sjamanisme extractie

Extractie

door | 25 jun, 2020 | Sjamanisme in de praktijk

Extractie 

Een extractie tijdens een sjamanistische healing sessie is het verwijderen van hardnekkige zware energieën.

Het  verlichtingsproces is de basis van elke sessie. Het veegt de sporen van een ziekte of klachten weg door het transformeren van zware energie.Daardoor wordt het licht vrijgelaten  dat in negatieve emoties en onopgeloste pijn ligt opgeslagen.

Soms zijn deze zware energieën zodanig gekristalliseerd, dat het niet mogelijk is deze door alleen een illuminatie te transformeren.

Ze reageren niet volledig op dit proces, omdat ze te vast, te solide zijn geworden.

Deze energieën zijn als versteend hout dat niet meer kan branden. Ze zijn als bijna materiele voorwerpen die in het lichaam vast zijn komen te zitten en kunnen allerlei vormen hebben. Deze energetische voorwerpen kunnen ontstaan zijn door gewoonten. Ze zijn gevormd door sterke gedachten, overtuigingen in combinatie met hevige emoties.

Ze kunnen ook van buitenaf binnengedrongen zijn. Doordat anderen sterke gedachten, overtuigingen en emoties op jou geprojecteerd hebben.

Deze voorwerpen moeten met de hand verwijderd worden en dit proces wordt extractie van gekristalliseerde energie genoemd en wordt altijd gevolgd door een illuminatie ( verlichting)  om het spoor met licht te overschrijven.

Het is niet voldoende om deze zware energieën alleen te verwijderen. We werken tijdens een sessie dan ook aan het veranderen van de affiniteit hiermee.

Meestal geef ik dan ook handreikingen mee na de sessie om deze verandering goed te kunnen integreren.

 

Koorden

Andere vormen van gekristalliseerde energie bestaan er in de vorm van koorden. We kunnen vastzitten aan andere personen, groepen mensen of bepaalde plaatsen. Dit maakt dat energie bij ons wegstroomt en dat we vatbaarder zijn voor diens gedachtekracht. Dat gaat ons onbewust beïnvloeden. We geven onze macht weg, of anderen nemen onze macht weg. Dit is ook een belangrijk bewustwordingsproces. Wanneer je er aan toe bent, kunnen deze koorden verwijderd worden.

 

 

Extractie van vloeibare energie of entiteiten:

Er kunnen nog twee vormen van zware energie onderscheiden worden die een meer vloeibare vorm hebben.

Ze stromen door het lichtend energieveld als een donkere golving. Ze vergen een andere manier van verwijderen , omdat ze onmogelijk met de hand vastgepakt kunnen worden. Het is alsof je met je hand water vastpakt.

Deze energieën nestelen zich in de wervelkolom, in het centrale zenuwstelsel en veroorzaken of verergeren veel psychische en lichamelijke problemen, zoals angst, depressie, verslavingen en stemmingswisselingen.

 

Wanneer deze energie eenmaal is opgespoord en verwijderd kan men zijn gedrag gemakkelijker veranderen en geneest men vaak spontaan.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin