Home » Blog » Bewust sterven en leven » Bewust sterven en leven
Bewust sterven en Leven

Bewust sterven en leven

door | 8 feb, 2024 | Bewust sterven en leven

 

Angst voor de dood is een universele ervaring die ons allen op verschillende manieren raakt. Maar wat als ik je vertel dat je deze angst kunt transcenderen? Met behulp van sjamanistische healingtechnieken, en in een veilige omgeving kunnen we een dieper begrip krijgen van de dood en het leven zelf.

De dood kan gezien worden als een overgang naar hogere rijken van bewustzijn. Het overstijgen van de angst voor de dood opent de deur naar innerlijke en uiterlijke heelwording. Maar hoe doen we dit? Hoe kunnen we onze angst voor het onbekende loslaten?

 

 

Sta jezelf en de ander toe om te groeien, te helen en te bloeien.
1 keer per jaar organiseer ik de Bewust Sterven en Leven Intensive, een ervaringsgerichte vierdaagse die je de mogelijkheid biedt om een dieper begrip te krijgen van de dood en het leven zelf. Met behulp van sjamanistische healingtechnieken en in een veilige omgeving kunnen we de angst voor de dood overwinnen en een weg openen naar meer vrijheid.

Door de verbinding met jezelf te verdiepen en je emoties te omarmen, bevrijd je jezelf van beperkingen en open je de deuren naar persoonlijke groei en transformatie.

 

Het verwelkomen van emoties om trauma te verwerken

 

Trauma is een krachtige ervaring die diepe wonden achterlaat. Het kan ons leven beheersen en onze emotionele gezondheid belemmeren.

Het verwelkomen van emoties is een essentieel onderdeel van het proces. Door de moed te vinden om je emoties toe te laten, creëer je een veilige ruimte voor jezelf om te helen. Het is een krachtige stap om jezelf toe te staan om alles te voelen wat er is, zonder oordeel of weerstand.

In het proces van het verwelkomen van je emoties, ontstaat er ruimte voor begrip en acceptatie. Je kunt de pijn en het verdriet erkennen, maar ook de kracht en veerkracht die in jou schuilen. Het is door deze diepgaande verbinding met jezelf dat heling kan plaatsvinden.

De weg  kan uitdagend zijn, maar door het verwelkomen van emoties kun je stap voor stap vooruitgang boeken. Het is belangrijk om geduldig te zijn en jezelf de tijd te geven die je nodig hebt. Vertrouw op je eigen innerlijke kracht en weet dat je niet alleen bent tijdens dit proces.

 

 

Ontdek de Magie van Bewust Sterven en Leven

Ben jij klaar om je angst voor de dood te transcenderen en een dieper begrip te krijgen van het leven zelf? Voel je misschien ook de impuls om anderen hierin te begeleiden?

 

Deze 4-daagse in mei biedt jou de mogelijkheid om een dieper begrip te krijgen van zowel de dood als het leven zelf. Je zult jezelf beter leren kennen, je emoties verwelkomen en heling vinden in dit transformerende proces. Durf jij de reis aan naar persoonlijke groei en transformatie? Schrijf je nu in voor de Bewust Sterven en Leven Intensive en ontdek de kracht van bewust leven en sterven. Meer informatie ontdek je hier – de magie wacht op jou!

Gerelateerde artikelen

Praten over de dood

Praten over de dood

Praten over de dood Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om over de dood te praten. Sommige mensen vermijden het onderwerp het liefst tot en...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin