Home » Blog » Het Medicijnwiel » Mesaverbindingsavonden in 2024
4windsenergy

Mesaverbindingsavonden in 2024

door | 17 mei, 2024 | Het Medicijnwiel

Voor ieder die het Medicijnwiel doorloopt, of doorlopen heeft zijn er de maandelijkse Mesa verbindingsavonden elke avond vóór volle maan.

Het is een krachtig moment om in Gewijde ruimte jouw mesa en medicijn te voeden en te versterken, jouw lineage-steen te voeden en via de energie van de mesa met elkaar in stilte te verbinden.

Het afgelopen jaar bleken deze avonden een nieuwe dynamiek te ontwikkelen. De nadruk ligt nu minder op het met elkaar verbinden en veel meer op het individueel uitwerken van een thema.  Meestal initieer ik deze thema’s en ontstaan deze spontaan vlak van tevoren. Vaak is het een verdieping van de thema’s die we in de windrichtingen zijn tegengekomen, een verdieping van de inwijdingen , of thema’s die we in het dagelijkse leven zijn tegengekomen. Vaak is er een “live” bekrachtiging ( empowerment)  of initiatie in de energie aanwezig. Deze is ofwel in het moment zelf, in de stilte, of in een audio-opname verweven.

 

Aanstaande woensdag 22 mei is weer de volgende mesa verbindingsavond. 

Ik voel dat het goed is om ons te verbinden met een extra hulpbron, Shiva, om ons te helpen in ons dagelijkse leven bij het verwijderen van negatieve energieën in en om ons heen.

 

MahaMrtyunjaya Empowerment

“De Mahamrtyunjaya empowerment is een initiatie die je  deze avond via mij kunt ontvangen. Het is bijzonder krachtig.

Deze empowerment verwijderd de wortel van alle angst en negatieve overtuigingen: het verwijdert de overtuiging dat de ziel kan sterven, herinnert de ziel aan diens onsterfelijkheid, waarde en macht. Het vernietigd de mythe van entropie ( verval) en de mythe dat de gehele schepping groter is dan jij Zelf.

Er zijn ondertussen al een aantal mensen die deze empowerment al eerder hebben ontvangen van mij tijdens de Intensive “Bewust sterven en leven, bijvoorbeeld. Je kunt je gewoon nogmaals opgeven. Ik zal deze avond de frequenties van de empowerment versterken en koppelen aan de Solfeggio frequenties (  741Hz,528Hz, 285Hz,174Hz,639Hz en 963Hz)  in jouw omgeving.

Neem de tijd voor jezelf deze avond. Zodat je de energie van de transmissie goed kunt ontvangen en absorberen. Ik zal deze keer geen extra avond inplannen omdat ik daarna in Het Noorden ben in Empe.

Je ontvangt van mij weer automatisch de uitnodiging voor deze avond in je mailbox. En na bevestiging, de welkomstbrief voor de te treffen voorbereidingen en met aanwijzingen en een audio om je te helpen deze hulpbron telkens weer te activeren als je dat nodig hebt.

Data voor de komende maan:

 

  • zaterdag 20 juli
  • daarna weer in september

 

Het was een bijzondere avond. Mijn hart weer eerst helemaal groot. Toen ik de audio aanzette en ik mijn negatieve overtuigingen/ gedachten bij de voeten van Shiva mocht leggen, aarzelde ik. Golf van angst. Wat ben ik zonder… toch gedaan. Daarna een gek soort hartzeer. Kramp rondom hart wat weer wegtrok. Grote hart blijft.
Zojuist ruimte weer gesloten. Ik had een klein glas met melk in mijn Mesa gezet. Verse rauwe melk van de bio boer tegenover ons. Vanochtend stond het room erop. Maar het rook nog steeds zoet. Normaliter is het dan hartstikke zuur. Toch even proeven. Jahoor, nog zoet. Heb het over mijn planten in de tuin gesprenkeld. Was verrast hoe zacht het aanvoelde en er leek geen einde aan te komen. Ben mijn hele tuin en overtuin rond gegaan ❤️
Prachtige audio trouwens weer!
M.

Wat was het gisteren weer bijzonder, erg mooi hoe je ons begeleid en meeneemt in deze mooie avonden.
Ik bewonder hoe je elke keer de creativiteit en wijsheid in zo’n audio weet te verbinden.
Prachtig, dank je wel!
E.

mesa

Gerelateerde artikelen

Despacho ceremonie

Despacho ceremonie

Deze video  in het engels van shamaniceducation.org geeft een mooie korte uitleg over de Qero sjamanen uit de Andes ( Peru) en hun prachtige...

lees verder
De Reis

De Reis

Een lange reis door Het Medicijnwiel eindelijk rond In dankbaarheid kijk ik terug op de lange reis van bijna twee jaar die we hebben gemaakt door...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin