Voor ieder die het Medicijnwiel doorloopt, of doorlopen heeft zijn er de maandelijkse Mesa verbindingsavonden elke avond voor volle maan.

We starten elke maan om 20:00 uur en verbinden een uur ( of langer naar behoefte) met elkaar via de mesa.  

Het is een krachtig moment om in Gewijde ruimte jouw mesa te voeden, jouw lineage-steen te voeden en via de energie van de mesa met elkaar in stilte te verbinden. Elke maan heeft een thema. 

Data:

 

 

  • zondag 4 juni, ( Uitzondering deze maand op de avond van de Volle Maan: Jaguar Initiatie + reis naar de onderwereld )
  • zondag 2 juli

Het thema voor de maand juni is: Jaguar Initiatie + de onderwereld ( herhaling van de maand mei) 

We gaan verder met het vrijmaken van  hardnekkige beperkende banden/ contracten/ overtuigingen die ons onbewust nog in hun greep kunnen houden. We gaan een reis maken in de onderwereld. Op de terugweg naar boven ontmoeten we elkaar bij het vuur. Via de audio opname zal ik  je meenemen op reis. Je ontvangt eerst een initiatie van Otorongo, moeder/zuster Jaguar.

Heb je in mei ook deelgenomen, dan kun je nu andere blokkades onder de loep nemen en aanpakken. 

 We besteden aandacht aan ons persoonlijke medicijn van de drie West-khuya’s en creëren hiermee een opening om naar de onderwereld af te dalen. We zullen de hulp inroepen van onze bondgenoten Sachamama, Otorongo , de gids van de onderwereld om  hardnekkige structuren  in onze onderwereld die ons beperken te vernietigen.

Het is belangrijk dat je deze avond alle tijd hebt voor jezelf. De avond zal wat langer duren dan een uur en is gezien het thema vrij intensief. Mocht je deze avond niet veel tijd vrij kunnen maken, dan kun je je aanmelden voor alleen de Jaguar Initiatie. Deze duurt een klein half uur.

Via de link in de uitnodiging die je van mij ontvangt, kun je je aanmelden. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk woensdagochtend 31 mei om 10.00 uur. Laat mij bij jouw aanmelding even weten of je alleen de Jaguar Initiatie ontvangt , of dat je de hele avond aanwezig kunt zijn. Je ontvangt die woensdag een mail met de instructies voor zondagavond 4 juni en links naar de audiobestanden om te beluisteren.

 

Hartegroet, Gwen