Tools for this Age of Aquarius

4Windsenergy heeft mooie gereedschappen die je kunt inzetten voor de komst van het aquariustijdperk.  We zullen nieuwe manieren en vermogens ontdekken in onszelf waarmee we oplossingen vinden voor de obstakels die we nu ervaren in de overgang naar het aquariustijdperk. Deze tools  kunnen jou helpen om  in liefde, vrede en schoonheid de hardnekkige obstakels  van angst en onderdrukking uit de weg te ruimen en een nieuwe wereld te creëren .  

EMF Defenders  in samenwerking met Azizshamanism

Medicijnbuideltjes

Floexi zouten van Alexandra Steverink

Sjamanistische gereedschappen

EMF Defenders

Deze EMF afweer antennes genereren een heel hoog tachyonen veld. De antennes beschermen je tegen alle electromagnetische straling van 5G Masten en antennes, slimme meters en enige andere bron van EMF. Het genererende tachyonenveld beschermt tevens tegen mind control.

(Klik HIER voor uitgebreide info over Tachyonen, aqua aura quartz, Vajron, etc) 

Medicijnbuideltjes  

Hier vind je alle handgemaakte medicijnbuideltjes die op voorraad zijn. Ze zijn geschikt voor  tachyonantennes, Vajronantennes, kristallen, halfedelstenen, kruiden of andere heilige objecten die voor jou belangrijk zijn

Instrumenten

Beschilderde trommels en Ratels

RegenboogPoncho’s uit Peru

Floexie Zouten van Nesef

Voor dagelijks gebruik, om de steeds toenemende vervuiling goed te kunnen loslaten en afvoeren. Denk bijvoorbeeld aan de vele chemische toevoegingen in het eten en de verhoogde elektrosmog door toenemende draadloze communicatie.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en ontvang alle updates

en inspiraties van 4windsenergypraktijk