De Energy Healing Circle (EHC) – een vervolg op Het Medicijnwiel

Start op 5 juli 2018

De 1-jarige leerweg”de Energy Healing Circle” is een vervolgtraining op Het Medicijnwiel. Hier kun je je specialiseren in de krachtige sjamanistische healingtechnieken.

Iedereen die het Medicijnwiel heeft gedaan zal ontdekken dat de weg naar heelwording voortdurend in spiraal-bewegingen gaat. Wij bewegen wij ons voortdurend in een spiraal, zonder begin noch einde in een expansie van zich steeds verder uitbreidende niveaus van bewustzijn en vrede.

Dit traject is een mooie aangelegenheid om nog meer naar binnen te keren om diepere lagen van healing te ondergaan. En leer je tevens  hoe je deze nieuwe en krachtige technieken bij anderen  kunt toepassen.

Voor wie is deze leerweg?

Voor jou als je:

N

Het Medicijnwiel gaat volgen, momenteel volgt of gedaan hebt

N

jouw spirituele ontwikkeling een boost wilt geven

N

een blijvende positieve verandering in je leven wilt inzetten

N

je wilt bevrijden van bepaalde obstakels en/of kwalen

Maar zeker ook voor jou als je :

N

je eventueel ook voor anderen beschikbaar wil stellen in hun heelwordingsproces

N

al een praktijk hebt en jouw aanbod wilt uitbreiden of verfijnen

We richten ons in de Energy Healing Circle op het LichtEnergieVeld (LEV) om te leren hoe we deze kunnen helen door middel van het toepassen van sjamanistische interventies als illuminaties, extracties, Soul Retrieval en Destiny Retrieval, de Grote Overgangsceremonie.

De energie van het LEV is een reservoir van vitale levenskracht dat net zo onmisbaar is als de zuurstof en voedingsstoffen die door het bloed aangevoerd worden.
Het is zuivere en kostbare Levenskracht.
De vitale reserves in het LEV kunnen zich verminderen door bv. ongezonde voeding, stress en milieuverontreinigende stoffen , waardoor storingen, onbalans en ziekten kunnen optreden.
We kunnen verzekerd zijn van onze gezondheid en vitaliteit wanneer we deze essentiële levensbrandstof kunnen blijven zuiveren en aanvullen.

In het Zuiden(EHC1) : 5 t/m 8 juli 2018 Illuminatie

behandelen we uitgebreid het verlichtingsproces (illuminatietechnieken), waarbij je leert hoe je de lading van onverwerkte verhalen uit het LEV kunt verwijderen en hoe je de energetische programmering veranderd van wat er in je fysieke werkelijkheid opduikt aan belemmeringen.
Deze 4 dagen onderga je zelf een aantal verlichtingsprocessen en leer je tevens hoe je het verlichtingsproces toe kunt passen bij anderen.

In het Westen(EHC2) : 25 t/m 28 oktober 2018 Extractie

ontdek je de verschillende manieren waarop gekristalliseerde en vloeibare energieën en entiteiten uit het LEV verwijderd kunnen worden (extractietechnieken)
Tijdens deze dagen zal duidelijk worden hoe en waarom binnengedrongen energieën verwijderd moeten worden.
Ook leer je manieren waarop beperkende banden doorbroken kunnen worden. Het verwijderen van al deze beperkende energieën bevrijden de levensstroom en creëert optimale gezondheid voor lichaam , geest en ziel.

In het Noorden(EHC3): 21 t/m24 februari 2019 Soul Retrieval

leer je over het onmisbare proces van Soul Retrieval. Met dit proces kun je je diepgaand bevrijden uit de greep van het verleden. Je krijgt weer toegang tot aspecten van jezelf die je op het moment van trauma eerder bent kwijtgeraakt. Je ontdekt hoe diep opgeslagen beperkende gedachten en contracten ongedaan gemaakt kunnen worden zodat er ruimte ontstaat voor jouw werkelijke Zielsbestemming, waarbij nieuwe talenten aangeboord kunnen worden.
Het zal je in deze dagen duidelijk worden dat het als sjamanistisch begeleider van
groot belang is om een nieuwe helende weg voor je cliënt in kaart te brengen en dat je dit doet dmv ceremonie en ritueel.

In het Oosten(EHC4): 30 mei t/m 2 juni 2019 Sjamanistische dood en destiny retrieval

leer je hoe Leven en sterven onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Hier leren we opnieuw te sterven, zodat we volledig door het Leven zelf opgeëist kunnen worden. We behandelen het stervensproces, hoe we anderen kunnen helpen bij het stervensproces en zelfs hoe we degenen die lang geleden al zijn gestorven en die nog gevangen tussen de werelden verblijven, kunnen helpen alsnog een bewustere overgang te maken.

Je kunt het geleerde onmiddellijk in praktijk gaan brengen door de opdrachten die je meekrijgt voor de tussenliggende periodes. Je kunt ook tussendoor regelmatig onderling bij elkaar komen om te oefenen en meerdere sessies ondergaan om je werkmethodes te verfijnen. Er zal je o.a. gevraagd worden om in die tussenliggende periodes case studies en verslagen bij te houden.
Je kunt ook tussen de bijeenkomsten door steeds een intervisie moment met mij afspreken ( via Skype of bij mij thuis). Dat zijn er dan 4 per jaar.

Lees over praktische informatie, de lokatie en kosten hier

Gebruik onderstaande link om je aan te melden:

Een indruk van de prachtige lokatie

waar we samenkomen vind je hier: Athanor

“De kunst is om als sjamanistisch healer de stilte te vinden in het oog van de storm, om in staat te zijn de heelheid te blijven zien, te hervinden en deze te herstellen waar dat nodig is”.

– Gwen

Pin It on Pinterest

Share This