Praktische informatie

deelname Training Het Medicijnwiel

Het Medicijnwiel heeft een specifieke opbouw en het is het meest wenselijk voor jezelf om alles goed te kunnen integreren als je deze instapt in het Zuiden, vervolgt met het Westen en het Noorden en eindigt met Het Oosten.

Als je om specifieke redenen het Zuiden niet kunt instappen, dan is er nog een instapmogelijkheid in Het Westen. Daarna is het Medicijnwiel binnengaan niet meer mogelijk en zou je op een volgende ronde moeten wachten.

Wanneer je eventueel Het Westen instapt, sluit je het Wiel af in een volgende ronde met een nieuwe groep in Het Zuiden.

Het Medicijnwiel 2018/2019 vind plaats in Centrum Athanor , Hooislagen 9, 7241 NJ in Lochem.

Gasten kunnen door het centrum van het station worden afgehaald. Het is uiteraard nodig dat je hiervoor ruim van tevoren contact opneemt met Leo van vugt van Athanor.

Gasten hoeven zelf geen handdoeken of beddengoed mee te nemen. Meestal gaan we bij inschrijving uit van een gedeelde 2-persoonskamer. Bij aanvraag van 1-persoonskamer geld een toeslag.

De trainingen starten om 15:00 uur op de eerste aankomstdag en eindigen op de 4e dag uiterlijk om 17:00 uur

 

 

 

Inschrijving en betaling

 

Je geeft je op door € 25,- over te maken op rekeningnr. NL08 TRIO 0391 2135 04 tnv 4windsenergy te Warnsveld, o.v.v. “ Medicijnwiel 2018” en door het aanmeldformulier in te vullen. Deze is te vinden onder deze aanmeld knop:

Je ontvangt dan een bevestiging en dan is je inschrijving definitief: je krijgt dan per mail een welkomstbrief met uitgebreide details over wat je mee moet nemen, wat je nodig hebt ter voorbereiding, etc 

Het inschrijfgeld wordt verrekend met de betaling van de vierde bijeenkomst. 

Bij betaling van het inschrijfgeld ga je akkoord met onderstaande annuleringsregeling. Lees deze ook even goed door zodat je daarvan op de hoogte bent.

 

 

Vergoeding per bijeenkomst 2018/2019 

 

€674 ,- ( inclusief 3 overnachtingen in 2- persoonskamers , ontbijt, lunch,vegetarische maaltijden, koffie/thee, lichte versnaperingen) 

€ 654,- p.p als je met zijn tweeën komt. 

€729,- wanneer je een 1- persoonskamer wilt reserveren. ( Houdt er rekening mee dat deze meestal snel gereserveerd zijn, wees er tijdig bij) 

€474,- bij herhaling van een windrichting 

Het totale bedrag voor de eerste bijeenkomst ( Het Zuiden) dient voor 1 juli 2018 voldaan te zijn. 

Alle bedragen zijn inclusief BTW.

 

 

 

 Betalingsregeling

 

 Het is mogelijk om elke windrichting in 2 of  3  termijnen te betalen. 

Voor inschrijving geldt dan wel hetzelfde bedrag van € 25,- 

Voel je vrij om hiervoor met mij de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Inschrijving bij herhaling 

 

Bij herhaling van een of meerdere windrichtingen betaal je € 474,- per windrichting.

 

 Aansprakelijkheid 

 

De Medicijnwieltraining is geen vorm van therapie. 4WindsenergyPraktijk en begeleiding stelt zich niet aansprakelijk voor enig psychisch of andere lijden of schade door deelname aan de training.

 

 

Regeling teruggave betaling bij opzegging 

 

Als je genoodzaakt bent het programma af te zeggen dan zullen alle betalingen
minus € 25,- onkostenvergoeding terug gestort worden, indien een schriftelijke opzegging ( per mail mag ook) door de 4Windsenergy Praktijk uiterlijk 30 dagen voor datum aanvang training is ontvangen. 

Tussen 15 en 29 dagen wordt 50% van de totale kosten terug betaald en tussen één en 14 dagen en bij geen aanwezigheid wordt het totale bedrag in rekening gebracht.