Sjamanistisch healer opleiding

start op 10 oktober 2019

Inschrijven met vroegboekkortingen vóór 1 juni 2019

In dit opleidingstraject van vier keer 8 dagen maak je een diepe duik in Het Medicijnwiel en neem je deel aan de Energy Healing Circle met als doel de healingtechnieken in de praktijk te gaan toepassen.
De eerste 4 dagen reis je door een windrichting van het Medicijnwiel om jouw persoonlijke werk te doen, de laatste 4 dagen begeef je je op het terrein van “Energy Healing”

In een jaar tijd , met in totaal 32 praktijkdagen, maak je kennis met de verschillende archetypen van Het Medicijnwiel en leer je ermee te werken, ontvang je belangrijke initiaties en transmissies die jouw Lichtenergieveld informeren en waarmee je beter in staat bent om in contact te blijven met die Kracht in jou die je helpt om te manifesteren en te scheppen.

Stap voor stap wordt het magische tapijt voor je uitgerold en krijg je de belangrijke sjamanistische gereedschappen aangereikt om grote veranderingen toe te passen in de praktijk: o.a. werken met een ceremonieel altaar, het verlichtingsproces en extractietechnieken toepassen,  het terughalen van verloren zielendelen ( soul retrieval), schaduwwerk, voorouderwerk, werken met specifieke helende klanken , het stervensproces, divinatie en Destiny Retrieval ( het opsporen van toekomstige zelven)

                                                                                                   Leren door te doen en veel te oefenen

Je kunt het geleerde onmiddellijk in praktijk gaan brengen door de opdrachten die je meekrijgt voor de tussenliggende periodes.

Het is in je voordeel om tussendoor regelmatig onderling bij elkaar te komen om te oefenen en meerdere sessies uit te wisselen met elkaar om je werkmethodes te verfijnen.

Je hebt 1 intervisie moment met mij na elke bijeenkomst.
Dat kan via Zoom of bij mij thuis. Dat zijn er dan 4 per jaar.

Dit traject is geschikt voor jou als je:

  • je graag meer wil verdiepen in het sjamanisme
  • op zoek bent naar persoonlijke groei en healing en niet bang bent om naar jezelf te kijken
  • in jouw spirituele beoefening praktische handreikingen en technieken wil leren om fysieke, emotionele en mentale blokkades op te heffen
  • je ook voor anderen beschikbaar wil stellen in hun heelwordingsproces
  • al een praktijk hebt en jouw aanbod wilt uitbreiden of verfijnen ( dit is geen vereiste)

De 4 bijeenkomsten zijn verdeeld over het jaar 2019/2020

Blok 1/ Sachamama Slang : 10 t/m 17 oktober 2019

Blok 2/ Jaguar : 13 t/m 20 februari 2020

Blok 3/ Kolibrie : 4 t/m 11 juni 2020

Blok 4/ Adelaar : 10  t/m 17 september 2020

De intervisiemomenten zijn individueel en plannen we samen in overleg

Vergoeding per bijeenkomst

€ 1260 ,- ( i.p.v. € 1398,-) 

Dit is Inclusief 7 overnachtingen in tweepersoonskamers met douche en toilet, beddengoed en handdoeken, ontbijt, lunch, vegetarische maaltijden, koffie/thee, fruit, lichte versnaperingen) en tussentijdse intervisie afspraken.

€1355,- wanneer je een 1- persoonskamer wilt reserveren. (Houdt er rekening mee dat deze meestal snel gereserveerd zijn, wees er tijdig bij)

Alle bedragen zijn ook inclusief BTW 

Naast de bestaande korting van € 138,- per windrichting kun je ook nog gebruik maken van de extra Vroegboekkorting van in totaal € 140,- ( € 35,- per windrichting) wanneer je je vóór 1 juni 2019 inschrijft

Lokatie

De opleiding vind plaats in Centrum Athanor , Hooislagen 9, 7241 NJ in Lochem.

Gasten kunnen door het centrum van het station worden afgehaald. Het is uiteraard nodig dat je hiervoor ruim van tevoren contact opneemt met Leo van vugt van Athanor.

Gasten hoeven zelf geen handdoeken of beddengoed mee te nemen. Meestal gaan we bij inschrijving uit van een gedeelde 2-persoonskamer. Bij aanvraag van 1-persoonskamer geld een toeslag.

Extra investering

Voor het uitvoeren van extracties  moet je één extra investering doen voor de aanschaf van een Vogel Cut Kristal.

De prijzen daarvoor kunnen varieren van € 260,- tot wel € 600,-  In samenwerking met Simon Sharp van Sacred Essence kunnen we deze als groep voordelig inkopen.

Na inschrijving ontvang je van mij hierover alle informatie.

Annuleringsregeling

Als je onverhoopt genoodzaakt bent het programma af te zeggen dan zullen alle betalingen minus € 25,- onkostenvergoeding terug gestort worden, indien een schriftelijke opzegging ( per mail mag ook) door de 4WindsenergyPraktijk  30 dagen voor datum aanvang training is ontvangen. Tussen 30 en 15 dagen wordt 50% in rekening gebracht. Tussen 1 en 14 dagen en bij geen aanwezigheid wordt het totale bedrag in rekening gebracht.

 

 

Klik op bovenstaande link voor info over de eerste 4 dagen

Klik op deze link voor info over de laatste 4 dagen

Wil je graag eerst een vrijblijvend  informatiegesprek met mij

waarin ik samen met je kijk of dit traject wat voor jou is?

Je kunt langskomen komen bij mij in Warnsveld,

of als de afstand te groot is om te reizen,

dan kunnen we een Zoom-sessie inplannen om online kennis te maken en vragen te beantwoorden

Klik hiervoor op onderstaande knop

Wil je je inschrijven? Klik dan hier

Pin It on Pinterest

Share This