, vernietigen van demonische activiteiten,

 

 

 soul retrieval, het verwijderen van blokkades op liefde, seks of overvloed, herstel van de eigen Bronverbinding, etc

Voor elke nieuwe client geld dat we eerst even contact hebben via Zoom.Intake/oriëntatie gaan nu meestal via Zoom. 

Voor sessies heb ik van te voren een foto nodig. Via de mail opsturen met je naam en adresgegevens en dan plannen we een datum en een tijd.

De sessie zelf is offline op een afgesproken tijdstip. Je gaat lekker liggen in jouw eigen ruimte en zorgt ervoor dat je 1,5 uur niet gestoord kunt worden. Zet alles uit   ( internet, de bel, de telefoon en computer. ) Laat medebewoners weten dat je even niet gestoord kunt worden en activeer jouw innernet. In het voorafgaande gesprek via Zoom heb je van mij dan al instructies gekregen.) 

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de aard van de klachten en de reactie van de cliënt. Elke sessie staat op zichzelf.  Energetisch vinden shifts onmiddellijk plaats en werken nog enkele weken, soms maanden door.. Ik geef soms handreikingen om ervoor te zorgen dat de gemaakte shifts doorwerken in het spirituele, mentale, emotionele en fysieke lichaam. Dan vind er blijvende verandering plaats. Ik heb gemerkt dat ik middels de Psionics activaties veel meer opschoning in een korte tijd kan bewerkstelligen. De veranderingen zijn fundamenteel en blijvend. Toch is het goed om rekening te houden met een eventuele healing crisis.

Meestal zal een enkele behandeling volstaan en soms zijn meer sessies nodig verdeeld over een langere periode. Ik kijk elke keer weer opnieuw in het moment naar iemand. Je bent namelijk nooit dezelfde. Beschouw de sessies dus maar niet als therapie. In therapiesessies ben je eigenlijk gevangen in de tijd, en identificeer je je met een zelf dat je helemaal niet meer bent, en dat gevormd werd door ervaringen uit het verleden. Dat is eigenlijk juist wat je wilt loslaten, dus dat gaan we niet voeden.

Voor een eerste sessie plus kennismaking en introductie neem ik altijd 2 uur de tijd. Zo is er voldoende tijd. Maar  je kunt ook eerst alleen een kennismaking/intake aanvragen waarvoor ik 40 minuten reserveer. Deze vind plaats via Zoom en is gratis. Je ontvangt van mij een link waarmee je kunt inloggen op het afgesproken tijdstip. Het meest belangrijke in dit gesprek is behalve kennismaking en oriëntatie dat we vaststellen wat jouw hulpvraag precies is en welke obstakels je tegen komt.

 

 

4windsenergy

Kies uit onderstaande afbeeldingen voor een snelle boeking

healing 2
Energy healing

Energetisch zuiveren van werk- en woonruimte/ 

1. Straling ( EMF ) neutraliseren met EMF behandeling: 

Dit doe ik tegenwoordig alleen nog maar op afstand middels psionics . Het is behoorlijk tijdrovend werk en psionics biedt hierin de oplossing omdat ik hiermee frequenties kan sturen op afstand. Stuur me foto’s van het huis en vermeld het adres erbij. We bespreken via de mail, Zoom of telefonisch wat de klachten zijn en komen dan samen een tijdstip overeen waarop interventie zal plaatsvinden .

Het is de moeite waard om met een meter je woning en vooral je slaapruimtes te meten om te kijken hoe het ervoor staat. Ik geef praktische handvatten en tips om de stralingswaarden omlaag te krijgen.

Het is niet zo dat sommige mensen gevoeliger zijn dan anderen voor deze straling. Iedereen is er gevoelig voor en compenseert fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch op natuurlijke wijze de stress en onbalans die dit veroorzaakt. De ene persoon heeft simpelweg meer energie en immuniteit op voorraad om dit op te vangen dan de ander. Ook de mate van vervuiling in het lichaam met o.a. nanodeeltjes grafeen oxide ,zware metalen maakt dat een meer geaffecteerd is door straling dan de ander.

Tegenwoordig, sinds de uitrol van 5G, de komst van slimme meters, de ontwikkeling van slimme steden, verricht ik veel werk omtrent het creëren van harmonische  en gezonde leefruimtes. Behalve  het tachyoniseren van de ruimtes, behandel ik ook de 4G en 5G antennes, de nieuwe lantarenpalen, etc  die in de buurt staan met Vajron programma’s. Orgonite alleen en giften werken onvoldoende heb ik gemerkt. De elektromagnetische frequenties die gestuurd kunnen worden dragen niet alleen een frequentie die op een bepaalde bandbreedte reist en jouw elektro magnetisch veld beinvloed, maar tevens ook programma’s ( dus informatie) die invloed hebben op je lichaam, je emoties, je denken en je energie. Ze kunnen  o.a. een gevoel van machteloosheid of  agressie vergroten en een stroom van negatieve gedachten activeren die zich blijven herhalen.

