Medicijnwiel

Start in oktober 2024 met een nieuwe ronde

 

Het Medicijnwiel als basis voor een helende reis –

 

een ervaringsgerichte leerweg door de 4 windrichtingen

 

Zodra je het Medicijnwiel binnenstapt, stem je je bewust af op de krachten die de hele kosmos in beweging zetten en leer je ermee samen te werken.

 

Ontdek al reizend door het Medicijnwiel wat jouw “medicijn” is, wat jouw verborgen talenten en kwaliteiten zijn.

Voor wie is deze jaartraining?

Voor jou als je:

N

kennis wilt maken met het sjamanisme en daarin een stevige fundering wil leggen

N

op zoek bent naar persoonlijke groei en healing en niet bang bent om naar jezelf te kijken

N

praktische handreikingen en technieken wilt leren om fysieke, emotionele en mentale blokkades op te heffen

Wat je gaat leren

Je maakt kennis met sjamanistische technieken:

trancereizen, soul retrieval, zandtekeningen, omzetten van zware energie in verfijnde energie, Schaduw- en Voorouderwerk, nieuwe manieren van “zien”, voorspellen met Steenlezen, Vuurceremonie, werken met Archetypen, meditatie, omgaan met het proces van sterven en… nog veel meer.

Nieuwe ronde start in oktober 2024: 

De 4 windrichtingen in het kort

Het Zuiden met de Slang Sachamama, neemt je mee van 2 t/m 5 november 2023 om het verleden los te laten  zoals een slang haar huid loslaat. De lading van ervaringen uit het verleden wordt intensief verwerkt en dit helpt je om met nieuwe ogen naar jezelf en naar de wereld om je heen te kijken.

Het Westen, van 15 t/m 18 februari 2024 met Jaguar Otorongo, nodigt je  uit om jouw schaduwkanten te verkennen, diepere angsten en beperkende voorouderpatronen los te laten en geeft je de ruimte om het nieuwe onbekende te omarmen.

Het Noorden met Kolibrie van 23 t/m 26 mei 2024  laat je zien hoe je vanuit stilte een nieuwe wijze van Zijn kunt toepassen. Je gaat je leven zien als een heroïsche reis van evolutie en groei, waarin je belemmeringen eerder gaat zien als uitdagingen. Het leven krijgt meer diepgang en betekenis.

Tijdens Het Oosten van 4 t/m 7 juli 2024, met Adelaar/Condor,zie je hoe energie en intentie jouw werkelijkheid creëren en hoe je veel bewuster jouw visie in de wereld vorm kunt geven, omdat jouw motivaties helderder worden. Je verzamelt kracht, visie en inzicht om op jouw ware bestemming aan te komen.

data van de 4 huidige bijeenkomsten

                                  

       Het Zuiden:  2 – 5 november 2023           

       Het Westen: 15 – 18 februari 2024                       

       Het Noorden:  23 – 26 mei 2024   

       Het Oosten: 4 – 7 juli 2024                        

 

We starten op elke eerste dag om 15.00 uur en eindigen de vierde dag uiterlijk om 17.00 uur. Na je inschrijving ontvang je per e-mail uitgebreide details over de bijeenkomsten.

 Praktische informatie

Het Medicijnwiel heeft een specifieke opbouw en het is het meest wenselijk voor jezelf om alles goed te kunnen integreren als je deze instapt in het Zuiden, vervolgt met het Westen en het Noorden en eindigt met Het Oosten. Het is dit jaar niet mogelijk om op een ander tijdstip in te stappen. Dat komt omdat ik nu met kleinere groepen werk. Van 10 tot 12 deelnemers. 

De trainingen starten om 15:00 uur op de eerste aankomst dag en eindigen op de 4e dag uiterlijk om 17:00 uur

 

Aanmelden

Voordat je je kunt inschrijven, neem je even contact met mij op, zodat we een kennismaking kunnen inplannen en zodat ik je van het protocol op de hoogte kan brengen, dat een voorwaarde is voor deelname. Dat kan via onderstaande knop

Inschrijving en betaling

Je geeft je ( na onze Zoom ontmoeting en bij akkoord protocol)  op door  € 25,- als aanbetaling over te maken op rekeningnr. NL08 TRIO 0391 2135 04 tnv 4windsenergy te Warnsveld, o.v.v. “ MW2023-2024 ” en door het aanmeldformulier in te vullen. Deze is te vinden onder de aanmeld knop.

