Voor ieder die het Medicijnwiel doorloopt, of doorlopen heeft zijn er de maandelijkse Mesa verbindingsavonden elke avond voor volle maan.

Via deze weg wil ik deze avonden ( 1 keer in de maand ) weer wat nieuw leven inblazen door actiever elke maand de aankondiging te versturen. Ook zullen de avonden een specifiek thema hebben. Ik zal ze initiëren ( met tekst, empowerments of audio meditaties) , en elke input van jou is daarbij welkom. Laat me weten wat jouw behoefte is.

We starten elke maan om 20:00 uur en verbinden een uur ( of langer naar behoefte) met elkaar via de mesa.

Het is een krachtig moment om in Gewijde ruimte jouw mesa te voeden, jouw lineage-steen te voeden en via de energie van de mesa met elkaar in stilte te verbinden.

Er gebeurd veel om ons heen er vinden intense processen plaats. Er zijn momenten waarop we als groep specifiek iemand die dat nodig heeft in het licht kunnen zetten op zo’n avond. Het kan zijn dat je door een intens proces gaat, afscheid moet nemen, je niet helemaal fit voelt, etc. Laat mij voortijdig weten of je extra steun wilt, zodat ik dat in de aankondiging kan verwerken.

 

Voor het komende half jaar zijn de avonden gepland op:

  • vrijdag 6 januari, ( immuniteit opbouwen)
  • zaterdag 4 februari, Op veler verzoek: Zelfde activaties als in januari( immuniteit opbouwen)
  • maandag 6 maart,
  • woensdag 5 april,
  • donderdag 4 mei,
  • zondag 4 juni, ( Uitzondering deze maand op de avond van de Volle Maan )
  • zondag 2 juli

We starten de avond om 20.00 uur met het openen van de gewijde ruimte. Het is het handigst als je voor die tijd jouw mesa al hebt schoongemaakt als er nog oude voeding in zit.
En dat  je jouw mesa voeding hebt klaar liggen.

 

Het thema voor komende maand is: Immuniteit opbouwen. Aanstaande zaterdag 4 februari wil ik de eerste empowerment aanbieden om 20.30 uur: Activatie van het virus Afrem Veld, zoals ik deze een aantal jaren geleden heb aangeboden
en een extra activatie van een nieuw Schild voor nieuwe virussen die als bio wapen op ons af zullen komen in de komende tijd.

Wanneer je je hebt aangemeld, stuur ik je nog even de ( eenvoudige ) instructies door.

 

 

Hartegroet, Gwen

Ter inspiratie

Petra Stam geeft haar beschrijving van deze volle maan van 7 januari: 

De kortste nacht ligt achter ons, maar pas rond de dag van deze volle maan is het lengen van de dagen een beetje waar te nemen. De Maan van de Kortste Nacht straalt het licht van hoop naar de Aarde en opent de deur naar een nieuw begin. Nogmaals een moment om nog even terug te kijken naar het afgelopen jaar en te bepalen: Welke ervaring was belangrijk? Wat is klaar en laat je achter? Wat wil je laten groeien het komende jaar? Schrijf je intentie duidelijk op, vanuit je hart en zonder ideeën over beperkingen. Zie het voor je als een deur waar je voor staat en die je steeds verder gaat openen. Weef mee aan jouw lot, stuur mee aan een gewenste uitkomst!
Lees verder hier