Munay Ki Intensive

25 – 28 april 2019

Inschrijven met vroegboekkorting vóór 30 december 2018

Nog 5 plaatsen vrij!

  

Het woord ” Munay” komt van een Quechua woord

dat betekent “ Liefde”

Munayki zou je kunnen vertalen als “Liefde zoals je bent”

 

Munay Ki bestaat uit een serie van 9 initiaties die afstammen van de grote initiaties die door de eerste medicijnmensen 30,000 jaar geleden tijdens de ijstijd vanuit de Indusvallei naar Amerika zijn gebracht. Deze moedige reizigers waren de Earthkeepers.

Gedurende de tijd dat deze inwoners van berggebieden naar vruchtbaar land migreerden en het ijs in Siberië overtrokken om de bossen van het Amerikaanse continent te gaan bewonen, zijn de leringen door verschillende transformaties gegaan.

De vorm van energetische transmissies die de initiaties in deze huidige tijd hebben gekregen zijn gebaseerd op de initiatiepraktijken van de Inca medicijnmensen uit de Andes en de Amazone van Peru.

Vandaag de dag gaan wij door een nieuwe evolutie als wij deze aloude kennis de 21ste eeuw binnendragen. Een ontwikkeling van ” homo sapiens ” naar ” Homo Lumineus  “. De profetie van de Earthkeepers vertelt over een mensenras verschijnend op aarde dat vrij is van angst en verblijft in zijn transcendente natuur. De Earthkeepers begrijpen dat wanneer je je niet langer in de greep van de tijd bevindt, de toekomst als een gigantische hand kan terug reiken om je voorwaarts te stuwen.
Je kunt op ditzelfde ogenblik geïnformeerd worden door dat wat wij mensen zullen zijn over 10,000 jaar.

De Munay ki zal je lichtend energieveld reinigen en het ontdoen van de psychische slib dat door trauma’s in het verleden in je aura is achtergebleven. Zodra je de 9 riten ontvangt, zullen de chakra’s  helder worden en je ontwikkelt een regenbooglichaam. Dit gebeurd wanneer de chakra’s beginnen te stralen met hun oorspronkelijke gloed. Elk chakra heeft zijn eigen kleur en samen geven ze de kleuren af als van de regenboog.

 

Waarom is de Munay Ki belangrijk voor je?

 

 • Het activeert je lichtend energieveld en zijn kracht om te manifesteren en te creëren. Het transformeert je leven.
 • Het verhoogt de frequentie van het DNA, wat invloed heeft op de kwaliteit van je leven, je lichaam en de manier waarop je sterft.
 • Het geeft een zekere verankering in de realisatie over je verlichte natuur.

 

De Serie begint met de vier basis Initiaties

de Healers Rite– Tijdens deze initiatie wordt de kracht om te helen gewekt.

de Beschermers RiteTijdens deze transmissie ontvang je beschermende krachtbanden.

de Harmonie Rite deze Inwijding verbindt je met de organiserende principes van het Universum.

de Zieners Rite– deze Inwijding ontwaakt het vermogen om in de onzichtbare werelden te kunnen schouwen.

 

Gevolgd door de drie Lineage Rites

Daykeeper Rite– Deze Rite is een energetische transmissie die jou verbindt met de Earthkeepers uit het verleden, die in harmonie leefden met Moeder Aarde en met het pad van de Vrouw, de vrouwelijke kwaliteiten van de mens. Deze initiatie maakt een aanvang bij het heel wordingsproces van jouw innerlijke vrouw en helpt je om voorbij angst te gaan en vrede te beoefenen.

Wisdomkeeper Rite– Deze energetische transmissie brengt wijsheid en vreugde en helpt je om deze wijsheid naar buiten toe uit te dragen. Deze transmissie helpt je om het vermogen te ontwikkelen om buiten te Tijd te stappen en Oneindigheid te proeven. Het herstelt jouw relatie met de Hemel en jouw kosmische Vader. Op deze manier heelt het jouw innerlijke Man-zijn en de verwondingen van vroegere levenservaringen.

Earthkeeper Rite -Deze Rite verbind je met een lijn van aartsengelen die de beschermers zijn van ons sterrenstelsel. Je wordt de verzorger van alle leven op aarde en je leert een heldere visie te ontwikkelen van de wereld zoals jij die in het diepst van je hart zou willen zien. “ to dream the world into being”

 

De achtste Rite is de Starkeepers Rite –Deze Rite verankert je veilig in de Tijd-na-de-grote-verandering. Hier ontwikkel je meesterschap over de Tijd die nog komt en alle toekomstige generaties.

 

De negende Rite is de Creator Rite – Deze ontwaakt het Goddelijke Licht binnen in je en je ontwikkelt meesterschap over alles wat geschapen is. Deze transmissie is pas in de zomer van 2006 naar buiten gebracht en aan ons doorgegeven door de Inca oudsten.

 

 

“Ik nodig je van harte uit deel te nemen

aan deze uitdagende en inspirerende reis!” – Gwen

 

“Het is mij een eer om ook aan jou de 9 inwijdingen door te geven, zoals ik ze heb mogen ontvangen. Je ontvangt ze als energetische zaadjes die tot grote bloei kunnen komen als je er zorg voor draagt en praktisch toepast in je dagelijks leven”.

In deze 4 – daagse ontvang je niet alleen , maar leer je ook om alle 9 rites weer door te geven aan anderen.

We zullen in groepjes intensief met elkaar gaan oefenen.


Je ontvangt je eigen ” PI stone “, een donutvormige steen, die alle Transmissies helpt verankeren in het lichtlichaam en die de doorgang symboliseert naar de onzichtbare werelden van de Earthkeepers.

In deze Intensive

 • zullen we stap voor stap de Rites en hun uitwerking in detail bekijken
 • doe je ervaring op door veel te oefenen met elkaar
 • Leer je wat het betekent een gewijde ruimte te creëren
 • maken we kennis met de Universele archetypen en hoe we hiermee samen kunnen werken
 • Elke ochtend beginnen we  de dag met een ochtendmeditatie, waarin je de ontvangen archetypen en de krachtbanden versterkt en jouw relatie met de Earthkeepers verdiept.
 • leer je hoe je een aardetekening maakt; een mandala die jouw leven vertegenwoordigt, waarin je jouw levensthema’s  kunt verwerken en waar nodig veranderingen in kunt aanbrengen
 • Maak je jouw eigen authentieke reis: We zullen een soul retrieval ondergaan om de ooit verloren zieledelen op te sporen die door het bewustwordingssproces klaar zullen staan om eindelijk weer thuis te komen
 • maken we een einde aan oude contracten die ons beperken om de juiste stappen te zetten in een nieuwe richting 

Intensief en Liefdevol

Doel is om vol vertrouwen naar huis te gaan en als je wilt, deze rites weer door te geven aan anderen.

 

Centrum Athanor

Centrum Athanor omvat 3 hectare in het prachtige coulissenlandschap van de Achterhoek. Het centrum is – voortbordurend op de geomantische eigenschappen van de plek – door ons thematisch ingericht met de intentie om de verbinding van elk individu met het grote geheel tastbaar en voelbaar te maken. De natuur fungeert daarbij niet alleen als rustbrenger maar vooral als bron van inspiratie. Fascinerend is zeker ook ons labyrint, dat naar oud Europees voorbeeld zevenvoudig is opgebouwd. Het meest markant is echter zonder twijfel onze manshoge steencirkel, die op de huidige zonne-, maan- en enkele sterrenstanden is georiënteerd. Hierdoor is een krachtplek ontstaan waar het eeuwige en het tijdelijke elkaar raken. En waar u als mens door geraakt kunt worden. De locatie is goed bereikbaar met de auto en als je wilt, kan je vanaf het dichtstbijzijnde station (Lochem) worden opgehaald.

Adres: Hooislagen 9
7241 NJ Lochem
0573-421111

Vergoeding

€ 597 ,- ( Dit is inclusief 3 overnachtingen in tweepersoonskamers , handdoeken en beddengoed, 3 x uitgebreid ontbijt en lunch met salades,soep, humus en broodjes, 3 heerlijke vegetarische maaltijden van Mirjam’s keukenbrigade, koffie/thee, lichte versnaperingen)

€ 644,50  wanneer je een eenpersoonskamer wilt reserveren. ( Houdt er rekening mee dat deze meestal snel gereserveerd zijn, wees er tijdig bij)

Vroegboekkorting van € 52,- wanneer je je vóór 30 december 2018 inschrijft

Alle bedragen zijn inclusief BTW.

We starten op de donderdagmiddag om 15:00 uur. Op zondag eindigen we uiterlijk om 17:00 uur. Het is aan te raden om ruim van te voren aan te komen zodat we tijdig kunnen beginnen. Vanaf 14:30 uur staat de thee klaar en kun je je alvast installeren in de kamer

 

Inschrijving en betaling

Je geeft je op door € 25,- over te maken op rekeningnr. NL08 TRIO 0391 2135 04 tnv 4windsenergy te Warnsveld, o.v.v. “ Munay Ki 2019 ” en door het aanmeldformulier in te vullen. Deze vind je door onderstaande aanmeldknop aan te klikken.

Je ontvangt dan een bevestiging en dan is je inschrijving definitief: je krijgt  per mail een welkomstbrief met uitgebreide details over locatie, wat je mee moet nemen en wat je nodig hebt om je voor te bereiden.

Pin It on Pinterest

Share This