Je ontvangt dan een bevestiging  per mail  met uitgebreide details over wat je mee moet nemen, wat je nodig hebt ter voorbereiding, etc

 

Annuleringsregeling

Als je onverhoopt genoodzaakt bent het programma af te zeggen dan zullen alle betalingen minus € 25,- onkostenvergoeding terug gestort worden, indien een schriftelijke opzegging ( per mail mag ook) door de 4WindsenergyPraktijk  30 dagen voor datum aanvang training is ontvangen. Dit geldt voor de startdatum van elke bijeenkomst. Tussen 30 en 15 dagen wordt 50% in rekening gebracht. Tussen 1 en 14 dagen en bij geen aanwezigheid wordt het totale bedrag in rekening gebracht.

Enkele Ervaringen  :

 

Ik heb met veel plezier en verwondering het medicijnwiel gevolgd. Door een persoonlijke manifestatie is dit op mijn pad gekomen en heb ik dit met open armen ontvangen. Ik heb veel blokkades losgelaten en dit magisch pad met Gwen mogen bewandelen vol met krachtdieren, maanfasen en kristallen.

Iedereen zou dit eens moeten doen om meer verbinding te krijgen met jezelf, de natuur en je voorouderlijke lijn.”

“Het doorlopen van het sjamanistisch medicijnwiel was als thuiskomen. Mijn plek, dit middelpunt van het wiel, van waaruit ik dat wat ik ten diepste verlang weer wil en bovenal ook kán creëren. Dat mogen ervaren is magisch en mega aardend tegelijkertijd. Niet wegzweven naar boven of naar het lichte, maar juist in alle eerlijkheid kijken wat je hier op aarde aan te kijken en te doen hebt. Het is alles omarmen zoals het is, niet weg willen poetsen, niets achterwege laten. Het is instappen in een oneindig veld van vertrouwen en van een dieper weten. Het is loslaten van oude verhalen, oude overtuigingen en oude patronen waarin ik dacht vast te zitten, totdat ik losliet. Ik zie dankzij dit medicijnwiel en dankzij de liefde, humor, ervaring en diepe wijsheid van Gwen weer de oneindige mogelijkheden die er zijn. Het is dat wat we eigenlijk allemaal allang weten, maar wat we simpelweg vergeten door de sluiers om ons heen die we met de beste bedoelingen zelf hebben opgebouwd. “

“Dit jaar met Gwen en de groep van zoekende mensen heeft mij zoveel geleerd. Dingen die ik anders nooit ontdekt had, of veel later pas.
Het was een ontdekkingstocht over mezelf,  mijn wortels, mijn schaduwen maar ook van mijn kracht. Alles is me een stuk bewuster geworden.
Het heeft me ook geleerd het stromen van energie waar te nemen en me ervoor te openen. Het door me heen te laten stromen gaf soms gigantisch veel energie.Het was bevrijdend, vreugdevol en verbindend.”

“Op wonderlijke wijze ben ik bij jou terecht gekomen en heb ik het medicijnwiel gevolgd. Steeds weer moest ik mijn angsten overwinnen (omarmen!) en steeds weer was jij er om mij op een liefdevolle, geduldige en integere manier te begeleiden. Nu ik het medicijnwiel afgesloten heb kan ik alleen maar dankbaar zijn en zeggen dat het een prachtig geschenk is geweest wat ik mezelf cadeau heb gedaan. Een cadeau om mijn wezenlijke zelf te mogen ontmoeten. Gwen, heel veel dank daarvoor! “

“Het Medicijn van dit Wiel heeft aan mijn energetische aard fysieke handen en voeten gegeven; een lichaam geschonken met voeten die over de aarde lopen. Heeft mij de veilige bedding gegeven die ik als hooggevoelige nodig had om in mijn lijf te kunnen komen en met dat lijf mijzelf te laten vallen in de schoot van diezelfde aarde.”

“Het medicijnwielweekend was zóveel mooier dan ik ooit had kunnen dromen. Alles begint op zijn plaats te vallen. Ik begin mezelf terug te vinden.
Ik heb me nog nooit van mijn leven zo onbegrensd veilig gevoeld.
Niet alleen tijdens de oefeningen, maar ook daar tussendoor”.

“Ik ben getroffen door de zienswijzen die mij aanspreken en ben verbaasd dat ik op gevorderde leeftijd nog zo veel belangstelling hiervoor kan opbrengen.

Met dit schrijven wil ik jou bedanken voor de voortreffelijke wijze waarop je de training hebt gegeven: overtuigend, meelevend, begrijpend, aanmoedigend en ontspannend. een gulle lach van jou was steeds aanwezig”.

“Met heeeeel veeeel dankbaarheid kijk ik terug op de dagen die ik met jou en de groep heb doorgebracht.

Het medicijnwiel was voor mij super. Ik heb mij nog nooit zo ontspannen en veilig gevoeld”.

Trainingslokatie

 

We verblijven op een prachtige lokatie in Gelderland. Hier worden we in de watten gelegd door Peter & Ineke van het Centrum.

Na inschrijving ontvang je van mij een welkomstbrief met daarin alle praktische details.

 

Vergoeding Medicijnwiel jaartraject

€ 1776,-  ( Dit is excl. accommodatiekosten) )

Betaling geschiedt per bijeenkomst van 4 dagen ( € 444,-) Korting van € 144,- bij herhaling en verdieping van een windrichting

 

Accommodatie kosten per bijeenkomst van 4 dagen

Verblijf in tweepersoonskamers , inclusief handdoeken, beddengoed,  ontbijt, lunch, ongelofelijke vegetarische maaltijden, koffie/thee, lichte versnaperingen € 300,-

 

Zonder overnachting per bijeenkomst van 4 dagen

Wanneer je elders overnacht € 180,- ( voor alle maaltijden, koffie/thee) 

ontbijt, lunch, ongelofelijke vegetarische maaltijden, koffie/thee, lichte versnaperingen € 300,-oegboekkorting van € 97,- wanneer je je vóór 1 juni 2019 inschrijft

Scroll verder naar beneden voor uitgebreide info over de windrichtingen en de teachings

De eerste windrichting , Het Zuiden

Het werk van het Zuiden omvat het helen van verwondingen die in het verleden zijn opgelopen.

– Loslaten in schoonheid-

Deze eerste bijeenkomst in het medicijnwiel is een prachtige gelegenheid om je te ontdoen van overbodige ballast :
je leert hoe je blokkades op energetische wijze kunt verwijderen,
waardoor veranderingen niet persé gepaard hoeven te gaan
met veel pijn en lijden, maar juist met een gratie en een moeiteloosheid
die we in het dagelijkse leven nog maar al te weinig ervaren;
Voor we het weten raken we gevangen in het verhaal en het drama en dan is het vinden van een oplossing soms best wel lastig.

Voor dit werk neem je drie stenen mee die gemakkelijk in je hand passen en die jou op een bepaalde manier aanspreken. We maken hiermee een aanvang in het creëren van een eigen altaar ( mesa)

In deze windrichting zul je veel nieuwe informatie ontvangen. Je maakt aantekeningen, maar toch ligt het accent op het opdoen van ervaring. We zullen veel praktische oefeningen en healingsessies doen en in kleine groepjes met elkaar werken:

 

In Het Zuiden van het Medicijnwiel

9

Je leert een gewijde ruimte creëren

9
Je leert over de 4 niveaus van gewaarzijn
9
Je ontvangt specifieke inwijdingen die ervoor zorgen dat jouw lichtenergieveld voorbereid is om dit Pad te bewandelen; de Krachtbanden, de inwijding van de Ziener, de inwijding van de harmonie( Ayni Karpays) en de zegening van je mesa .
9
Je leert hoe je de krachtbanden en de Ayni Karpays dagelijks kunt voeden
9
Je leert jouw eigen mesa op te bouwen door de eerste drie stenen te introduceren, waarmee deze 4 dagen intensief gewerkt wordt.
9
Je leert hoe je zware energie omzet in fijne energie
9
Je ervaart het effect van het maken van “aarde-tekeningen”
9
Je leert over de vuurceremonie en hoe je zelf vuurceremonies kunt uitvoeren
9
Je maakt kennis met het lichtenergieveld en de chakra’s
9
Je leert hoe je de vecht/ vlucht respons kunt ontkoppelen en daarmee diepe ontspanning en ontlading kunt bewerkstelligen
9
Je maakt kennis met je eerste medicijn-stenen door middel van ” steenlezen”
9
Je leert hoe je jouw nieuwe altaar onderhoudt

Het werk van het Westen ,

de tweede bijeenkomst, omvat het loslaten van onze angst voor de dood en omarmen we het nieuwe en het onbekende; we bewegen ons voorbij relaties die op angst zijn gebaseerd en gaan aan het werk met de beperkende patronen die we van onze persoonlijke voorouderlijn hebben meegekregen. In deze dagen zullen we ook aan het werk gaan met onze schaduwen.

In Het Westen van Het Medicijnwiel, De weg van Jaguar, heb je de mogelijkheid om alle voorouder-patronen en karmische sporen te onderzoeken. Patronen die je naar een zekere bestemming leiden waar je waarschijnlijk niet eens om hebt gevraagd. Het onderzoeken ervan helpt je om , middels een energetisch proces die we gaan doen ,je bewust van beperkende oude jassen te ontdoen en daarbij de kwaliteiten te ontvangen die je van jouw voorouders hebt meegekregen. Op deze wijze kom je weer in de juiste verhouding met hen, zodat je niet alleen jezelf, maar ook hen bevrijdt.
Je maakt tevens kennis met de sjamanistische wijze van “zien” waarbij je leert kijken op de niveaus van niet alleen het fysieke, maar ook op het emotionele, het mythische en energetische niveau. Je kunt deze technieken toepassen bij jezelf en anderen om welzijn, gezondheid en heelheid te bewerkstelligen.

Tijdens het westen- werk leer je;

9

om als een jaguar zonder angst te zijn

 

9

jouw verzamelpunt te vinden en deze te verplaatsen

 

9

jouw peceptionele staten te verfijnen om helder te kunnen spoorzoeken

 

9
over de slachtoffer-driehoek en het inzicht daaruit te stappen om in je kracht te staan
9
over De Schaduw
9

te kijken naar de schaduwen die in je leven en ze te omarmen

9
over het stervensproces en het zilveren koord dat het energetisch lichaam met het fysieke lichaam verbindt
9
over jouw voorouders en hoe hun verhalen invloed hebben op jouw persoonlijke leven en waar in jouw energieveld sporen van hen zijn te vinden
9

je te ontdoen van vooroudersporen in je energieveld

9
te kijken naar de kwaliteiten die je van hen hebt meegekregen , ze te bedanken en te eren dmv ceremonie
9

om jouw karmische verhalen uit vorige levens los te laten zodat je vrij en naar eigen keuze kunt handelen

Medicijnwieltraining West

 

En in Het Westen van Het Medicijnwiel ontvang je twee nieuwe initiaties ; de inwijding van de Hoeder van de Aarde ( pampa mesayok Rites) en de zegening van je mesa (Hampe mesa Rites) : Dit is een inwijding in het je Herinneren van de wijsheid van de Ouden…van onze verre verre voorouders . Je leert weer te luisteren naar de stem van de Grote Geest in alles.  Je leert weer te luisteren naar de stem van de stenen, de planten, de dieren, het vuur , het water, de wind etc.

Je leert je weer af te stemmen op de natuurlijke cycli die elkaar volgen, die van de Zon, de Maangetijden, de sterren, de golfbewegingen van de aarde: De seizoenen , jaargetijden….Deze inwijding initieert je om jezelf te unpluggen…los te maken uit de grip van een valse matrix en om je weer opnieuw te verbinden met Moeder Aarde.

 

 

Het werk van het Noorden ,

de derde bijeenkomst,De Weg van de Kolibrie, omvat het toepassen van een nieuwe wijze van Zijn, van leven. Kolibrie leert ons over de stilte te midden van alle beweging en lawaai. Door onszelf steeds weer af te stemmen op die stilte kunnen we verbinding maken met de Bron die ons thuis is en die alle leven in beweging brengt. Zij weet waar je kunt drinken van de nectar van het leven. Er is een kolibriesoort die elk jaar migreert van Canada naar Brazilië. Niet net zoals een gans stevig gebouwd legt zij toch deze enorme afstand af en vraagt zich niet af: “Ga ik het eigenlijk wel redden? Heb ik wel genoeg te eten onderweg?”. Er is een instinct die haar elk jaar deze reis doet maken. Wanneer je je verbind met de energieën van dit archetype wordt je aangezet om jouw eigen heroïsche reis te beginnen.De kolibrie kan je de moed en de kracht verschaffen die nodig zijn om te slagen in je missie . Om terug te keren naar de Bron en te drinken van de vreugde en de nectar van het leven.

We her-inneren ons de aloude Wijsheid van onze verre voorouders die zich buiten de tijd begeven. We leren om onze levensbestemmingen aan te wenden en om gebeurtenissen die in het verleden plaatsvonden bewust te beïnvloeden; We keren terug naar onschuld door voorbij te gaan aan alles wat we dachten te weten over onszelf en alle rollen waarmee wij ons identificeerden.Zodat er niets overblijft om te beschermen, om ons aan vast te houden. Met deze nieuwe inzichten leren we onzichtbaar te zijn en een geheim te bewaren, zelfs voor onszelf.

In het Noorden ontvang je twee nieuwe initiaties ; de inwijding van de Hoeder van Wijsheid ( Alto mesayok Rites ) en de zegening van je mesa ( Hampe mesa Rites) : Volgens de oude overleveringen bevindt alle wijsheid zich op de hoge bergtoppen. In veel mythische verhalen zijn de bergen de plaatsen waar de mens God ontmoet. Dit is het moment waarop je jouw plaats bij het vuur inneemt in de cirkel van wisdomkeepers. Een plek die sinds het begin van de tijd voor je is vrijgehouden….

Het werk van het Oosten ,

de vierde bijeenkomst, omvat het “bewust dromen” van onze wereld in wording. Het is de weg van de Ziener die kijkt naar de mogelijkheden, in plaats van naar alle waarschijnlijkheden. We leren inzien hoe energie en intentie onze werkelijkheid creëren en hoe we onze visie in de wereld vorm geven. We leren om alles wat we hebben geleerd in de praktijk te brengen, zoals de Inka zeggen:” we verbouwen en groeien er maïs mee; Voeding voor onszelf en voor onze gemeenschap.” Zonder deze praktische stappen is alle kennis van voorbijgaande aard. We willen juist Hemel op Aarde brengen.

We gaan als een Adelaar kijken naar Het hele Medicijnwiel en zien dan hoe deze alles in ons leven in beweging brengt en schept.

In deze bijeenkomst ontvang je de inwijding van de Sterren ( Kurak akullaq rites) en de Inwijding vande Creator( Taitanchis rites) : Hier sluiten we ons aan bij het gebed van de Hopi , de Maya , de tibetanen , de Inka oudsten, en nog vele anderen voor het welzijn van de hele wereld en alle wezens. Hier laten wij ons informeren door de toekomst en stappen wij in de rol en de verantwoordelijkheid van Medeschepper.

9

We onderzoeken hoe we onze wereld in wording dromen. Wat zijn onze overtuigingen? Onze projecties en achterdeuren?

9
We verankeren de perceptionele staten van waarnemen in onze mesa
9
We gaan intensief met zandtekeningen werken en maken een grote shift hiermee
9
We leren kennis maken met Huaca’s , energievortexen
9

We leren de Bovenwereld te verkennen en daarmee ontmoeten wij nieuwe bongenoten en medicijnplanten, waarmee we nieuwe aspecten van onze heelheid kunnen downloaden…..en daarmee start er uiteindelijk een nieuwe spiraal door het Medicijnwiel……een Nieuwe Jij, die niet door anderen is uitgevonden of bedacht, die in schoonheid en geduld geboorte geeft aan een Nieuwe Aarde.

Contact opnemen voordat je je aanmeld via de website

Het is belangrijk dat je eerst even contact met mij opneemt als je je graag wilt aanmelden , voordat je je inschrijft. Dat kan via de telefoon of stuur even een e-mail bericht.

 

Medicijnwiel training

Werkend met dit medicijnwiel zijn wij in staat om onze verwondingen, trauma’s, beperkende gedachten

en onze persoonlijke reis te helen,

maar even belangrijk is dat wij de fundamentele onderliggende mythen van onze cultuur helen

en de manier waarop wij met de Aarde omgaan en met al onze relaties.

Het is een bijzondere ontdekkingsreis naar binnen.

Ik ontmoet je graag op deze reis! Wees welkom! – Gwen

Inschrijving en betaling

Je geeft je op door  € 25,- als aanbetaling over te maken op rekeningnr. NL08 TRIO 0391 2135 04 tnv 4windsenergy te Warnsveld, o.v.v. “ MW2023 ” en door het aanmeldformulier in te vullen. Deze is te vinden onder de aanmeld knop.

Je ontvangt dan een bevestiging  per mail  met uitgebreide details over wat je mee moet nemen, wat je nodig hebt ter voorbereiding, etc

 

 

Annuleringsregeling

Als je onverhoopt genoodzaakt bent het programma af te zeggen dan zullen alle betalingen minus € 25,- onkostenvergoeding terug gestort worden, indien een schriftelijke opzegging ( per mail mag ook) door de 4WindsenergyPraktijk  30 dagen voor datum aanvang training is ontvangen. Tussen 30 en 15 dagen wordt 50% in rekening gebracht. Tussen 1 en 14 dagen en bij geen aanwezigheid wordt het totale bedrag in rekening gebracht.

 

 

 

Wil je graag eerst kennismaken

en vragen stellen?

 

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken om kennis te maken en vragen te bespreken.

Tegenwoordig gaat dat voornamelijk via Zoom.

Klik hiervoor op onderstaande knop

en stuur direct een mail naar 4windsenergy