Sjamanistisch healer opleiding

Start in maart 2023 met alleen Het Medicijnwiel

In dit opleidingstraject  van een jaar, maak je een diepe duik in Het Medicijnwiel en neem je deel aan de Energy Healing Circle met als doel de healingtechnieken in de praktijk te gaan toepassen.

Deze gaat pas van start bij voldoende animo. In 2023 start alleen de jaartraining Het Medicijnwiel. Je kunt ervoor kiezen om eerst Het Medicijnwiel te doen en een jaar later de Energy Healing Circle.

Het jaartraject bestaat uit 8 bijeenkomsten van 4 dagen. De eerste 4 dagen reis je door een windrichting van het Medicijnwiel om jouw persoonlijke werk te doen, de volgende 4 daagse begeef je je op het terrein van “Energy Healing”.

In een jaar tijd , met in totaal 32 praktijkdagen, maak je kennis met de verschillende archetypen van Het Medicijnwiel en leer je ermee te werken, ontvang je belangrijke initiaties en transmissies die jouw Lichtenergieveld informeren en waarmee je beter in staat bent om in contact te blijven met die Kracht in jou die je helpt om te manifesteren en te scheppen.

Stap voor stap wordt het magische tapijt voor je uitgerold en krijg je de belangrijke sjamanistische gereedschappen aangereikt om grote veranderingen toe te passen in je eigen dagelijkse leven en in de praktijk: o.a. werken met een ceremonieel altaar, het verlichtingsproces en extractietechnieken toepassen,  het terughalen van verloren zielendelen ( soul retrieval), schaduwwerk, voorouderwerk, werken met specifieke helende klanken , het stervensproces en het terugvinden van jouw bestemming ( Destiny Retrieval )

                                                                                                   Leren door te doen en veel te oefenen

Je kunt het geleerde onmiddellijk in praktijk gaan brengen door de opdrachten die je meekrijgt voor de tussenliggende periodes.

Het is in je voordeel om tussendoor regelmatig onderling bij elkaar te komen om te oefenen en meerdere sessies uit te wisselen met elkaar om je werkmethodes te verfijnen.

Je hebt 1 intervisie moment met mij na elk blok.
Dat kan via Zoom of bij mij thuis. Dat zijn er dan 4 per jaar.

Dit traject is geschikt voor jou als je:

  •  je graag wil verdiepen in het sjamanisme en een stevige basis wil leggen
  • op zoek bent naar persoonlijke groei en healing en niet bang bent om naar jezelf te kijken
  • in jouw spirituele beoefening praktische handreikingen en technieken wil leren om fysieke, emotionele en mentale blokkades op te heffen
  • je ook voor anderen beschikbaar wil stellen in hun heelwordingsproces en een praktijk wilt starten
  • al een praktijk hebt , coach bent of therapeut en jouw aanbod wilt uitbreiden of verfijnen ( dit is geen vereiste)

Zie alle data van de komende Medicijnwiel en Energy Healing circle

Klik op bovenstaande link voor data & info over de eerste 4 dagen van Het Medicijnwiel

Klik op deze link voor data & info over de 4 dagen Energy Healing

 

De intervisiemomenten zijn individueel en plannen we samen in overleg

Vergoeding gehele Jaaropleiding (8 bijeenkomsten)

 

  € 3552,- ( inclusief btw)

Betaling geschiedt in termijnen per bijeenkomst ( € 444,-) 

 

 

 

 

 

bewust sterven en leven

Trainingslokatie

 

We verblijven op een prachtige lokatie in Gelderland. Hier worden we in de watten gelegd door Peter & Ineke van het Centrum.

Na inschrijving ontvang je van mij een welkomstbrief met daarin alle praktische details.

 

 

Accommodatie kosten per bijeenkomst van 4 dagen

Verblijf in tweepersoonskamers , inclusief handdoeken, beddengoed,  ontbijt, lunch, ongelofelijke vegetarische maaltijden, koffie/thee, lichte versnaperingen € 300,-

Vroegboekkorting van € 97,- wanneer je je vóór 1 juni 2019 inschrijft

Extra investering

Voor het uitvoeren van extracties  moet je één extra investering doen voor de aanschaf van een Vogel Cut Kristal.

De prijzen daarvoor kunnen varieren van € 260,- tot wel € 600,-  In samenwerking met Simon Sharp van Sacred Essence kunnen we deze als groep voordelig inkopen.

Na inschrijving ontvang je van mij hierover alle informatie.

Contact opnemen voordat je je aanmeld via de website

Het is belangrijk dat je eerst even contact met mij opneemt als je je graag wilt aanmelden , voordat je je inschrijft. Dat kan via de telefoon( 0575-467073) . Daar plannen we ook een afspraak voor kennismaking en oriëntatie.

 

Inschrijving en betaling

Je geeft je na ons gesprek op door  € 25,- als aanbetaling over te maken op rekeningnr. NL08 TRIO 0391 2135 04 tnv 4windsenergy te Warnsveld, o.v.v. “ SHO2023 ” en door het aanmeldformulier in te vullen. Deze is te vinden onder de aanmeld knop.

Je ontvangt dan een bevestiging  per mail  met uitgebreide details over wat je mee moet nemen, wat je nodig hebt ter voorbereiding, etc

Annuleringsregeling

Als je onverhoopt genoodzaakt bent het programma af te zeggen dan zullen alle betalingen minus € 25,- onkostenvergoeding terug gestort worden, indien een schriftelijke opzegging ( per mail mag ook) door de 4WindsenergyPraktijk  30 dagen voor datum aanvang training is ontvangen. Tussen 30 en 15 dagen wordt 50% in rekening gebracht. Tussen 1 en 14 dagen en bij geen aanwezigheid wordt het totale bedrag in rekening gebracht.

 

 

Klik op bovenstaande link voor data & info over de eerste 4 dagen

Klik op deze link voor data & info over de 4 dagen Energy Healing

Ik ben zo dankbaar voor het sjamanistisch pad dat ik nu bewandel. Vanochtend een traject van 4 jaar, met bijna maandelijks bezoeken, bij mijn chiropracter afgesloten, die verbaasd en blij was dat er energetisch zoveel veranderd was in mij. Ik stond niet meer scheef, na al die jaren .. ik had al meer dan 20 jaar klachten.. en even lang hulp van osteopaat, manueel therapeut en laatste 4 jaar chiropractie. Joepie 🎊. ze was aangenaam verrast dat dit dus mogelijk is😁.

Brigitte

Het medicijnwiel, de healing circle en Munay Ki gaan voor mij voorbij woorden. Het is een weten, thuiskomen, bewustwording, verwelkomen. Een liefdevolle storm waar de stilte in de bron altijd aanwezig is. Ik voel een enorme dankbaarheid dat ik deel mag uitmaken van een oeroude wijsheid binnen een warme groep mensen. Ik voel me gezien door Gwen die met haar enthousiasme, humor en levensenergie mij precies weet te brengen van dat waarvan ik niet eens wist dat ik ernaar op zoek was.

Rianne

Om woorden te vinden voor een ervaring die me zo diep heeft geraakt is nog niet eens zo eenvoudig. Na vele studies, workshops die allemaal zo hun functie hadden, ben ik door het medicijnwiel met de aardse voetjes op het voor mij juiste levenspad gezet. Het resoneert met een diep weten wat ik als kind al had en in mijn zoektocht trouw ben gebleven.

 

Een alles omvattende reis langs stukken die mochten worden losgelaten, schaduwen die gezien wilden worden, maar ook het zoete van het leven wat toegelaten mag worden. En dat op deze magische aardse wereld in verbinding met onze bron. Een reis die ik alleen kon maken in de veilige handen van een liefdevol persoon.

 

Gwen is op alle fronten de persoon die je graag naast je ziet tijdens deze wandeling door het wiel. Professioneel, vol liefde, creatief, muzikaal, met humor en een bulderende lach. Dit alles in een prachtige omgeving met fantastisch eten. Ook dankbaar voor een ieder in mijn groep waarmee ik reisde, we blijven op hartsniveau in liefdevolle verbinding.

 

Kortom : een reis die ik een ieder met heel mijn hart gun.

Anneke

Ik was vast besloten om na het Medicijnwiel ook de Energy Healing Circle te volgen bij 4windsenergy.

Deze trainingen voelen erg als thuiskomen en dat ik hiermee wil werken, had ik de eerste dagen in het Zuiden van het MW al duidelijk.

Gwen ervaar ik als zeer integer, kundig, respectvol en ervaren. Ze heeft veel kennis wat ze heeft doorleefd en hetgeen ze ook duidelijk kan uitleggen. Daarbij gebruikt ze humor, zang en muziek, wat het erg plezierig maakt. Ik smul van de informatie, oefeningen en technieken.Ook heeft Gwen het vermogen ondertussen de processen van iedereen in de gaten te houden en zo nodig positief bij te sturen.

Ik heb door deze training oude stukken / rollen kunnen loslaten, beslissingen genomen, ging mezelf meer en meer omarmen en ben haar erg dankbaar. 

De opleidingsdagen voelen als een soort vakantie, hoewel er hard wordt gewerkt!  De eerste dag moet ik altijd eerst landen en al snel is alles weer zo vertrouwd.

Het stuk land bij centrum Athanor is divers en heerlijk om te vertoeven met het buitenwerk. En dan elke dag ook nog mogen genieten van het heerlijke eten!  Als het sjamanisme je trekt, is 4windsenergy een grote aanrader dus!

Ellen te Maarssen

Ik heb bij Gwen een aantal sessies gedaan en doe nu de vier windrichtingen en de healers opleiding. Het is niet in woorden te beschrijven wat het is en hoe bijzonder het is. Het is het thuiskomen met het leven en de schepping en jezelf. Beyond words. Ik kan niet wachten tot we weer de volgende windrichting gaan doen.

Als sjamanisme jouw pad is of je heeft geroepen en je wilt eindelijk echt gaan leven, dan hoef je niet verder meer te zoeken. Ik zou me op de hele wereld geen fijnere, bijzondere, krachtige, mooie, zorgvuldige, en blije sjamaan kunnen wensen dan Gwen. Het is een zegen dat jij in mijn leven bent gekomen en jou medicijn met mij deelt en ik mijn medicijn weer kan ont- dekken en uitdragen for the beauty of the world en pachamama

Erna

 

 

Wil je graag eerst een vrijblijvend  informatiegesprek met mij

 

waarin ik samen met je kijk of dit traject wat voor jou is?

 

Je kunt langskomen komen bij mij in Warnsveld,

of als de afstand te groot is om te reizen,

dan kunnen we een Zoom-sessie inplannen om online kennis te maken en vragen te beantwoorden

Klik hiervoor op onderstaande knop om een emailbericht te sturen