In diepe dankbaarheid kijk ik terug op de reis door het Medicijnwiel met de huidige twee groepen. We reizen nu door Het Noorden met de energie van het archetype de kolibrie.

Het Noorden van het Medicijnwiel kom je binnen via het Zuiden en het Westen om volmondig ‘Ja’ te kunnen zeggen tegen de roep die altijd diep van binnenuit komt.

Er zit soms wat ruis op de lijn. Stemmetjes die zeggen dat je iets niet kunt, of niet goed genoeg bent.

Of: “wie denk je wel dat je bent? “ etc waardoor je niet zo snel een sprong in het diepe durft te nemen om jouw roeping te volgen.

In Het Zuiden van Het Medicijnwiel laat je de lading van onverwerkte ervaringen los, geef je alle schaamte terug, in Het Westen laat je de onverwerkte lading van de verhalen van je familie en je voorouders los en de rafels van karmische banden en vroegere levens en haal je alle macht terug die aan anderen is weggegeven.

De thema’s van Het Zuiden en het Westen gaan allemaal over het loslaten en transmuteren, zodat je in het Noorden helemaal beschikbaar kunt zijn voor het Leven zelf. In directe verbinding met jouw Bron. Als een Kolibrie drink je van de nectar van het leven.
Hoe wonderschoon als de energie van Kolibrie in ieder ontwaakt. Wat een vreugde!
Dan klinkt een lied samen zingen zo:

 

Het leven is een lied – Zing het.

Het leven is een spel – Speel het.

Het leven is een uitdaging – Neem hem aan.

Het leven is een droom – Maak hem waar.

Het leven is een offer – Breng het.

Het leven is liefde – Geniet ervan.

23 maart 2023 is de Start van een nieuwe ronde Jaartraining Het Medicijnwiel 

Wil je graag eerst kennismaken en vragen stellen? Klik hiervoor op onderstaande knop en stuur direct een mailtje naar 4windsenergy