Despacho ceremonies

Een despacho ceremonie is een prachtige en oude ceremonie die nog steeds door heel Peru gebruikt wordt .En ook langzaam maar zeker steeds meer bekendheid krijgt hier in het westen.

In deze ceremonie creëren we een offerande van dankbaarheid aan Moeder Aarde en de berg spirits ( De apu’s ) de engelen en lichtwezens.

Een despacho is een kleurrijke offerande, een driedimensionale mandala van elementen uit de natuur, zoals rozenblaadjes, bloemen, lamavet, katoen , rijst, suiker , snoepgoed, etc .

Ieder element heeft zijn eigen functie en betekenis, die elk op zijn beurt een plaats heeft in het Geheel .

Alle aanwezigen plaatsen gebeden van dankbaarheid ,verzoeken of intenties in deze heilige bundel, naargelang de doelstelling van de ceremonie.

Deze gebeden worden aan de Spirits verzonden op het moment dat de offerande wordt verbrand in een heilig vuur . Of begraven wordt op een berg of heuvel , of aan een meer, rivier of zee wordt gegeven.

 

Een despacho ceremonie is een mooie gelegenheid om heilige ruimte te delen, om je energieveld te reinigen en op te laden en om dankbaarheid te uiten voor alle overvloed die wij elke dag weer ontvangen van Moeder Aarde.

Wanneer de bundel compleet is en ingepakt, krijgt elke deelnemer de mogelijkheid om gereinigd te worden met deze bundel, zodat juist die energieën die blokkeren om open en ontvankelijk te zijn, losgelaten kunnen worden.

Op het moment dat de despacho geofferd wordt aan de aarde, aan het water of aan het vuur, kan de energie gaan transformeren.

Met het vrijkomen van die energie wordt vervolgens jouw essentie opgeroepen en nieuwe energie van de spirits wordt het kruinchakra ingeblazen. Op dat moment kun je de shift, de verandering van energie in jezelf gaan ervaren.

 

Het despacho is een eenvoudige, maar heel krachtige vorm van healing en transformatie.

Het is een vorm van Ayni, heilige energie uitwisseling tussen jou en alle ( zichtbare en niet-zichtbare) relaties om je heen.

Zoals eerder genoemd, kan een despacho voor verschillende gelegenheden gemaakt worden; Lees mijn verschillende blog artikelen die hierover gaan

https://4windsenergy.com/het-medicijnwiel/om-weer-in-balans-te-komen-hoe-maak-je-een-despacho/

https://4windsenergy.com/het-medicijnwiel/101-redenen-om-een-despacho-te-laten-maken/

 

Je kunt je inschrijven voor een groepsdespacho ceremonie ( zie agenda) of een individuele ceremonie aanvragen.

Kuti despacho: Ongeveer 1 keer per jaar maak ik een kuti despacho voor een aantal mensen tegelijk. Kuti betekent “omkeren” . Het doel van deze despacho is om alle zware energieën die van andere personen naar je toe komen ongedaan te maken en is heel krachtig bij het teniet doen van zwarte magie, van negatieve emoties als jalouzie, gedachten en verlangens die door anderen in het verleden of momenteel aan je zijn opgedrongen. Je geeft alles terug ( keert alles om) waarvan jij voelt ; “ Ik wou dat dit anders was gelopen.”

In dit proces ben je bezig met het terugnemen van je macht, waardoor je je niet langer meer machteloos zult voelen. In de meeste gevallen is er sprake van een belastend energetisch koord die je emotioneel met een andere persoon verbind die niet gezond is. Dat kan een ex zijn,of iemand waar je een relatie mee hebt, een buurman, een leerkracht, een familielid of zelfs een vader of moeder zijn. Als dit koord te lang in stand wordt gehouden, verzwakt het immuunsysteem en kun je fysieke klachten krijgen. We zullen in een ceremonie deze koorden verwijderen.

Voordat de kuti despacho op het vuur wordt geplaatst, offeren we eerst een Ayni despacho, om onszelf in de juiste verhoudingen te brengen met het geheel en harmonie te bewerkstelligen in al onze relaties. Het zou teveel tijd kosten dit alles op 1 avond te doen, vandaar dat ik de Ayni despacho van te voren zal maken voor elke deelnemer.

Dus: Voel je dat het tijd is om je nu eindelijk te ontdoen van een beperkende band? Voel je je machteloos bij de gedachte aan iemand of aan een gebeurtenis uit het verleden? Heb je de moed om er voor eens en altijd een punt achter te zetten en letterlijk het heft in eigen hand te nemen? Geef je dan tijdig op, zodat ik voor de juiste voorbereidingen kan zorgen. Je kunt je aanmelden door mij een email te sturen of te bellen naar 0575-467073 voor de details.