Home » Blog » Healing en de Natuur » Dansen met je bestemming
Dansen met je bestemming

Dansen met je bestemming

door | 27 mei, 2023 | Healing en de Natuur, Workshops en Online Trainingen

Bestemming en toekomst

 

Onze roeping of bestemming is niet vanzelfsprekend hetzelfde als onze toekomst; De toekomst heeft vele verschillende mogelijkheden en waarschijnlijkheden in zich. Terwijl de toekomst iets is dat later zal plaatsvinden, vind bestemming ogenblikkelijk plaats en kunnen wij ons er altijd beschikbaar voor maken.

Dit aloude idee staat haaks op de theorieën van de moderne psychologie en biologie, die beschrijven dat bestemming bepaald worden door ons psychologisch en genetisch profiel. Dat betekent dus dat hoe meer wij ons identificeren met wat onze ouders deden of juist nalieten, met wat er in onze chromosomen is geprogrammeerd of met wat we bezitten of met de kleding die we dragen, des te meer wij geleefd worden door het verhaal van onze voorouders en de verhalen van anderen. Dat beschrijft eerder ons Lot dan onze bestemming.

Er zijn verschillende mogelijke toekomsten  die voor je liggen. In Het Noorden van Het Medicijnwiel hebben we gezien door het volgen van de tijdlijnen in de toekomst en uit het verleden, hoe elk verlangen, elke overtuiging, elke ervaring een gevolg heeft voor een mogelijke toekomst en bestemming. Elke ervaring creëert een dubbele kwantum golf tussen hier en nu, en een toekomst. Onze hele levenservaring hangt af  van alle mogelijke toekomsten die erop wachten om ervaren te worden. Tot nu toe geven we dat waar we het meest bang voor zijn of dat wat we juist niet willen ,de meeste energie. Die extra energie maakt dat dat deze tijdlijnen sneller geactiveerd worden, en daardoor een specifieke toekomst veel waarschijnlijker wordt, dan de tijdlijnen die daardoor weinig tot geen aandacht van ons krijgen en waar juist een grotere of positievere bestemming op je wacht, die je veel liever zou hebben laten gebeuren.

 

Het verleden heeft maar een beperkte uitwerking op ons leven

Wanneer je al je regressies, soul retrievals etc hebt gedaan, merk je op een gegeven moment dat regressies onvoldoende werken om verandering in je leven aan te brengen. Het veranderen door naar het verleden te kijken alleen heeft maar een beperkte uitwerking.

 

Het wieden en cultiveren van onze toekomst

We moeten leren onze toekomst te cultiveren….door te laten groeien wat we in het diepst van ons hart willen…en net als bij onkruid, te gaan wieden wat we niet willen. Wanneer je leert om je toekomsten te wieden en te cultiveren dan creëer je verandering die fundamenteel en blijvend is. Wanneer we vertrouwd raken met dit proces gebruik makend van de gereedschappen , ontdek je dat je jouw bestemming helemaal niet vast ligt en dat er helemaal geen “ware”bestemming is, maar dat je steeds weer opnieuw kunt kiezen en van koers kunt veranderen als je dat wilt….dat je in alle vrijheid dansen kunt met je bestemming.

Van 2 t/m 4 juni geef ik een speelse Masterclass van 3 dagen waarin ik je de tools aanreik om jouw toekomst te cultiveren zoals je deze graag zou willen ervaren. En gaan we leren om de toekomsten die we niet willen laten gebeuren geen energie meer te geven. Dit is een intensive voor ieder die het Medicijnwiel heeft doorlopen bij mij of momenteel aan het bewandelen is.

Onderwerpen die we o.a. behandelen zijn:

  • Bestemming en lot/ Verleden en toekomst
  • Het wieden en cultiveren van de toekomst
  • Het belangrijke proces van zelf reflectie en stappen daarin
  • Het manifesteren van je dromen, wensen en verlangens en de valkuilen die we kunnen tegenkomen
  • Een droom despacho maken
  • 7 chakra illuminatie
  • De verschillende lagen van het bestaan/ de Bovenwereld en de Causale laag van licht
  • De reis naar de Bron
Destiny

voor alle praktische details

over de 3-daagse Masterclass

 

Dancing with Destiny

 2 – 4 juni 2023

Gwen Floch

Praktijk 4windsenergy

Anjerlaan 4
7231HL Warnsveld
0575-467073
info@4windsenergy.com

Gerelateerde artikelen

Maskers

Maskers

Maskers, maskers... hier en daar...... mondmaskers...gezichtsmaskers.... In een jaar tijd hebben we van het woord masker een heel vreemd beeld en...

lees verder
Maancyclus Activatie

Maancyclus Activatie

Op 15 september 2023 start er ( voor alleen vrouwen ) een nieuwe reis met de maan. Dit is een 30- daagse online reis door de mysteriën van de maan...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin