De Energy Healing Circle (EHC) – een vervolg op Het Medicijnwiel

Start in november 2023

De ” Energy Healing Circle” is een vervolgtraining op Het Medicijnwiel. Hier kun je je specialiseren in de krachtige sjamanistische healingtechnieken.

Iedereen die het Medicijnwiel bewandeld zal ontdekken dat de weg naar heelwording voortdurend in spiraal-bewegingen gaat. Wij bewegen wij ons voortdurend in een spiraal, zonder begin noch einde in een expansie van zich steeds verder uitbreidende niveaus van bewustzijn en vrede.

Dit traject is een mooie aangelegenheid om nog meer naar binnen te keren om diepere lagen van healing te ondergaan. En leer je tevens  hoe je deze nieuwe en krachtige technieken bij anderen  kunt toepassen.

 

Voor wie is deze leerweg?

Voor jou als je:

N

Het Medicijnwiel gaat volgen, momenteel volgt of gedaan hebt

N

jouw spirituele ontwikkeling een boost wilt geven

N

een blijvende positieve verandering in je leven wilt inzetten

N

je wilt bevrijden van bepaalde obstakels en/of kwalen

Maar zeker ook voor jou als je :

N

de Sjamanistisch Healer opleiding wilt gaan volgen

N

je eventueel ook voor anderen beschikbaar wil stellen in hun heelwordingsproces

N

al een praktijk hebt en jouw aanbod wilt uitbreiden of verfijnen

Het helen van het energieveld

We richten ons in de Energy Healing Circle op het LichtEnergieVeld (LEV) om te leren hoe we deze kunnen helen door middel van het toepassen van sjamanistische interventies als illuminaties, extracties, Soul Retrieval en  de Grote Overgangsceremonie. Naast deze grote interventies leer je tevens diverse nieuwe interventies als het Pachamama- Mesa Vernieuwingsproces, Het toepassen van Sacred Sounds om de energetische structuur van het lichaam te repareren na extracties, hoe je op ceremoniële wijze het proces van Soul Retrieval integreert in je dagelijkse leven, en bespreken we de verschillende fasen waarin trauma’s geheeld worden, etc.

De energie van het LEV is een reservoir van vitale levenskracht dat net zo onmisbaar is als de zuurstof en voedingsstoffen die door het bloed aangevoerd worden.
Het is zuivere en kostbare Levenskracht.
De vitale reserves in het LEV kunnen zich verminderen door bv. ongezonde voeding, stress en milieuverontreinigende stoffen , waardoor storingen, onbalans en ziekten kunnen optreden.
We kunnen verzekerd zijn van onze gezondheid en vitaliteit wanneer we deze essentiële levensbrandstof kunnen blijven zuiveren en aanvullen.

In het Zuiden(EHC Blok 1) :  Illuminatie 

behandelen we uitgebreid het verlichtingsproces (illuminatietechnieken), waarbij je leert hoe je de lading van onverwerkte verhalen uit het LEV kunt verwijderen en hoe je de energetische programmering veranderd van wat er in je fysieke werkelijkheid opduikt aan belemmeringen.
Deze 4 dagen onderga je zelf een aantal verlichtingsprocessen en leer je tevens hoe je het verlichtingsproces toe kunt passen bij anderen.

 

In het Westen(EHC Blok 2) :  Extractie 

ontdek je de verschillende manieren waarop gekristalliseerde en vloeibare energieën en entiteiten uit het LEV verwijderd kunnen worden (extractietechnieken)
Tijdens deze dagen zal duidelijk worden hoe en waarom binnengedrongen energieën verwijderd moeten worden.
Ook leer je manieren waarop beperkende banden doorbroken kunnen worden. Het verwijderen van al deze beperkende energieën bevrijden de levensstroom en creëert optimale gezondheid voor lichaam , geest en ziel. 

 

In het Noorden(EHC Blok 3):  Soul Retrieval 

leer je over het onmisbare proces van Soul Retrieval. Met dit proces kun je je diepgaand bevrijden uit de greep van het verleden. Je krijgt weer toegang tot aspecten van jezelf die je op het moment van trauma eerder bent kwijtgeraakt. Je ontdekt hoe diep opgeslagen beperkende gedachten en contracten ongedaan gemaakt kunnen worden zodat er ruimte ontstaat voor jouw werkelijke Zielsbestemming, waarbij nieuwe talenten aangeboord kunnen worden.
Het zal je in deze dagen duidelijk worden dat het als sjamanistisch begeleider van
groot belang is om een nieuwe helende weg voor je cliënt in kaart te brengen en dat je dit doet dmv ceremonie en ritueel.

 

In het Oosten(EHC Blok 4): Sterven en Leven 

leer je hoe Leven en sterven onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Hier leren we opnieuw te sterven, zodat we volledig door het Leven zelf opgeëist kunnen worden. We behandelen het stervensproces, hoe we anderen kunnen helpen bij het stervensproces.

 

 

De data van de 4 bijeenkomsten in 2023/2024

23 -26 november 2023 : Zuid

21-24 maart 2024: West

20-23 juni 2024: Noord

19-22 september 2024:  Oost

We starten op elke eerste dag om 15.00 uur en eindigen de vierde dag uiterlijk om 17.00 uur. Na je inschrijving ontvang je per e-mail uitgebreide details over de bijeenkomsten.

 Trainingslokatie

 

We verblijven op een prachtige lokatie in Gelderland. Hier worden we in de watten gelegd door Peter & Ineke van het Centrum.

Na inschrijving ontvang je van mij een welkomstbrief met daarin alle praktische details.

Vergoeding  jaartraject

€ 1776,-  (  Dit is excl. accommodatiekosten)

Betaling geschiedt per bijeenkomst van 4 dagen ( € 444,-) Korting van € 144,- bij herhaling en verdieping van een windrichting

 

Accommodatie kosten per bijeenkomst van 4 dagen

Verblijf in tweepersoonskamers , inclusief handdoeken, beddengoed,  ontbijt, lunch, ongelofelijke vegetarische maaltijden, koffie/thee, lichte versnaperingen € 300,-Vroegboekkorting van € 97,- wanneer je je vóór 1 juni 2019 inschrijft

Extra investering

Voor het uitvoeren van extracties  moet je één extra investering doen voor de aanschaf van een Vogel Cut Kristal.

De prijzen daarvoor kunnen varieren van € 260,- tot wel € 600,-  

Na inschrijving ontvang je van mij hierover alle informatie.

Contact opnemen voordat je je aanmeld via de website

Het is belangrijk dat je eerst even contact met mij opneemt om op de hoogte te zijn van mijn protocol, als je je graag wilt aanmelden . Dat kan via onderstaande knop

 

Inschrijving en betaling

Je geeft je op bij akkoord van het protocol  door  € 25,- als aanbetaling over te maken op rekeningnr. NL08 TRIO 0391 2135 04 tnv 4windsenergy te Warnsveld, o.v.v. “ EHC2023 ” en door het aanmeldformulier in te vullen. 

Je ontvangt dan een bevestiging  per mail  met uitgebreide details over wat je mee moet nemen, wat je nodig hebt ter voorbereiding, etc

 

 

Annuleringsregeling

Als je onverhoopt genoodzaakt bent het programma af te zeggen dan zullen alle betalingen minus € 25,- onkostenvergoeding terug gestort worden, indien een schriftelijke opzegging ( per mail mag ook) door de 4WindsenergyPraktijk  30 dagen voor datum aanvang training is ontvangen. Tussen 30 en 15 dagen wordt 50% in rekening gebracht. Tussen 1 en 14 dagen en bij geen aanwezigheid wordt het totale bedrag in rekening gebracht.

 

 

Om woorden te vinden voor een ervaring die me zo diep heeft geraakt is nog niet eens zo eenvoudig. Na vele studies, workshops die allemaal zo hun functie hadden, ben ik door het medicijnwiel met de aardse voetjes op het voor mij juiste levenspad gezet. Het resoneert met een diep weten wat ik als kind al had en in mijn zoektocht trouw ben gebleven.

 

Een alles omvattende reis langs stukken die mochten worden losgelaten, schaduwen die gezien wilden worden, maar ook het zoete van het leven wat toegelaten mag worden. En dat op deze magische aardse wereld in verbinding met onze bron. Een reis die ik alleen kon maken in de veilige handen van een liefdevol persoon.

 

Gwen is op alle fronten de persoon die je graag naast je ziet tijdens deze wandeling door het wiel. Professioneel, vol liefde, creatief, muzikaal, met humor en een bulderende lach. Dit alles in een prachtige omgeving met fantastisch eten. Ook dankbaar voor een ieder in mijn groep waarmee ik reisde, we blijven op hartsniveau in liefdevolle verbinding.

 

Kortom : een reis die ik een ieder met heel mijn hart gun. 

Anneke

Ik was vast besloten om na het Medicijnwiel ook de Energy Healing Circle te volgen bij 4windsenergy.

Deze trainingen voelen erg als thuiskomen en dat ik hiermee wil werken, had ik de eerste dagen in het Zuiden van het MW al duidelijk.

Gwen ervaar ik als zeer integer, kundig, respectvol en ervaren. Ze heeft veel kennis wat ze heeft doorleefd en hetgeen ze ook duidelijk kan uitleggen. Daarbij gebruikt ze humor, zang en muziek, wat het erg plezierig maakt. Ik smul van de informatie, oefeningen en technieken.

Ook heeft Gwen het vermogen ondertussen de processen van iedereen in de gaten te houden en zo nodig positief bij te sturen.

Ik heb door deze training oude stukken / rollen kunnen loslaten, beslissingen genomen, ging mezelf meer en meer omarmen en ben haar erg dankbaar.

De opleidingsdagen voelen als een soort vakantie, hoewel er hard wordt gewerkt!  De eerste dag moet ik altijd eerst landen en al snel is alles weer zo vertrouwd.

Het stuk land bij centrum Athanor is divers en heerlijk om te vertoeven met het buitenwerk. En dan elke dag ook nog mogen genieten van het heerlijke eten!  Als het sjamanisme je trekt, is 4windsenergy een grote aanrader dus!

Ellen

Goud in je leven

 

Ik ben zo dankbaar voor het sjamanistisch pad dat ik nu bewandel. Vanochtend een traject van 4 jaar, met bijna maandelijks bezoeken, bij mijn chiropracter afgesloten, die verbaasd en blij was dat er energetisch zoveel veranderd was in mij. Ik stond niet meer scheef, na al die jaren .. ik had al meer dan 20 jaar klachten.. en even lang hulp van osteopaat, manueel therapeut en laatste 4 jaar chiropractie. Joepie . ze was aangenaam verrast dat dit dus mogelijk is.

Brigitte

Het medicijnwiel, de healing circle en Munay Ki gaan voor mij voorbij woorden. Het is een weten, thuiskomen, bewustwording, verwelkomen. Een liefdevolle storm waar de stilte in de bron altijd aanwezig is. Ik voel een enorme dankbaarheid dat ik deel mag uitmaken van een oeroude wijsheid binnen een warme groep mensen. Ik voel me gezien door Gwen die met haar enthousiasme, humor en levensenergie mij precies weet te brengen van dat waarvan ik niet eens wist dat ik ernaar op zoek was.

Rianne Hertsenberg

Samenop Coaching

“De kunst is om als sjamanistisch healer de stilte te vinden in het oog van de storm, om in staat te zijn de heelheid te blijven zien, te hervinden en deze te herstellen waar dat nodig is”.

– Gwen