Praktische Info

Energy Healing Circle

Voorwaarde voor deelname is dat je “Het Medicijnwiel” doorlopen hebt of aan het doorlopen bent.

Voor elke nieuwe windrichting heb je jouw in het Medicijnwiel geactiveerde mesastenen (Khuyas) nodig om het healingwerk mee te verrichten.

Wanneer je bij iemand anders het medicijnwiel hebt gevolgd, dan is het goed om eerst een intakegesprek te hebben bij mij voordat je je inschrijft.

De 4 bijeenkomsten vinden binnen 1 jaar plaats.

 

 

 

Data 2018/2019:

 

  • EHC 1(Het Zuiden) 5 t/m 8 juli 2018
  • EHC 2(Het Westen) 25 t/m 28 oktober 2018
  • EHC 3(Het Noorden) 21 t/m 24 februari 2019
  • EHC 4(Het Oosten) 30 mei t/m 2 juni 2019

 

 

 

 

Praktische  informatie  

De Energy Healing Circle wordt gehouden in het prachtige Centrum Athanor in Lochem.

Kijk op www.centrumathanor.nl om een indruk van deze mooie locatie te krijgen.

Gasten kunnen door het centrum worden afgehaald. Het is nodig dat je daarvoor ruim van tevoren contact opneemt met Leo van Vugt via 0573- 421111 of via info@centrumathanor.nl

Je hoeft zelf geen handdoeken of beddengoed mee te nemen. Er zijn drie 1- persoonskamers( hiervoor geldt een extra toeslag) en tien 2- persoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet.

De trainingen starten om 15:00 uur op de donderdagmiddag en eindigen op zondagmiddag met om uiterlijk 17:00 uur

Inschrijving en betaling

Je geeft je op door € 25,- over te maken op rekeningnummer NL08 TRIO 0391 2135 04  tnv 4windsenergy te Warnsveld, o.v.v. “ EHC 2018” en door het aanmeldformulier in te vullen. Deze is te vinden onder deze knop

Het inschrijfgeld wordt verrekend met de betaling van de vierde bijeenkomst.

Bij betaling van het inschrijfgeld ga je akkoord met onderstaande annuleringsregeling. Lees deze ook even goed door zodat je daarvan op de hoogte bent.

Vergoeding per bijeenkomst

€694 ,- (inclusief  3 overnachtingen in tweepersoonskamers met douche en toilet, ontbijt, lunch, vegetarische maaltijden, koffie/thee,fruit, lichte versnaperingen)

749,- wanneer je een 1- persoonskamer wilt reserveren. (Houdt er rekening mee dat deze meestal snel gereserveerd zijn, wees er tijdig bij)

Alle bedragen zijn inclusief BTW en intervisie-afspraken (2 keer per half jaar) .

Betalingsregelingen mogelijk

 

Het is mogelijk om elke windrichting in termijnen te betalen.

Voor inschrijving geldt dan wel hetzelfde bedrag van €25,-

Voel je vrij om hiervoor met mij de mogelijkheden te bespreken.

 

Extra investering

Wanneer je van plan bent om het healing werk aan anderen aan te bieden, dan is er één extra investering nodig voor de aanschaf van een Vogel Cut Kristal.

De prijzen daarvoor kunnen varieren van € 260,- tot wel € 600,-  In samenwerking met Simon Sharp van Sacred Essence kunnen we deze als groep voordelig inkopen.

Na inschrijving ontvang je van mij hierover alle informatie.

Aansprakelijkheid

 

De Energy Healing Circle is geen vorm van therapie. 4WindsenergyPraktijk en begeleiding stelt zich niet aansprakelijk voor enig psychisch of andere lijden of schade door deelname aan de training.

 

Regeling teruggave betaling bij opzegging

 

Als je genoodzaakt bent het programma af te zeggen dan zullen alle betalingen  minus € 25,-  onkostenvergoeding terug gestort worden, indien een schriftelijke opzegging( per mail mag ook) door de 4WindsenergyPraktijk  uiterlijk 30 dagen voor datum aanvang training is ontvangen.

 

Tussen 15 en 29 dagen wordt 50% van de totale kosten terug betaald en tussen één en 14 dagen en bij geen aanwezigheid wordt het totale bedrag in rekening gebracht.