Een geprogrammeerde tachyon- antenne als aanvulling op de activaties voor jouw ruimte, zorgt ervoor dat tachyonen velden constant actief blijven waarmee een harmonieus klimaat ontstaat waarin planten, dieren en mensen goed kunnen gedijen. De tachyonen zorgen ervoor dat onder andere zuurstofmoleculen intact blijven zodat ademhalingsproblemen ,druk op de borst, hoofdpijn, etc. zullen verdwijnen en men beter slaapt(* ) . Zo een losse antenne in jouw ruimte geplaatst heeft het voordeel dat deze zich aanpast aan veranderende omstandigheden, zoals het plaatsen van nieuwe antennes, slimme meters, etc in de omgeving. Ook kun je deze met je meenemen naar andere lokaties.

Het Vajron programma breekt alle mind control en corrupte energieen af om je heen zodat je sneller leugens kunt doorzien en je beter je grenzen leert aangeven.

Heb je zelf een chembuster of cloudbuster buiten in je tuin of op je dak staan, dan is het de moeite waard deze te laten tachyoniseren ook. De kracht en werking daarvan wordt dan vergroot en versterkt, omdat de kristallen die erin verwerkt zijn, geprogrammeerd worden met tachyon. Deze velden kunnen niet uit gezapt worden en houden zichzelf permanent in stand.

Sommige locaties worden tegenwoordig gericht geraakt met gepulseerde elektromagnetische straling. Dit raakt altijd als eerste de kwetsbare plekken die een mens heeft en versterkt bestaande klachten. Ook hierin zijn nu oplossingen gevonden om deze pulsen te neutraliseren. Deze optie neem ik mee in de scan die ik voor jouw woning doe.

EMF Defender

EMF Behandeling huis en omgeving plus EMF Defender

Biedt uitgebreide bescherming tegen straling van EMF in jouw woon- of werkruimte. Het hele gebouw/huis wordt behandeld. Maar ook de omgeving: Omliggende storingsvelden van antennes, slimme meters, lantarenpalen etc worden meegenomen in deze behandeling zodat harmonie hersteld wordt waarin plant, dier en mens goed kan gedijen.

( Tevens ontvang je per post ( DHL) een EMF defender twv € 80,- ) die zich automatisch aanpast aan de veranderende omstandigheden.

€ 150,- ( incl. btw en verzendkosten Nederland) 

NB: Mocht het nodig zijn dat jouw persoonlijke veld ontstoring , detox en neutralisering nodig heeft, dan moet je dat boeken als een aparte healing sessie van 1,5 uur. Ik kan het eenvoudigweg niet allemaal tegelijk in een sessie aanpakken.

( * ) In sommige gevallen is er een chronisch slaaptekort ontstaan, en staat de vecht/vluchtrespons voortdurend aan waardoor een diepe slaap niet meteen mogelijk is. Het ontkoppelen van de vecht vluchtresponse is dan noodzakelijk, vaak in combinatie met wat eenvoudige aanpassingen die ik je via de mail kan meegeven. Het ontkoppelen middels stress release is dan beter aan te pakken in een individuele healingsessie.

  1. Opschonen van zware energieën, entiteiten, etc: 

Stuur me na oriëntatie via Zoom of telefonisch,  foto’s van het gebouw, de verschillende ruimtes en een plattegrond.

Na oriëntatie via zoom, en zullen we naderhand telefonisch of per email nog een uitwisseling hebben en bespreken wat er verder nodig is voor de ruimte en haar bewoners/ gebruikers.

Bij grote projecten, zoals residuen van oorlogsgebieden kan het noodzakelijk zijn dat ik naderhand nog langs kom om af te sluiten en te verzegelen. Hou in dat geval rekening met reiskosten ook.

Merk al verandering in reageren kom in bepaalde situaties juist bij mijn kracht en val niet stil of in ongeloof en bij oude pijn.
Fysiek merk ik ook dat ik sneller bv uit een griepje kom die op komst is.
En mijn lijf voelt sterker .
Z

Onze zoon van 1 slaapt eindelijk weer goed door. En wij nu ook!  Wat een snelle reactie op de activaties, zeg!

S

Oooo wauw wauw wauw. Ik ben je nóg zoveel dankbaarder vandaag, heb zooo goed en diep geslapen. En het was zo anders al direct toen ik in bed ging liggen. Voelde me veel meer ontspannen en m’n hele systeem en veld was gewoon rustig. En toen viel ik zo in slaap zonder enige moeite, rn werd ik vanochtend ontzettend uitgerust wakker. Nog steeds wel naweeën in mn benen maar die zijn al lang niet meer zo gespannen als voor dit helen.

L

Heel veel dank voor je goede werken. Mij heb je reuze geholpen. Wellicht tot een volgende keer of cursus

 

N

4windsenergy praktijk