Home » Blog » Het Medicijnwiel » Mesaverbindingsavonden in 2024
Mesa avond

Mesaverbindingsavonden in 2024

door | 20 feb, 2024 | Het Medicijnwiel

Voor ieder die het Medicijnwiel doorloopt, of doorlopen heeft zijn er de maandelijkse Mesa verbindingsavonden elke avond vóór volle maan.

Het is een krachtig moment om in Gewijde ruimte jouw mesa en medicijn te voeden en te versterken, jouw lineage-steen te voeden en via de energie van de mesa met elkaar in stilte te verbinden.

Het afgelopen jaar bleken deze avonden een nieuwe dynamiek te ontwikkelen. De nadruk ligt nu minder op het met elkaar verbinden en veel meer op het individueel uitwerken van een thema.  Meestal initieer ik deze thema’s en ontstaan deze spontaan vlak van tevoren. Vaak is het een verdieping van de thema’s die we in de windrichtingen zijn tegengekomen, een verdieping van de inwijdingen , of thema’s die we in het dagelijkse leven zijn tegengekomen. Vaak is er een “live” bekrachtiging ( empowerment)  of initiatie in de energie aanwezig. Deze is ofwel in het moment zelf, in de stilte, of in een audio-opname verweven.

 

Aankomende vrijdagavond 23 februari is de volgende avond voor de tweede volle maan van dit jaar. We hebben zojuist met de huidige Medicijnwielgroep de initiaties van Het Westen ontvangen.

We gaan daarom vrijdagavond een reis maken voor een “ontmoeting met onze volledige schaduw”.

 

de schaduw

Data voor de komende manen:

 

  • vrijdag 23 februari
  • zondag 24 maart
  • dinsdag 23 april
  • woensdag 22 mei
  • zaterdag 20 juli

 

mesa

Gwen Floch

Praktijk 4windsenergy

Anjerlaan 4
7231HL Warnsveld
0575-467073
info@4windsenergy.com

Gerelateerde artikelen

De Reis

De Reis

Een lange reis door Het Medicijnwiel eindelijk rond In dankbaarheid kijk ik terug op de lange reis van bijna twee jaar die we hebben gemaakt door...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin